stefapat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 thelo na rotiso kapoia pragmata oson afora ta windows logo oti eimai fantaros kai exo xasei teleios tin seira. iparxoyn windows 64 bit ellinika? episeis ayta ta kainoyrgia vista ti ekdoseis kikloforoyn? apo oti diavasa edo mesa den xero an katalava kala meta apo ligo kairo kleidonoyn? eyxaristo
random Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 win xp 64 greek δεν υπαρχουν. win xp 64 english μη βαλεις, θα μπλεξεις. τα vista δεν πουλιουνται ακομα. για νομιμη εγκατασταση περιμενε να βγουν επισημα, ή αγοράζεις ενα vista ready pc με winxp και παιρνεις ενα κουπονι δωρεαν αναβαθμισης σε βιστα. κυκλοφορουν μονο παρανομες κοπιες που κλειδώνουν, εκτος αν ψαξεις λιγακι, πολυ, κάπως και μερικώς, στο γουγλη
stefapat Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 συνοπτικος και κατανοητος. ευχαριστω πολυ γιατι λες οτι θα μπλεξω? θυμαμε που ειχα βαλει δοκιμαστικα και το μηχανημα μου ειχε γινει εμφανως πιο γρηγορο.
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 random γιατί λες ότι θα μπλέξει αν βάλει τα win64?για τα xp μιλάς ή για τα Vista?ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να κάνω format και να βάλω τα xp64 επειδή ο επεξεργαστής μου είναι amd64.
lefi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Από όσο ξέρω υπάρχει πρόβλημά συμβοτότητας ειδικά με drivers, όποιος θέλει ρισκάρει random γιατί λες ότι θα μπλέξει αν βάλει τα win64?για τα xp μιλάς ή για τα Vista?ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να κάνω format και να βάλω τα xp64 επειδή ο επεξεργαστής μου είναι amd64. και αναφέρομαι σε win64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.