blueviper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Φυσικά και την εννοώ...από τη στιγμή που έχουμε δύο ανθρώπους ο οποίος ένας δηλώνει πως το πρόγραμμα δεν του επέτρεψε ουδέποτε να συνεχίσει κομμένο αρχείο από το σημείο που σταμάτησε και ο δεύτερος ισχυρίζεται πως αυτή η δυνατότητα παρέχεται από πάντα, χρειάζεται κι ένας τρίτος να αποφανθεί, για να μην παλαβώσουμε άπαντες.
Petza Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 δεν γίνετε resume παρα μόνο αν εχεις Premium
blueviper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Οπότε να μην παλαβώσω ακόμα...φαίνεται πως το γεροσκαρί του εγκεφάλου μου καλά κρατάει, όπως και τα αμυγδαλωτά μου μάτια.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 θα με τρελάνετε? εγώ πως κατεβάζω και κάνω ρισουμ χωρις πριμιουμ?
blueviper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Προς το παρόν πάντως 3 έχουν γνωμοδοτήσει κατά της άποψης που θέλει το free να διαθέτει και resume μέσω Rapget. Και φυσικά δεν είναι ζήτημα ποσοτικό, αλλά το περίεργο θα ήταν να ίσχυε. Συνεχίζω να πιστεύω πως αν μιλούσαμε για τέτοιο feature, ο δημιουργός τυ προγράμματος θα το είχε κάνει βούκινο μέσα από την ιστοσελίδα του. Καμία όμως νύξη σχετική δεν υπάρχει κι αμφιβάλλω αν αυτό γίνεται από κρυψίνοια.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 μα η αναμονή συνεχίζει να υπάρχει, δηλαδή αυτή η ιδιότητα δεν είναι και τόσο σημαντική...τεσπά πάντως κάτι κάνει... Εγώ πάντως μπλουβαιπερ σου πάω στοίχημα ότι θες ότι υποστηρίζει ρεσουμ και χωρις πριμιουμ! Οι πιο πολλοι το μπερδεύουν με το ραπιντγκετ(προφανώς)!
blueviper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δεν μπορεί άπαντες να είναι τόσο στούρνοι ώστε να μην αντιλαμβάνονται πως δε μιλάμε για το Rapidget, αλλά για το Rapget...ούτως η άλλως η συντριπτική πλειονότητα των μη premium users χρησιμοποιεί το Rapget εκ των πραγμάτων. Δε μιλάω για την αναμονή σε κανένα σημείο, παρά μόνο στη δυνατότητα να συνεχίσεις το downloading από το σημείο που για άλφα, βήτα λόγους σταμάτησε. Αυτό δεν το έχω δει να συμβαίνει ούτε μία φορά στα άπειρα αρχεία που έχω κατεβάσει ως σήμερα αποκλειστικά με το Rapget, είτε μέσα απο το .de, είτε από το .com. Θεωρώ πως αν συνέβαινε αυτό που αναφέρεις, τότε ο δημιουργός θα είχε βγάλει ντουντούκα για το πρόγραμμά του, προκειμένου να αντιληφθούν άπαντες πως παρέχει κι ένα χαρακτηριστικό που παρέχεται μονάχα στους premium users. Δεν ακυρώνω το Rapget ως πρόγραμμα...μου είναι χρησιμότατο κι όχι μόνο στο Rapidshare. Δεν κατανοώ όμως πως και πότε προέκυψε ότι διαθέτει και μηχανισμό resuming (για τους free users), όταν αυτό επικυρώνεται από αρκετούς πως δε συμβαίνει. Edit: Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά δε μου αρκεί μονάχα μια ομολογία. Πόσο μάλλον όταν δεν το έχω δει να συμβαίνει με τα μάτια μου και δεν υπάρχει και δεύτερος να το υποστηρίζει.
Eusebius Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Όταν διακόπτεται για κάποιο λόγο το κατέβασμα στη μέση, το Rapget ξαναρχίζει την αντίστροφη και μετά αρχίζει να ξανακατεβάζει το αρχείο. ΑΛΛΑ, νομίζω, ΔΕΝ το κατεβάζει από κει που είχε σταματήσει, αλλά από την αρχή. Έτσι έχω δει δυο τρεις φορές. Για το .com, που λέτε, τώρα που έβαλε τα καινούργια αριθμάκια/γραμματάκια δεν μου δουλεύει το Rapget...
oldnew Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ΥΓ Χρήστης υπολογιστών με 25ετή πείρα κατά τα άλλα, αλήθεια blueviper από ποτε ασχολείσαι με υπολογιστές? Χρηστης υπολογιστων μονο με 22 χρονια πειρα , αλλα πιστεψε με , και με 5 χρονια εμπειριας, θα ηξερα οτι ΔΕΝ γινεται resume με αυτα τα προγραμματα, διοτι πολι απλα εχω καταλαβει τι ακριβως κανουν και πως το κανουν. Σε γλιτωνουν απο το να βαζεις τον κωδικο επιβεβαιωσης, εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις οσα link θελεις για κατεβασμα, και σου δινουν και ενα sceduler στην ουσια, που αν εχεις γνωσεις μπορεις να τον χρησιμοποιησεις για να ανοιγεις και να κλινεις το modem για να αλλαζεις την ip και να κατεβαζεις χωρις να περιμενεις. Με λιγα λογια σου προσφερουν ολες τις external και οχι internal λειτουργιες για οποιον καταλαβαινει. Για να αφησει το site να κανεις resum, πρεπει να εχει επιβεβαιωσει κωδικο οτι εισαι premium user για να σε αφησει, και αυτο απλα δεν το εχει πετυχει κανενα προγραμμα εως σημερα. Δεν ειχα σκοπο να απαντησω , γιατι μπορει να το παρεις προσβλητικα και να με βριζεις και τα βαριεμαι αυτα, και δεν αμφιβαλω ουτε για την εμπειρια σου ουτε οτι ο σκοπος της απαντησης σου ηταν να βοηθησεις, απλα δεν μου αρεσε η απολυτη βεβαιοτητα σου ,σε βαθμο να βγαζεις σχεδον τους αλλους μ@llakes παροτι εχουν απολυτα δικιο. Για το ανεπισημο γκαλοπ, ουτε εγω εχω πετυχει να κανω ποτε resume με αυτα τα προγραμματα και ουτε προκειται να το πετυχω ποτε, παροτι εχω πετυχει να κατεβαζω συνεχομενα link συνεχεια χωρις να ειμαι μποροστα στο pc και χωρις να περιμενει το pc παρα μονο 3-4 λεπτα αναμεσα σε καθε download μεχρι δηλαδη να αλλαξει η ιp, Με λιγα λογια εχω φαει μερικες 10δες ωρες, μπορει και 100νταδες, για να ξερω τι λεω. Resume παντος δεν ειδα, ουτε περιμενα να δω γιατι οπως ειπα ειναι internal λειτουργια. Προφανως και εσι το ιδιο εχεις πετυχει, να κατεβαζεις χωρις να περιμενεις. Resume ομως ΔΕΝ εκανες ουτε μια φορα, πρεπει να τα εχεις μπερδεψει.Αλλα παλι ας μην γινω και εγω απολυτος.. Ολα τα παραπανω χωρις καμια απολυτως προσπαθεια για τσακωμο, και γι αυτο σε περιπτοση εριστικης απαντησης απλα δεν θα απαντησω.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ!!!! http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1424700&postcount=115 Ουδέν σχόλιο...........:evil:
blueviper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ShAd0w_z0nE...καταρχάς δε χρειάζεται να πετάς bold και χαρακτηρισμούς, ούτε να είσαι επιθετικός και εριστικός. Εδώ πέρα, όσοι συμμετείχαν, κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία. Ποτέ, ούτε μία φορά στις δεκάδες που έτυχε να διακοπεί download, δε συνέχισε από το σημείο που σταμάτησε. Κατά πως φαίνεται το ίδιο συνέβη και σε αρκετούς άλλους που γνωμοδότησαν στο παρόν thread. Κι εν πάσει περιπτώσει, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται ο DimitRi_Del...για να αποδείξει τι ακριβώς; Πως κάνει resume το Rapidshare; Αυτή τη στιγμή κάνει; Μήπως έπεσε σε κάποια περίοδο που για άλφα βήτα λόγους αποφάσισαν να παράσχουν ορισμένα από τα features των premium προς άγρα πελατών; Μήπως θα ήταν σκόπιμο γενικότερα να ενημερώσει πως, πότε κι υπό ποιες συνθήκες συνέβη αυτό κι όχι ένα απλό κι αόριστο "παλιά"; Κι εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή τι είμαστε...κατά συρροήν ψεύτες ή εντελώς ανίκανοι για να διαπιστώσουμε αν τελικά μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε ένα καταραμένο resume; Αλλά αφού υπάρχει η έγκυρη κι επιβεβαιωμένη παρουσία του DimitRi_Del, πράγματι δε χρειάζονται περαιτέρω σχόλια. Άραγε το υπόλοιπο διαδίκτυο έχει άποψη επ' αυτού ή μονάχα 2 Έλληνες το επιβεβαιώνουν; EDIT: Μόλις έκανα για πολλοστή φορά πείραμα με Rapget και με το .de...μηδέν και πάλι. Αν υπάρχει τρόπος, θα ήθελα να τον ξέρω. Με τα γνωστά όμως "μα κάνει resume, σας το λέω και σας το υπογράφω" δουλειά δε γίνεται, sorry.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ShAd0w_z0nE...καταρχάς δε χρειάζεται να πετάς bold και χαρακτηρισμούς, ούτε να είσαι επιθετικός και εριστικός. Απλά το έκανα για το τονίσω. Στο έχω ξαναπει(σε προηγούμενο thread) bluevipe ότι τα bold χρειάζονται κάποιες φορές Εδώ πέρα, όσοι συμμετείχαν, κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία. Ποτέ, ούτε μία φορά στις δεκάδες που έτυχε να διακοπεί download, δε συνέχισε από το σημείο που σταμάτησε. Κατά πως φαίνεται το ίδιο συνέβη και σε αρκετούς άλλους που γνωμοδότησαν στο παρόν thread. Ναι συμφωνώ σε αυτό. Σε κάποιους δούλεψε και σε κάποιους όχι το λεγόμενο resume. Κι εν πάσει περιπτώσει, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται ο DimitRi_Del...για να αποδείξει τι ακριβώς; Πως κάνει resume το Rapidshare; Αυτή τη στιγμή κάνει; Μήπως έπεσε σε κάποια περίοδο που για άλφα βήτα λόγους αποφάσισαν να παράσχουν ορισμένα από τα features των premium προς άγρα πελατών; Μήπως θα ήταν σκόπιμο γενικότερα να ενημερώσει πως, πότε κι υπό ποιες συνθήκες συνέβη αυτό κι όχι ένα απλό κι αόριστο "παλιά"; Να σου πω την αλήθεια, σε μένα ούτε καν παίζει το rapget τώρα. Τώρα θες να σε προσδιορίσω το παλιά: πριν 2-3 μήνες περίπου. Είχε δώσει προνόμια η rapidshare σε μη premium χρήστες(τότε); Δεν νομίζω. Κι εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή τι είμαστε...κατά συρροήν ψεύτες ή εντελώς ανίκανοι για να διαπιστώσουμε αν τελικά μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε ένα καταραμένο resume; Ψεύτες δεν είστε, αλλά δεν ξέρω. Ίσως να μην πετύχαινε σε εσάς. Όπως λέω και στο thread μου περι rapget παίζει η κατάσταση σε κάθε άτομο.:? (αγνωστο το γιατί) Αλλά αφού υπάρχει η έγκυρη κι επιβεβαιωμένη παρουσία του DimitRi_Del, πράγματι δε χρειάζονται περαιτέρω σχόλια. Άραγε το υπόλοιπο διαδίκτυο έχει άποψη επ' αυτού ή μονάχα 2 Έλληνες το επιβεβαιώνουν; Εχμμ ρητορική ερώτηση αυτή:twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.