Προς το περιεχόμενο

Aliens: Colonial Marines

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα κολλήματα λες ε ?  

αυτα να τα βλεπουν αυτοι που το εφτιαξαν και μας το εφεραν και με ενα χρονο καθυστέρηση.

Οχι δεν ειναι ακριβως τα κολληματα ,αυτο ειναι αλλο προβλημα ειναι κοινο lag που γινεται και λογω υψηλων ping στους servers .Το microstuttering που οντως χθες και εγω λιγο το ενιωσα ,ειναι οταν δεν το παιζεις smooth δηλαδη η κινηση ενω εχεις καλα fps δεν ειναι smooth παει καπως σπαστα .Δεν ειναι ακριβως κολληματα ...Nα το πω steps στο smoothness.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν ειναι ακριβως τα κολληματα ,αυτο ειναι αλλο προβλημα ειναι κοινο lag που γινεται και λογω υψηλων ping στους servers .Το microstuttering που οντως χθες και εγω λιγο το ενιωσα ,ειναι οταν δεν το παιζεις smooth δηλαδη η κινηση ενω εχεις καλα fps δεν ειναι smooth παει καπως σπαστα .Δεν ειναι ακριβως κολληματα ...Nα το πω steps στο smoothness.

δεν εχω τετοιο προβλημα.

το παιχνιδι παει νερακι ακομα και οταν εχει πολλα εφε σε εξωτερικό χωρο με μεγαλη μαχη.

αναφαιρομαι παντα σε single player-story.  

Ναι ρε παιδιά, τι έγινε;; Δύο builds είχανε και είπανε να βγάλουνε το μάπα;

Ειδικά αυτό με την κρεμασμένη λάμπα το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Οπότε αυτό που λένε κάποιοι στα comments "i don't know where this footage came from" είναι μπαρούφες. Μάλλον εργαζόμενοι της Gearbox θα είναι :P

---

Στο δια ταύτα, πιστεύω ότι η Gearbox έφαγε μεγάλη ήττα εδώ. Τραγικό λάθος για τη φήμη της, που αγγίζει τα όρια της εξαπάτησης. Αυτός ο Randy πάντα μου έδινε την εντύπωση του ψεύτη, άλλα βλέποντας τα παλιά interview του είναι σαν να μας κορόιδευε κατάμουτρα, εξ ου και το -με το συμπάθειο- ηλίθιο χαμόλεγο.

Η Gearbox έκανε μία πατάτα με το Duke Nukem, τώρα στα κάπακια αυτό. Το ΜΟΝΟ franchise που έχει είναι το Borderlands, άλλα δεν νομίζω ότι ένα franchise αρκεί για να κατοχυρωθείς στον χώρο. Και όπως λένε, η εμπιστοσύνη εύκολα γκρεμίζεται, άλλα πολύ δύσκολα κερδίζεται.

• Like 1

Μιλάμε για επική παιχνιδάρα :lol:

http://www.byteme.gr/game-review/aliens-colonial-marines/?page=1

Θα το χτυπήσω σε steam sale τις γιορτές του Πάσχα. Ένα 2ευρω νομίζω αξίζει να δώσει κανείς.....

• Like 1

τώρα εξηγουνται όλα.είναι δικαιολόγία αυτη ρε? δηλαδή έφτιαξαν ένα καλό demo και δεν είχαν χρόνο για να κάνουν αυτα που κάνανε στο ντεμο να τα εφαρμόσουν σε όλο το παιχνίδι?

τώρα εξηγουνται όλα.είναι δικαιολόγία αυτη ρε? δηλαδή έφτιαξαν ένα καλό demo και δεν είχαν χρόνο για να κάνουν αυτα που κάνανε στο ντεμο να τα εφαρμόσουν σε όλο το παιχνίδι?

ελα ντε ?

απο πέρυσι την ανοιξη του 2012 ειχαν πει οτι θα βγει και μας έριξαν ακυρο. το γιατι, αυτοι το ξερουν......

αλλα με ενα χρονο σχεδον καθυστέρηση και να εχει τοσα προβλήματα ( αν και δεν εχω πρόβλημα προσωπικά )  ειναι απαράδεκτοι !!!!

Είχε φάει πόσες αναβολές βρε το παιχνίδι τι ένα χρόνο.Το δώσαν εκεί σε τρίτους να το αναπτύξουν και από λίγο και από οτι φαίνεται κάναν φοβερή δουλειά  :-D

Θα το χτυπήσω σε steam sale τις γιορτές του Πάσχα. Ένα 2ευρω νομίζω αξίζει να δώσει κανείς.....

Ποσα 2 ευρω ? Μην εισαι κοροιδο ..

δεν εχω τετοιο προβλημα.

το παιχνιδι παει νερακι ακομα και οταν εχει πολλα εφε σε εξωτερικό χωρο με μεγαλη μαχη.

αναφαιρομαι παντα σε single player-story.  

Kαλα το συγκεκριμενο παιχνιδι νερακι παιζει σε ολους αυτο ελειπε ...Απλα το microstuttering δεν εχει να κανει με το αν παιζει νερο ή οχι αυτο σου εξηγω ουτε με κολληματα...Μπορει να παιζεις 70 fps και να εχεις microstuttering...

Αυτό έχει κάνει ρεκόρ, έχει και Stuttering και Micro-stuttering..

Το  ιδιο ειναι ,απλα το προθεμα  micro χρησιμοποιειται στα pc... Παντως δεν ειναι το lag που λεει ο john.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...