Προς το περιεχόμενο

Rocky Balboa!

LA002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά το είδα και έκλασα στο γέλιο...

Sylvestros σε εκδοχή στραβογερασμένου ψωροωραίου (κάτι σε κελαιδόνη τώρα στα τελευταία του έχοντας κάνει αποτυχημένο μπότοξ) κυκλοφορεί στα σοκάκια τα παλιά, με μουσική υπόκρουση τα γνωστά θέματα των παλαιότερων Ρόκυ παιγμένα σε πιάνο.

Το πάλεψα πάντως...

Δημοσ.
Παιδιά το είδα και έκλασα στο γέλιο...

Sylvestros σε εκδοχή στραβογερασμένου ψωροωραίου (κάτι σε κελαιδόνη τώρα στα τελευταία του έχοντας κάνει αποτυχημένο μπότοξ) κυκλοφορεί στα σοκάκια τα παλιά, με μουσική υπόκρουση τα γνωστά θέματα των παλαιότερων Ρόκυ παιγμένα σε πιάνο.

Το πάλεψα πάντως...

Εμένα μου άρεσαν τα trailers πάντως.

Ειδικά σε ένα στο τέλος που είναι μέσα στο ring και μπαίνει το κλασσικό τραγούδι σε remix και του λέει ο coach: "Can you do it?" και κάνει ο Sly μια γ@μ@τη γκριμάτσα :)

Δημοσ.

50άρης+ και απροπόνητος για χρόνια πυγμάχος να κοντράρει στα ίσια τον τωρινό πρωταθλητή... Ευτυχώς που το είδα τα Χριστούγεννα γιατί για παραμύθι πρόκειται... Σε άλλη περίοδο δεν τρώγεται :-D

Δημοσ.

Και γιατί να παρεξηγηθώ...δε σχολιάζω άλλωστε καμία ταινία, αλλά την απόπειρα ενός ραμολιμέντου να ντυθεί μποξέρ για το καρναβάλι της Πάτρας.

Δημοσ.

blueviper : Σε αντίθεση με σένα η απόπειρα ''ενος ραμολιμέντου'' απο μερους μου αξίζει ενα μεγάλο χειροκρότημα.

Δημοσ.
Καθώς και μια ασφάλεια ζωής, ένα πιεσόμετρο και μια ντουζίνα χάπια βιάγκρα.

Εαν δεν σου αρεσει δεν σε υποχρεωνει κανεις να την δεις.

Δημοσ.

Ο ροκυ είναι ιστορία ρε, και για μένα άξια πήρε όσκαρ αντί για το Taxi driver.Μπορεί να μην είχε τόσο καλά στοιχεία μεμονωμένα από αυτά που εκτιμούν οι κριτικοί, αλλά ήταν απίστευτη καυλα σα ταινία. Τα έχω δει πάνω από 20 φορέςτο καθένα και δεν τα βαριέμαι(καλά το 5 μόνο 3 φορές το είδα, δεμου πολυάρεσε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...