Προς το περιεχόμενο

Aliens: Colonial Marines

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ακόμα, ζαχαρώνω την EVGA GTX670 FTW(Η οποία είναι πιο γρήγορη από την 680@stock) από το Amazon.

Αντε ωραιος και evga αρχοντας ...:) Eγω στην θεση παντως θα περιμενα ,you know . ;)

Δημοσ.

Για το Titan ;

Μπα θα είναι πολύ ακριβό..Δεν θα συμφέρει σίγουρα, ειδικά στην Ελλάδα.

Μια GTX670 για τώρα να παιχτούν τα Crysis3/Bioshock Infinite/Tomb Raider κλπ και όταν έρθει η νέα γενιά που θα αργήσει, θα την αλλάξω.

Δημοσ.

Ωραιος ,εγω δεν θα αντεξω παντως θα την κανω την υπερβαση ...

Αντε να βγει κανενα παιχνιδι της προκοπης γιατι ειμαι νευριασμενος απο χθες με αυτη την μαλακια .Μου χαλασε και το καλο σερι παιχνιδιων που ειχα αγορασμενα ...

Δημοσ.

Δεν έχεις μπει ποτέ σε Private Tracker ε ;

Είναι σαν το Ratio στα παιχνίδια με τα Kills/Deaths απλά εκεί έχει να κάνει με Download/Upload.

αν και βγαινουμε κι αλλο ot, πιστευω οτι με τις αστειες συνδεσεις μας και το χαμηλοτατο upload μας δεν ειμαστε για private εμεις οι ελληνες 

ειμαστε περισσοτερο για hit-and-runners :P σε δημοσιους , οι οποιοι πλεον εχουν φοβερες ταχυτητες χαρη στους χρηστες του εξωτερικου που εχουν σοβαρες συνδεσεις 

με vdsl το συζηταμε , αλλα και παλι ποτε δεν υπηρξε κατι που δε μπορεσα να βρω για να ασχοληθω πολυ με private 

• Like 1
Δημοσ.

Το Bioshock θα είναι το καλύτερο πιστεύω..

αυτο ειναι το μονο καλο παιχνιδι που περιμενω πλεον μετα τη διπλη απογοητευση του alien και dead space και ελπιζω και το tomb raider 

το crysis θα ειναι απλα οκ , τιποτα το ιδιαιτερο, απο οσο το κοβω 

Δημοσ.

Ήταν και ένα παιχνίδι που το περίμενε ο κόσμος και είχε πέσει και προώθηση, οπότε λογικό το μίσος

Αν ήταν καμία προσπάθεια καμίας μικρής εταιρείας και δεν είχε και ένα τόσο βαρύ όνομα θα υπήρχε περισσότερη επιείκεια

ο κόσμος εδώ και χρόνια θέλει ένα καλό παιχνίδι με alien, αλλά όχι.. λες και είναι τόσο δύσκολο..

Καλά κάνουν και τους τα χώνουν

Δημοσ.

Όντως, και εγώ μόλις είδα το review του Sessler, 2/5.

Νομίζω όλοι είναι νευριασμενοι και το θάβουν τόσο πολύ, γιατί το aliens franchise έχει τόσο potential που λες "και εγώ που δεν ξέρω απο pc coding θα μπορούσα να κάνω καλύτερο game!!"

Τεσπα, steam sales δυστυχώς...

Δημοσ.

Τεσπα, steam sales δυστυχώς...

Ούτε καν όμως.

Απορώ όμως ρε παίδες, δεν το είχατε ψυλλιαστεί το πράμα από τα βίντεο που κυκλοφορούσαν;

Δημοσ.

Ούτε καν όμως.

Απορώ όμως ρε παίδες, δεν το είχατε ψυλλιαστεί το πράμα από τα βίντεο που κυκλοφορούσαν;

Αν δε παίξεις κάτι ο ίδιος, ποτέ δε μπορείς να είσαι βέβαιος

οκ φαινόταν, αλλά επειδή ηταν alien εγώ ήθελα να ελπίζω

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε καν όμως.

Απορώ όμως ρε παίδες, δεν το είχατε ψυλλιαστεί το πράμα από τα βίντεο που κυκλοφορούσαν;

Eιναι αυτο που σου λεει και qsis αλλα ρε zeniath λεγαμε ολοι αντε να ειναι σαν το προηγουμενο .Χειροτερο ποσο να ειναι πια ? Το προηγουμενο ηταν απλα σε ανεκτα επιπεδα οχι τιποτα τρομερο αλλα παιζονταν οκ και γραφικακια συμπαθητικα .Αυτο το πραγμα ομως εγω τουλαχιστον παιδες ειχα χρονια να το δω ,δεν θυμαμαι τωρα κατι χειροτερο σε παιχνιδι απο αυτο . Για τα 40 ευρω που εδωσα θα πεσει πολυ κατεβασμα τωρα στα επομενα που ερχονται ,αλλοι θα πληρωσουν την νυφη και δεν μπορει να μου πει και κανεις τιποτα .

• Like 1
Δημοσ.

Γι'αυτό εγώ πάντα, πρώτα θα κατεβάσω ένα παιχνίδι και μετά θα το αγοράσω (εκτός αν μιλάμε για Total War/Civilization/Elder Scrolls/CD Projekt) τόσες φόλες που έχουμε φάει τόσα χρόνια, φτάνει. Πλέον ένα παιχνίδι με low res textures που δεν είναι από Indie dev δεν παίζει να ασχοληθώ, αν ήθελα low res έπαιρνα κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...