Προς το περιεχόμενο

τι παίζει με την εγγύηση ???

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπών τώρα που πήρα νέα κάρτα και τις έκανα volt mod θέλω να ξέρω αν έχασα την εγγύηση από την στιγμή που τις έβαλα ψιχτρες στα Chipακια των μνημών τις και ένα water block στον πυρήνα τις το volt mod έγινε με pencil mode οποτε sigouta από εκεί δεν χάνω τίποτα έτσι θέλω να ξέρω αν την έχω χάσει να κάνω μόνιμο το volt mod με trimer και όλα τα σχετικά γιατί ο γκράφιτις σε λίγο θα φύγει και δεν γίνετε κάθε λίγο και λιγάκι αν βγάζω την κάρτα και να ζωγραφιώ πάνω της

Δημοσ.
λοιπών τώρα που πήρα νέα κάρτα και τις έκανα volt mod θέλω να ξέρω αν έχασα την εγγύηση από την στιγμή που τις έβαλα ψιχτρες στα Chipακια των μνημών τις και ένα water block στον πυρήνα τις το volt mod έγινε με pencil mode οποτε sigouta από εκεί δεν χάνω τίποτα έτσι θέλω να ξέρω αν την έχω χάσει να κάνω μόνιμο το volt mod με trimer και όλα τα σχετικά γιατί ο γκράφιτις σε λίγο θα φύγει και δεν γίνετε κάθε λίγο και λιγάκι αν βγάζω την κάρτα και να ζωγραφιώ πάνω της

Aπο την στιγμη που εχεις κρατησει το stock HSF και υπαρχουν επανω τα αυτοκολλητα για τις μνημες δεν βλεπω το λογο να χασεις την εγγυηση..

Οπως ειπες το Pencil Mod δεν ειναι μονιμο οποτε;

Απο την στιγμη που δεν ειναι physically damaged τo pcb δεν εχεις λογο να φοβασαι για κατι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...