liakinen Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Αν λάβουμε υπόψιν ότι το παιχνίδι είναι από το μακρινό 2006 σε ανάπτυξη τότε άστα χέστα
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ΛΟΙΠΟΝ, πάω amazon, βάζω aliens στο basket και πριν φύγει το order βλέπω "Heart of the Swarm - release date set for 12 March". . . .
JohnVani18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Aliens: Colonial Marines IGN ReviewAliens: Colonial Marines is uninspired, unfinished, and not remotely worthy as a sequel to the Aliens film. If James Cameron ever built his own theme park, Aliens: Colonial Marines would be its haunted house. You’d visit it after you’d taken a spin on the Titanic Teacups and stopped in at the Termin-Eater burger stall for a bowl of greasy Schwarzenuggets, served to you by a guy who looked a lot like Edward Furlong because he was in fact the actual Edward Furlong. Hey, at least he’d be working.
qsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ΛΟΙΠΟΝ, πάω amazon, βάζω aliens στο basket και πριν φύγει το order βλέπω "Heart of the Swarm - release date set for 12 March". . . . αυτη την ημερομηνια δινει και το gamespot που παντα δινει σωστες ημερομηνιες http://www.gamespot.com/starcraft-ii-heart-of-the-swarm/videos/starcraft-ii-heart-of-the-swarm-campaign-trailer-6402664/
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το έβαλα και έπαιξα λίγο, μάπα το καρπούζι.. Ειδικά δε οι ήχοι από τα όπλα....Δεν έχω ακούσει χειρότερους.Όσο για το παιχνίδι, το Gameplay θυμίζει εποχές πριν το 2000 αλλά με κακό τρόπο, τα γραφικά του είναι μέτρια στην καλύτερη και σε κάποια σημεία το παιχνίδι έχει και Micro-Stuttering..
qsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 και σε κάποια σημεία το παιχνίδι έχει και Micro-Stuttering.. οντως και τελειως αδικαιολογητα.. οσο για τους ηχους, χωρις να τα εχω ακουσει ολα , το pulse rifle κανει ουσιαστικα τον ηχο που κανει και στις ταινιες οσο ψευτικος και αν ακουγεται αυτος οτιδηποτε αλλο δε θα κολλαγε κιολας
konstantinos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου αφου ξενυχτησα χθες περιμενοντας ποτε θα το ξεκλειδωσει το steam .Aφου βεβαια το ξεκλειδωσε εδινε missing executable και εγινε ενας γενικος χαμος τα χαραματα στα forums για το exe που δεν ειχε γινει download απο το steam .Με τα πολλα βρεθηκε μια λυση να σβηστει το αρχειο appcache και να γινει επανεκκινηση οπου πραγματι κατεβηκε το update και επαιξε το παιχνιδι κανονικα .Αυτο ομως ηταν απαραδεκτο ... Παμε στο παιχνιδι τωρα..Θα ειμαι πιο αυστηρος απο τον Psycho , τα γραφικα του στο multi ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσε καποιος να φανταστει για παιχνιδι 2013 .Ειναι χειροτερα και απο ps2 ... To παιχνιδι ειναι σαφως κατωτερο απο το AvsP ενω οταν παιζεις με το alien τα βλεπεις ολα πρασινα ...Microstuttetirg εγω δεν παρατηρησα για να ειμαι ειλικρινης . Το story παιζεται οκ αλλα και αυτο απλα ειναι το πολυ μετριο ,επειδη ομως επαιξα λιγο θα του δωσω μια δευτερη ευκαιρια . Εγω προσωπικα περιμενα να ειναι το παιχνιδι σαν το προηγουμενο το οποιο δεν ηταν και κατι φοβερο αλλα σε κρατουσε στο multiplayer ,ειχε κατι ...Το μονο θετικο που μπορω να σημειωσω (που και αυτο ειναι σχετικο με τετοια χαλια γραφικα ) ειναι οτι ειναι πιο ελαφρυ απο το προηγουμενο ,αρκετα πιο ελαφρυ . Γενικα το συγκεκριμενο game μπορει να αποτελεσει εφαλτηριο για καποιους και επιπλεον κινητρο για καποιους αλλους να κατεβαζουν παιχνιδια απο το να τα αγοραζουν ,παρολο που πολλες αλλες φιλοτιμες πραγματι προσπαθειες εταιρειων θα αδικουνται.Ειναι αυτο που λενε μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα .
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 οντως και τελειως αδικαιολογητα.. Είναι το γνωστό θέμα της Unreal Engine..Βάζουν πολύ χαμηλό Pool Size το οποίο είναι κυρίως για τις κονσόλες και στο PC έχουμε θέμα.
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Γενικα το συγκεκριμενο game μπορει να αποτελεσει εφαλτηριο για καποιους και επιπλεον κινητρο για καποιους αλλους να κατεβαζουν παιχνιδια απο το να τα αγοραζουν ,παρολο που πολλες αλλες φιλοτιμες πραγματι προσπαθειες εταιρειων θα αδικουνται.Ειναι αυτο που λενε μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα . Όσοι κατεβάζουν έχουν και κάποια κριτήρια δε κάθεται κανείς να έχει μπουκώσει την σύνδεσή του για 1-3 ώρες για να κατεβάσει πατάτες, σόρρυ κιόλλας δηλαδή
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά αγοράζω κάποιο παιχνίδι όταν το αξίζει πραγματικά(Βλέπε The Witcher) ή γιατί μ' αρέσει το MP του(Crysis 2/BF3 π.χ). Το συγκεκριμένω το κατέβασα και το μετάνιωσα, εκτός αυτού μου χάλασε και το ratio.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Όσοι κατεβάζουν έχουν και κάποια κριτήρια δε κάθεται κανείς να έχει μπουκώσει την σύνδεσή του για 1-3 ώρες για να κατεβάσει πατάτες, σόρρυ κιόλλας δηλαδή Σωστο και αυτο ,αλλα υποτιθεται οκ το κατεβαζεις σε μιση ωριτσα να δεις τι ειναι (μιλαω παντα για 24αρα αλλιως χεστα) ,τι ειχες τι εχασες...
qsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σωστο και αυτο ,αλλα υποτιθεται οκ το κατεβαζεις σε μιση ωριτσα να δεις τι ειναι (μιλαω παντα για 24αρα αλλιως χεστα) ,τι ειχες τι εχασες... το συγκεκριμενο κατεβαινει αερα , ειχα μεση ταχυτητα 1.3 ΜΒ/s και φυσικα οχι σε private για να ανησυχω για ratio
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τι ειναι το ratio ρε παιδια ? Δεν έχεις μπει ποτέ σε Private Tracker ε ; Είναι σαν το Ratio στα παιχνίδια με τα Kills/Deaths απλά εκεί έχει να κάνει με Download/Upload. Και έλεγα να μην δώσω σήμερα την 6950 στο νέο ιδιοκτήτης της για να τερματίσω το Aliens αλλά τελικά δεν.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχεις μπει ποτέ σε Private Tracker ε ; Είναι σαν το Ratio στα παιχνίδια με τα Kills/Deaths απλά εκεί έχει να κάνει με Download/Upload. Και έλεγα να μην δώσω σήμερα την 6950 στο νέο ιδιοκτήτης της για να τερματίσω το Aliens αλλά τελικά δεν. Μαλιστα... Τι πηρες καινουργια gpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα