Προς το περιεχόμενο

Διακοπή σύνδεσης=επιστροφή εξοπλισμού???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αλλάξει μόνιμα τόπο διαμονής, το συμβόλαιό μου τελείωνε έτσι ή αλλιώς στο τέλος του έτους (2006) και έκανα γνωστό στην εταιρεία (HOL) ότι δεν θα το αναννεώσω και το γιατί. Μου ζητούν ΑΜΕΣΗ επιστροφή του εξοπλισμού, όμως εγώ βρίσκομαι επαρχία και μπορώ να τους τα επιστρέψω μόνο μόλις ανέβω Αθήνα (τον επόμενο μήνα). Τί γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα αν ήμουν Αθήνα δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Όμως εγώ άφησα σπίτι και εξοπλισμό και τώρα βρίσκομαι ΑΛΛΟΥ για δουλιά! Τους το είπα και προσφέρθηκα να τους στείλω με fax υπεύθυνη δήλωση πως μόλις ανέβω θα τους τα επιστρέψω μέχρι και το τελευταίο σύρμα (και πιστέψτε με, μου είπαν πως θέλουν ακόμα και το πακέτο το χάρτινο με το οποίο μου τα έστειλαν!!!). Και τελικά εκεί μείναμε ...

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανεις που να ειναι εκει για να το στείλει??τορα αμα σαρεσει o exoplismos mporeis na tous ton pliroseis logika kai na ton kratiseis.genikos to theloun opos to estilan dioti tha paei se allon meta.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Πρέπει να ανέβω η ίδια και να τα μαζέψω να τους τα πάω. Το θέμα είναι πως μου είπαν χτες στο τηλέφωνο ''αμέσως'' και φρίκαρα! Έχουμε και δουλιές, δε μπορώ να ανεβοκατεβαίνω Ρόδο-Αθήνα σα να΄ναι Παγκράτι-Κολιάτσου. :twisted:

Δημοσ.

To μεγαλυτερο αρνητικο για εμενα με τα πακετα της HOL ειναι ο χρησιδανεισμος που εχει στον εξοπλισμο. Απο οσο ξερω καμια αλλη εταιρια δε το κανει αυτο. Απορω πως δε το εχουν αλλαξει τοσο καιρο, πρεπει να εχουν εκουσει πολυ βρισιδι με αυτη την ιστορια...

Δημοσ.

καλα μην τα παιρνεις και συ οτι σου λενε τις μετροιτεις.Αμα βιαζοντε τοσο πολυ πες τους να ρθουν να τα παρουν μονοι τους........

Δημοσ.
καλα μην τα παιρνεις και συ οτι σου λενε τις μετροιτεις.Αμα βιαζοντε τοσο πολυ πες τους να ρθουν να τα παρουν μονοι τους........

Auto aktribws...etsi opws kanoune oles oi sovares etairies..an to theloune pisw pes tous na erthei courier kai na to parei se prokanonismenh hmerominia.

Den ftanei pou tous plirones tin uphresia toso kairo theloune na xrewtheis kai gia courier?

Oso to na plirwseis lefta gia na kratiseis ton eksoplismo sigoura se kamia periptwsi den aksizei ton kopo. Ektos kai an se xrewsoune 5 euro gia ton eksoplismo giati opoiodipote alo poso einai too much.

Δημοσ.
Ας έδιναν τουλάχιστο την επιλογή να τα πληρώσει κανείς και να τα κρατήσει! Αλλά αν μεταφερθείς και αλλάξεις πόλη ΔΕ μπορείς να κάνεις συμβόλαιο και να πληρώνεις dsl ...

den xero ti exoplismo dinei kai poso axizei .apla gia ton exoplismo einai logiko pou gkarizoun ligo gia ton logo fantasou na kinigas 10 fores to idio atomo gia na sou stilei ton exoplismo piso.tora poios tha plirosei to courrier ktl einai analogos ti exei ginei sinenoisi apo tin arxi kai ti grafei to simbolaio.apla pestous na kanoun ipomoni mexri na pas athina.rota tous pantos ama ginetai na pliroseis.logika tha gientai.ektos an ekei pou tha pas baleis adsl opote to kratiseis.

Δημοσ.

epidi malon milame gia tin persini prosfora 12minon an diavaseis to sinvoleo anaferei ksekathara oti o eksoplismos prepei na epistrafei kai i "pini" gia kathe mera kathisteriseis apo oti thimame einai arketa tsouxteri ;)

Δημοσ.

τι "ποινη να σου βαλουν ρε φιλε.Εδω χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα.Εχουν χασει πλεον καθε ελεγχο οι εταιριες με τον χαμο που γινεται.Αλλα σου λενε την μια μερα και αλλα την αλλη στην ιδια ερωτηση.........

Δημοσ.

567agdop και εγω περισυ ειχα διαβάσει οτι υπάρχει ποινη η οποια ειναι φυσικά χρηματική. Ρωτησέ τους αν μπορείς να τους δώσεις κάποια χρήματα να το αγοράσεις να τελειώνει η ιστορία, αλλιώς κανε την υπέυθηνη δήλωση να το στείλεις όταν ανέβεις.

Δημοσ.

Λοιπον μην αγχωνεσαι, μολις μιλησα με την Εξυπηρετηση πελατων της HOL για να επιβαιωσω ποτε ληγει η dsl γραμμη+συνδρομη της αδερφης μου και μου ειπε 29/12/06. Ρωτησα αν θα πρεπει να στειλω πισω το ρουτερ και μου ειπε ναι, αλλα δεν ειναι επειγον. Δηλαδη μου λεει μην το στειλεις σον και καλα στις 29/12 που κλεινει η γραμμη.

Το βαζεις σε ενα κουτι μου ειπε αν εχεις το δικο του ακομη καλυτερα, και μετα γραφεις μεσα τα στοιχεια σου σε ενα χαρτι και το username που ειχες στην HOL και το στελνεις στην HOL με την ACS COURIER και χρεωση δικη τους.

Οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...