qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 καμια σχεση οντως, αλλα βαρετο ειχα ολη τη καλη διαθεση δηλαδη, αλλα δε τη παλεψα ειδικα εχοντας παιζει τα borderlands
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Several staffers on Aliens: Colonial Marines spill the beans on what went wrong - report
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/6912-Aliens-Colonial-Marinesείχαμε ξεχάσει να το βάλουμε
Alithinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/6912-Aliens-Colonial-Marines είχαμε ξεχάσει να το βάλουμε παντα βλεπω zero punctuation review ενος παιχνιδιου που μου χει τραβηξει το ενδιαφερον! Μαζι με τον Angry Joe,ο Yahtzee απ τους καλύτερους μου reviewers!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Aliens: Colonial Marines PC Gets A 4GB Update, AI Overhauled, Changelod Revealed
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το τελειωσα όταν βγήκε μονο και μονο ως fan. Δεν με ψήνει ούτε enchanced edition να βγάζαν. Όσοι δεν το παίξαν ακόμα φαίνεται ok με το update για να το παίξουν πάντως.
CarbonFibre Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αν και είμαι μεγάλος υποστηρικτής της σειράς AvP ούτε με 100 patch και 2 ευρώ τιμή δεν θα το αγόραζα.Τη συμπεριφορά της Gearbox πρέπει να την αποδοκιμάσουμε με τον πιο έντονο τρόπο αν δεν θέλουμε να μας παράρουν τέτοιες σαβούρες στο μέλλον.
Millennium Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 The Studio Behind Aliens: Colonial Marines Just Laid Off Its Staff
elpatron Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 1.5 ευρώ στο αμερικάνικο amazon. Το τσίμπησα για multiplayer λένε ότι είναι καλούτσικο.Κανένας ρομαντικός που να το παίζει?
Typhonios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 1.5 ευρώ στο αμερικάνικο amazon. Το τσίμπησα για multiplayer λένε ότι είναι καλούτσικο.Κανένας ρομαντικός που να το παίζει? Εάν ψήνεσαι για co-op είμαι μέσα. Στείλε μου pm steam name για να ξεκινήσουμε 1
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 το τσίμπησα την περασμένη εβδομαδά για 3.5 ευρώ από kinguin λοιπόν... για 3.5 ευρώ καλό είναι πάντως, όπως έγραφαν σε αρκετά reviews "ACM looks and sounds like Aliens, but it doesn't feel like Aliens" είναι 100% spot-on για μένα. Ακόμη και το σενάριο είναι καλό imho, άλλα η εκτέλεση... όντως εκτέλεστηκε στα 6 μέτρα. Κρίμα, γιατί είχε απίστευτο potential. Πάντως η βόλτα στη Hadley's Hope και το Derelict με το Pulse Rifle ήταν ωραία
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Aliens: Colonial Marines – New Mod Overhauls AI, Gun Play, Materials/Lighting, Bug Fixes & More 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 TemplarGFX’s Aliens: Colonial Marines Overhaul V4 Is Now Available 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα