Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ουσιαστικα κατεστρεψες μια αρκουντως ικανοποιητικη υδροψυξουλα... Τουλαχιστον να εβαζες τον διακοπτη στο low.. εκει δεν κανει και τοσο τραγικο θορυβο... βαρβαρε :P Εν τω μεταξυ εγω σε PIII εβαλα παστουλα και του ξεσυνδεσα το ανεμιστηράκι :P και ειναι και μια χαρα σταθερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ναι μωρέ αλλα το είχα βγάλει αγγελία μου το ζήτησα κάποιος αλλα ήθελε να πάω στην άλλη άκρη τις αθηνας και μετά το ακύρωσε και έτσι είπα δεν γαμιέται θα του κάνω πειράματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Εγώ ημουν αυτός :P :-? Και το πηρα καινουριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 χαχαχαχαχαχ ε δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 χαχαχαχαχαχ μικρός που είναι ο κόσμος ε δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλα και θα πουλάμε και θα αγοράζουμε συνέχεια απλά με είχες πετύχει σε καιρό που κράταγα συνεχεια τον αδερφό μου και δεν μπορούσα να το κουνήσω ρούπι από το σπίτι καταλαβαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ναι οντως... Δεν ειναι αναγκη να απολογεισαι. Συνεχεια στο θεμα μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.