Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια παιδιά με νέο pc!

Daywalk3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά θέλω την βοήθεια σας για να στήσω ένα καινούργιο pc αλλά δεν ξέρω τι να αγοράσω. θέλω να παρα μόνο την μητρική, επεξεργαστή, καρτα γραφικών και μνήμες αυτα κάρτα ήχου δεν νομίζω να χρειάζομαι με την νέα μητρική και ίσως και ένα κουτί αλλα να μήν έχει τροφοδοτικό γιατι έχω ένα tagan 420 απο το παλιο μου pc, θέλω να διαθέσω 600 ? αντε και κάτι παραπάνω και να είναι οτι καλύτερο με αυτά τα λεφτά. help guys plz.

Δημοσ.

1. CPU: Core 2 Duo 6400
  2. Motherboard: Asus P5B/Abit AB9
  3. RAM: 1 GB @667
  4. GPU: 7600GT

Αν θες και κουτί βάζεις κάποιο των 50€ και αντικαθιστάς τον 6400 με τον 6300. Και στις δύο περιπτώσεις το σύνολο είναι ~630€. Το τροφοδοτικό πιστεύω πως θα αντέξει αν δεν φορτώσεις το pc με αρκετούς HDDs και δεν επιδοθείς σε αρκετό o/c.

edit1: Αν και σύμφωνα με αυτό -δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι- το τροφοδοτικό θα είναι στα όρια του.

edit2: Άκυρο το edit1 :P. ΟΚ το βγάζει, εγώ είχα κάνει τη λαμεριά κι είχα βάλει μια επιπλέον PCI-e 16x.

Δημοσ.

Αυτο θα ελεγα και εγω, δε ξερω κατα ποσο το τροφοδοτικο σου θα σηκωσει αυτα που σου προτεινε ο antonl, εξαρταται και απο το ποσους σκληρους εχεις κτλπ.

Προσωπικη μου αποψη ειναι να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα 700αρι τροφοδοτικο να εισαι απολυτως σιγουρος και για το μελλον.

Δημοσ.

Προς το παρων το τροφοδοτικο θα ειναι μια χαρα...Εαν θελεις sli,6 σκληρους,o/c στο θεο με αντλιες νερου και 12ανεμιστηρακια το ξανασυζηταμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...