Προς το περιεχόμενο

Διακοπή σύνδεσης=επιστροφή εξοπλισμού???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw otan agorasa to paketo 6+6,perysi,eixe mesa to Netmod tou Kokkalh.Egine h syndesh me ayto kanonika,kai ksafnika meta mia ebdomada,moy esteilan me Courier,ena Fritz! Box Fon.Prin mia ebdomada ananewsa thn symbash gia ena xrono akoma,h opoia opws mou eipan,apo ton Genarh 8a ginei 4mbps se diko ths diktyo,apo 1mbps,poy eimai twra, kai xwris kamia epibarynsh,-2 mhnes dwro,dhladh 8a plhrwsw 10 mhnes anti 12.Kai to erwthma einai,bebaia einai ligo nwris akoma gia mia tetoia erwthsh,alla kalo einai na kserw.Otan teleiwsei h syndromh,poio apo ta dyo router's,8a steilw pisw?.To Netroute pou plhrwsa me thn agora tou paketou, h to Fritz! ???.Ennoeitai bebaia oti to Netmode mphke se karantina,molis parelaba to Fritz!.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to fritzbox που δινει η hol με το voip κανει στην λιανικη περιπου 200Ε!

Σιγα μην σας αφηναν 200Ε εξοπλισμο ετσι! Δεν κανει 20-30Ε οπως των αλλων.

Επομενως ειναι λογικο να το ζητανε πισω.

Ωστοσο πιστευω οτι αν μεινεις πελατης 3-4 χρονια, επειδη θα εχει ηδη παλιωσει πολυ δεν προκεται κανει να ασχοληθει μιας και τοτε (λογικα) θα δινουν αλλα modems

Δημοσ.
to fritzbox που δινει η hol με το voip κανει στην λιανικη περιπου 200Ε!

Σιγα μην σας αφηναν 200Ε εξοπλισμο ετσι! Δεν κανει 20-30Ε οπως των αλλων.

Επομενως ειναι λογικο να το ζητανε πισω.

Ωστοσο πιστευω οτι αν μεινεις πελατης 3-4 χρονια, επειδη θα εχει ηδη παλιωσει πολυ δεν προκεται κανει να ασχοληθει μιας και τοτε (λογικα) θα δινουν αλλα modems

Dvs δεν χρειάζονται υποθέσεις.Αν μείνει κάποιος συνδρομητής τους για 3 χρόνια κρατάει τον εξοπλισμό.Είμαι συνεργάτης της HOL και το ξέρω απο μέσα.Αν το καλοσκεφτούμε λοιπόν συμφέρει αφού έχεις ενα πολύ καλό router σε εγγύηση για 3 χρόνια (όποτε και να χαλάσει, τον κάνει αντικατάσταση η HOL).

Δημοσ.
Dvs δεν χρειάζονται υποθέσεις.Αν μείνει κάποιος συνδρομητής τους για 3 χρόνια κρατάει τον εξοπλισμό.Είμαι συνεργάτης της HOL και το ξέρω απο μέσα.Αν το καλοσκεφτούμε λοιπόν συμφέρει αφού έχεις ενα πολύ καλό router σε εγγύηση για 3 χρόνια (όποτε και να χαλάσει, τον κάνει αντικατάσταση η HOL).

Το υποθετω γιατι η hol δεν το αναφερει καπου!

Αν το ξερεις εσυ οκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...