Προς το περιεχόμενο

software για download

tornado21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Επειδή έχω αγανακτήσει πια με αυτές τις γραμμές Adsl και κατεβάζω διάφορα και ή μου κολλάει η γραμμή ή δεν γίνεται ολοκληρωμένο κατέβασμα,γνωρίζει κπ αν υπάρχει προγραμμα που πχ αν κατεβάζω κάτι απο rapidshare kαι έχει ολοκληρώσει μεχρι το 60% μετά να συνεχίζω από εκεί για να ολοκλξρωθεί.??Δεν ξέρω μπορεί να μην υπάρχει απλά όταν δεν γίνεται ολοκληρωμένο το κατέβασμα ,έχει μείνει όμως το αρχείο που έιχε κατέβει μέχρι εκείνη την ώρα

Ευχαριστώ

Δημοσ.

tornado21, για το τελευταίο FlashGet δες και εδώ:

http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=167490

Για το Rapidshare που λες, παύση και επανέναρξη νομίζω ότι υποστηρίζεται μόνο αν πληρώνεις. Στο δωρεάν δεν έχει.

Για να κάνεις επανέναρξη, πρέπει να υποστηρίζεται και από τη μεριά του client, εδώ FlashGet ή όποιο πρόγραμμα διαλέξεις, και απο τη μεριά του σέρβερ, εδώ Rapidshare.

Παραπάνω για το RS δεν ξέρω, δεν το πολυχρησιμοποιώ. Είναι άλλοι που το ξέρουν καλά εδώ. Ψάξε λίγο. Αν δεν βρεις κάτι, ρώτα και θα σου εξηγήσουν. :-)

Δημοσ.

Πράγματι αν κάποιος είναι free user στο Rapidshare δεν γίνεται να συνεχίσει ένα αρχείο που διακόπηκε στο κατέβασμα, πρέπει να το κατεβάσει ξανά από την αρχή, όποιον downloader manager κι αν έχει.

Δημοσ.

έλεος ρε παιδί μου μια αναζήτηση δεν βλάπτει.

anyway επειδή οι άλλοι δεν σε προσδιόρησαν στο σωστό πρόγραμμα παραμόνο σε ένα γενικό κατεβαστίρι κατέβασε από εδώ το ειδικό. Σου δίνω το thread μου για να σου καλύψω τυχόν προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν. liopir το flashget δεν υποστηρίζει επανέναρξη όπως είπε και ο Eusebius εκτός αν έχεις premium. Tο πρόγραμμα που σου δίνω φίλε tornado21 υποστηρίζει επανέναρξη και ας μην έχεις premium!

Δημοσ.

Χμμ...εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια, για τα οποία θα ήθελα μια ενημέρωση μια και το site του Rapget δεν αναγράφει τίποτα σχετικό, από πότε παρέχει resume σε μη premium χρήστες?!

Δημοσ.

Μπα...το έχω δοκιμάσει 200 φορές...δε μου έχει πετύχει το resuming ούτε μία. Άλλωστε εκ των πραγμάτων μοιάζει άτοπο. Από τη στιγμή που το ίδιο το rapidshare.com δεν το παρέχει στους μη premium users, το rapget δεν είναι θαυματοποιός για να επιτρέψει μια τέτοια δυνατότητα στο server.

Δημοσ.

To rapget το είχα βρει ψάχνοντας για εργαλεία για να κατεβάζω απεριόριστα με το ραπιντ. Μήπως το μπερδεύεις με το rapidget? Γιατί είναι γνωστό ότι το rapget δεν είναι επίσημο(unofficial πες το καλύτερα). Και ας το παρουμε από την άλλη, με την λογική. Ποιος ο λόγος να αλάζει τόσο συχνά το προτόκολο του ραπιντ και το rapget και o US να μην δουλεύουν? Για αυτόν το λόγο. Διότι το rapget ξεπερνάει τον παρακάτω περιορισμό του ραπιντ

rapidshareze8.png

ΥΓ Χρήστης υπολογιστών με 25ετή πείρα κατά τα άλλα, αλήθεια blueviper από ποτε ασχολείσαι με υπολογιστές? :P

Δημοσ.
To rapget το είχα βρει ψάχνοντας για εργαλεία για να κατεβάζω απεριόριστα με το ραπιντ.

Τη δυνατότητα του "απεριόριστου" την επιτυγχάνει κατά καιρούς, αλλά δεν έχει σχέση με το resuming που συζητάμε.

Μήπως το μπερδεύεις με το rapidget? Γιατί είναι γνωστό ότι το rapget δεν είναι επίσημο(unofficial πες το καλύτερα).

Το γνωρίζω. Αναφέρομαι ρητά στο Rapget και μόνο.

Και ας το παρουμε από την άλλη, με την λογική. Ποιος ο λόγος να αλάζει τόσο συχνά το προτόκολο του ραπιντ και το rapget και o US να μην δουλεύουν?

Αυτά τα ζητήματα δεν άπτονται της λογικής, αλλά ας είναι. Το πρωτόκολλο αλλάζει έτσι ώστε να αχρηστευθούν οι εν λόγω downloaders που παρέχουν τη δυνατότητα του συνεχούς download χωρίς την παρουσία του χρήστη μπροστά στον υπολογιστή. Η τσαντίλα λοιπόν του τελευταίου μειώνεται κι έτσι δεν ενθαρρύνεται να μπει σε premium mode.

Για αυτόν το λόγο. Διότι το rapget ξεπερνάει τον παρακάτω περιορισμό του ραπιντ

Ε, λοιπόν αυτό ακόμα δεν το έχω δει να συμβαίνει ούτε μία φορά από όσες έτυχε να πέσει η σύνδεση και να κοπεί το αρχείο στη μέση. Αν μάλιστα μιλούσαμε για γεγονός, θα είχε φροντίσει ο δημιουργός του Rapget να το διατυμπανίσει, αλλά στο site του δεν αναφέρεται το παραμικρό για αυτό το άγιο feature.

Ας γράψει όμως και κανένας άλλος την εμπειρία του...συνέχισε ποτέ download του rapidshare από το σημείο που σταμάτησε, με free λογαριασμό;

ΥΓ Χρήστης υπολογιστών με 25ετή πείρα κατά τα άλλα, αλήθεια blueviper από ποτε ασχολείσαι με υπολογιστές? :P

Έχω βαρεθεί βρε παιδιά να το διευκρινίζω το εν λόγω ζήτημα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Σε μια τέτοια περίπτωση δε θα χρησιμοποιούσα το "υποφαινόμενος", εκτός κι αν ήμουν fan του εαυτού μου. Δεν έχω φτάσει ακόμα όμως σε τέτοια επίπεδα αυταρέσκειας.

Δημοσ.
Ας γράψει όμως και κανένας άλλος την εμπειρία του...συνέχισε ποτέ download του rapidshare από το σημείο που σταμάτησε, με free λογαριασμό;

Εγώ πάντως όχι.

Δημοσ.

Αυτά τα ζητήματα δεν άπτονται της λογικής, αλλά ας είναι. Το πρωτόκολλο αλλάζει έτσι ώστε να αχρηστευθούν οι εν λόγω downloaders που παρέχουν τη δυνατότητα του συνεχούς download χωρίς την παρουσία του χρήστη μπροστά στον υπολογιστή. Η τσαντίλα λοιπόν του τελευταίου μειώνεται κι έτσι δεν ενθαρρύνεται να μπει σε premium mode.

Μια χαρά λογική έχουν. Ε ναι αυτό είπα και εγώ κατά κάποιον τρόπο. Ο χρήστης να μην μπορεί να κατεβάζει μετά την αλλαγή του πρωτοκόλλου(δηλ. πες ότι εγώ είμαι ο υπεύθυνος βλέπω κάποια προγράμματα να παν να χακάρουν την υπηρεσία μου και προσπαθώ να τα σταματήσω) .

Ειλικρινά και χωρίς παρεξήγηση αναρωτιέμαι εάν εννοείς αυτήν την ερώτηση.:???: :mrgreen: (με την αυτονόητη απάντηση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...