Προς το περιεχόμενο

Aliens: Colonial Marines

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι 12/2 λεει εγω το αγορασα το Σαββατο απο το πλαισιο ...

Και απο τοτε εχεις κλειστει μεσα και παιζεις την παιχνιδαρα?Σε εχασαν οικογενεια, φιλοι και γνωστοι? Η' κλαις ακομη τα λεφτα που εδωσες? (Φανταζομαι το τελευταιο..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και απο τοτε εχεις κλειστει μεσα και παιζεις την παιχνιδαρα?Σε εχασαν οικογενεια, φιλοι και γνωστοι? Η' κλαις ακομη τα λεφτα που εδωσες? (Φανταζομαι το τελευταιο..)

Σιγά ρε φίλε, γιατί να κλαίμε τα λεφτά; Το βίντεο που έδωσες ναι μεν σατιρίζει κάποια πράγματα, άλλα τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα έχω δει σε όλα τα σύγχρονα παιχνίδια (πχ. τραγικό AI). Το ΜΟΝΟ που πάω πάσο είναι τα γραφικά, άλλα το έχουμε ήδη εξαντλήσει το συγκεκριμένο θέμα και για μένα προσωπικά δεν είναι no-go παράγοντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Στο δια ταύτα, αυτόν τον καιρό βγαίνουν Crysis και Aliens. Για μένα, Aliens anytime.

Btw, να οργανωθούμε για MP Coop όσοι το πάρουμε ;)

• Like 1

Σιγά ρε φίλε, γιατί να κλαίμε τα λεφτά; Το βίντεο που έδωσες ναι μεν σατιρίζει κάποια πράγματα, άλλα τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα έχω δει σε όλα τα σύγχρονα παιχνίδια (πχ. τραγικό AI). Το ΜΟΝΟ που πάω πάσο είναι τα γραφικά, άλλα το έχουμε ήδη εξαντλήσει το συγκεκριμένο θέμα και για μένα προσωπικά δεν είναι no-go παράγοντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Στο δια ταύτα, αυτόν τον καιρό βγαίνουν Crysis και Aliens. Για μένα, Aliens anytime.

Τραγικη ΑΙ, τραγικα γραφικα, τραγικα voice-overs και aliens anytime? Δεν μου τα λες καλα. Ποια αλλα συγχρονα fps ειχαν τραγικη ΑΙ? Ξερω μερικα που δεν ειχαν παντως και μεσα σε αυτα ειναι και το Crysis 2.

Τραγικη ΑΙ, τραγικα γραφικα, τραγικα voice-overs και aliens anytime? Δεν μου τα λες καλα. Ποια αλλα συγχρονα fps ειχαν τραγικη ΑΙ? Ξερω μερικα που δεν ειχαν παντως και μεσα σε αυτα ειναι και το Crysis 2.

images?q=tbn:ANd9GcTgk_AJTlh_mAtXxiL-3_M

Mε την ζελατινα ειναι ακομα ουτε που το εχω ανοιξει .Εγω βασικα για το multi το πηρα και αν ειναι σαν το προηγουμενο ειμαι ικανοποιημενος .Δεν το πηρα δηλαδη για τα γραφικα .

Αντε δωσε εδω nick να σε κανω add για Multi .

Ηττα χοντρη ,το βαζω στο steam βαζω τον κωδικο και μου λεει οτι δεν εχει ακομα γινει unlocked :P  .Δεν με χαλασε καθολου ....

Θα περιμενω μεχρι το βραδακι λοιπον και με την διαφορα ωρας τι να κανουμε ...

αυτά είναι :)

Α! μου άρεσε ΠΟΛΥ το διαφημιστικό που έπαιξε χθες στο break του walking dead . colonial marines & dead space 3 διαφημιστικά στο καπάκι. μετρήσανε

• Moderators

Τρώει τόσες σφαίρες στα reviews, όπως ένα Alien σε διάδρομο που θα προσπαθούσε να τα βάλει με smartgun...

Edit: Και το Kotaku μια από τα ίδια, αλλά

Two Things I Loved

• The game is short.

• Your first encounter with a Xeno is pretty good.

Two Things I Hated

• The sounds of the guns.

• The claustrophobic level design

Εκτός του ότι είναι καλή η πρώτη φάση με Alien, τα υπόλοιπα πρέπει να τα μπέρδεψε. :P

Ειδικά τον ήχο των όπλων (γκρινιάζει ότι δεν γουστάρει το pulse rifle) και ότι είναι κλειστοφοβικά τα levels, δηλαδή... τι ακριβώς περίμεναν από παιχνίδι με Alien;!

Όπλα με πραγματικούς ήχους και πίστες α λα Battlefield...; -_-

τα είδα κι εγώ, άλλα αφενός μιλάνε για τα γραφικά στις κονσόλες (lolen) και αφετέρου μερικά reviews είναι μπερδεμένα, όπως έγραψε και ο ghost

πιστεύω για 10'000 δρχ είναι ΟΚ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...