atx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 de ksero ego eimai gkantemis, i moira moy einai etsi i exei problima to plextor? loipon ta piano apo tin arxi. palia eixa ena ricoh mp7040a poy meta apo ena mina leitoyrgias arxise kai moy ekaige ta cd bgazontas ena minima "write error". ayto moy eixe ginei sinithio kai gia 10 cd ta 8 itan gia petama! ayti i istoria kratise peripoy 2 xronia. meta to kalokairi toy 2001 agorasa allo pc. mia mera dokimasa mipos kai doylepsei me to kainoyrgio pc kai doylepse gia peripoy 2 mines xoris kanena lathos! e leo to palio to pc eixe problima kai ayto itan. meta po 2 mines omos ante pali "write error". eixa riksei tis xristopanagies!! meta den anteksa allo kai tora ta xristoygenna ithela na paro to plextor 24/10/40a opos kai to pira. piga sto disc impex poy to eixe se kali timi kai to pira. tora enas minas poy exei perasei exo grapsei peripoy 100 cd poy ta 50 einai bulk cd. simera perno ena sony cd poy grafei oti ypostirizei 1-24x. ta pio polla cd ta egrafa se 16x. e loipon bazo na grapsei ena sony se 24x, ftanei sta 98% me xrono 4 lepta kai na pali to minima "write error". eytixos poy den epatha kanena egkafaliko! meta bazo na grapsei se ena allo cd sony alla oxi se 24x alla se 16x kai to egrapse kanonika. ola ayta me to programa nero.<p>mporei kaneis na moy pei ti simenei to minima "write error"? mi pei kaneis oti ftaiei to nero i to pc.....<p>ektos aftoy exo akoysei oti se taxytita 24x ena cd 650mb grafete se 3 lepta. emena toses fores poy egrapsa to ekane se 4 alles 4,5....<p>lete na pigenei piso stin eggyisi?
Dias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 To klasiko provlima "buffer underrun" alla epidi esena exei burnproof protection den sou vgazei tetoio minima....H pira edeikse os eksis to burnproof ta vgazei pera me CD-PLAYER to opoio kanei audio exctraction pano apo 12x-16x (milame gia taxitites eggrafis 24x me read speed 12x-16x) .... Alla ama to CD player sou einai ma...ia kai kanei audio extraction kato apo 12x tha sou ta kapsei ta CD eitai exeis eitai den exei burnproof.....opote to mono pou exeis na kaneis einai na mas diafotiseis kai na peis ti CD-PLAYER exeis....
wraeththu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 ta bulk cd mipws ta pires apo to plaisio?
atx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 ma ta dedomena einai apo to disko. ta bulk de ta pira apo to plaisio.
telikiasmenos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 File mou den ftaine ta bulk oute h gantemia soy...! Psakse ligo ta preferences tou nero. Kapoy leei buffer. Bale to 40% ths mnhmhs sou...alla na mhn ksepernaei ta 80!Allwste to leei apo katw. Kai otan kaneis egrafh na epilegeis 'determine maximum speed' kai 'simulation'.Etsi tha meiwseis sto elaxisto ta kammena cd. A! Mhn xrhsimopoieis 'on the fly'. Den exw kales entypwseis apo ayto...<p>Aytes tis epiloges xrhsimopoiei kai enas filos mou me to idio CDRW kai grafei ta bulk tou plaisiou me foveres taxythtes kai xwris problhma (24x iso, 16x audio).
atx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 ante pali ta idia. ta neyra moy!!! simera ithela na grapso 6 cd. bazo to proto sta 24x kai to egrapse kanonika. bazo to deytero pali sta 24x kai meta apo ligo WRITE ERROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meta egrapsa 5 cd me 16x kai de moy ebgale kanena minima kai ta egrapse kanonika. ti ftaiei re paidia de kserei kaneis? de exei tyxei se kanenan?<p>mipos na kano anabathmisi apo 1.02 poy einai se 1.03 i na to pao stin eggyisi?<p>alithia poso kairo kanei i plextor gia na to parei kai to ferei piso?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.