ddagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους!Εχω το εξης προβλημα: Ψαχνοντας γενικα μεσα στους φακελλους μου και συγκεκριμενα στον documents and settings και σε φακκελλο με το ονομα user ειδα ενα αλλο φακελλο με τον τιτλο .housecall6.6 οπως ακριβως το γραφω.Δεν ξερω αν ειναι απο καποιο εγκατεστημενο μου προγραμμα γιαυτο παρακαλω αν κανεις ξερει περι τινος προκειτε ας με βοηθησει για να ξερω αν μπορω να τον σβησω η οχι
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως εχεις ή ειχες το trend micro housecall ; -edit- Μαλλον αν ειχες κανει online-scan με το trend micro housecall.
ddagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω για την απαντηση και τωρα που το λες θυμαμαι οτι κατι τετοιο εκανα πριν το τελευταιο μου φορματ πριν ενα μηνα!Μπορω να το σωησω ετσι απλα?Ρωταω γιατι δεν υπαρχει κατι στοην προσθαφαιρεση για να το αφαιρεσω ετσι............ Πολλα σαρδαμ κανω γμτ μου!!!!!!!!!!!!
ddagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Πολλα σαρδαμ κανω γμτ μου!!!!!!!!!!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ναι δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα. Εκει μεσα πρεπει να εχει τους ιους(αν υπηρχαν) που εκανε quarantine.
novice21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Sbydton apo ekei kai fylakse ton se kapoio allo shmeio,kanton kallytera.zip,kai me ton kairo 8a soy deiksei ean synergazetai me kapoio programma.
ddagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το κακο ειναι οτι .....σερνεται ο υπολογιστης μου και μαλιστα μετα απο φορματ,κολλαει πολυ με τον bitcomet και δεν ξερω απο τι ειναι!!!!!!Εχω τρελλαθει στα restart!
novice21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ayto to sernetai poy les,myrizei mallon doyreio ippo.Gia kane ena kalo scan sto systyma soy,mhpws syllabeis kapoion ypopto eisbolea.
ddagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 το εχω ψαξει το συστημα παμπολες φορες και δεν εχω βριε ουτε trojan ουτε virus ουτε adaware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.