Προς το περιεχόμενο

Νεο Pc. Προτείνετε μου μια σύνθεση

tasos30fullou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω πως είναι καιρός για ένα νέο PC μιας και το υπάρχων έχει κλείσει 5ετια χωρίς καμία αναβάθμιση.

Δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωρεί με τρελούς ρυθμούς και οι δικοί μου ρυθμοί μάθησης είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι, θα ήθελα την βοήθεια σας στο να φτιάξουμε ένα PC μαζί.

Η συνήθης χρήση του υπολογιστή είναι :

Κειμενογράφος (Word)

Power Point

Να επεξεργάζομαι φωτογραφίες με το Photoshop

Να αποθηκεύω Video από μια miniDV

Να κατεβάζω τραγούδια και ταινίες από το ιντερνέτ (DC++)

Με ένα «σχετικό» μια κουβέντα που είχα μου πρότεινε τα εξής:

Athlon k8320,μνημη 1γιγα,ATI X 1300 ,δίσκο 250 γιγα, και κάποια μητρική με wifi για την κάμερα.

Μπορείτε να μου προτείνεται μια σύνθεση??.

Δημοσ.

1)Εαν μας πεις ποσα διαθετεις (για κουτι?η οθονη+κουτι+mouse+keyboard+ηχεια?)...

2)Δεν παιζεις καθολου παιχνιδια?

Δημοσ.
1)Εαν μας πεις ποσα διαθετεις (για κουτι?η οθονη+κουτι+mouse+keyboard+ηχεια?)...

2)Δεν παιζεις καθολου παιχνιδια?

ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΕΥΡΩ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΡΑΣΥΤΕΧΝΙΚΑ

Δημοσ.

κουτι ενα που εχει το e-shop με 2 8αριδες μπροστα 1 92αρη πισω 30 ευρο

HEROICHI WINDMILL 385W 45 ευρο

core2duo 6300 180 ευρο

ASROCK CONROE945G-DVI(εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων) 80 ευρο

KINGSTON HYPERX 1GB 675MHZ 120 ευρο

WESTERN DIGITAL 320GB WD3200JS 95 ευρο

συνολο περιπου 550 ευρο ηχεια πληκτρολογιο και οθονη απο τον παλιο εκτος και αν θες καινουρια οποτε πες μας να κανουμε αλαγες :)

Δημοσ.

Καλή η πρόταση του tolis86. Ο 6300 ίσως ακούγεται υπερβολικός για την χρήση που προορίζεται ο υπολογιστής αλλά μιας και απ' ό,τι φαντάζομαι σκοπεύεις να τον κρατήσεις για αρκετά χρόνια, είναι μια καλή επιλογή. Επίσης πρόσθεσε κι ένα DVD-R (NEC ή ό,τι άλλο - όπως Samsung που θα πρότεινε ο tolis86 :) -).

Μιας και ανέφερες κάτι σχετικά με WiFi, πώς σκοπεύεις να συνδέσεις την κάμερα στο pc;

Δημοσ.
κουτι ενα που εχει το e-shop με 2 8αριδες μπροστα 1 92αρη πισω 30 ευρο

HEROICHI WINDMILL 385W 45 ευρο

core2duo 6300 180 ευρο

ASROCK CONROE945G-DVI(εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων) 80 ευρο

KINGSTON HYPERX 1GB 675MHZ 120 ευρο

WESTERN DIGITAL 320GB WD3200JS 95 ευρο

συνολο περιπου 550 ευρο ηχεια πληκτρολογιο και οθονη απο τον παλιο εκτος και αν θες καινουρια οποτε πες μας να κανουμε αλαγες :)

Εγώ θα πρότεινα να μην πάρει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Καλύτερα να πάρει μια Radeon X1300 (50 ευρώ) και μια πιο φθηνή μητρική (από MSI ή ASUS).

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο thread για πείτε μου και εμενα τι λέει αυτό το pc είναι για έναν φίλο που το θέλει οικονομικό αξίζει τα λεφτά του ?

96796996194396296494396fa6.th.jpg

Δημοσ.
για να μην ανοίγω άλλο thread για πείτε μου και εμενα τι λέει αυτό το pc είναι για έναν φίλο που το θέλει οικονομικό αξίζει τα λεφτά του ?

Φαντάζομαι πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για την επιλογή HDD 200GB+80GB αντί ενός 320GB που βγαίνει λίγο πιο οικονομικός;

Επίσης με 3.5€ παραπάνω μπορείς να πάρεις την x1650pro που είναι κάπως ανώτερη από αυτήν που έχεις επιλέξει.

Τέλος με ακόμα 16€ μπορείς να αντικαταστήσεις την μητρική με την Abit AB9 Που 'χει 965 chipset.

Δημοσ.

λόγος για 2 δίσκους γίνετε για να βάσει στον 80 Gb το σύστημα και στον μεγάλο ότι άλλο θέλει γιατί το παιδί από pc δεν κατέχει οποτε το κόβω να χαλάει εύκολα και να μην χάνει κάθε φορα τα data του αλλα και για λόγους ασφαλειας να ιάνει όλα σε ξεχωριστό δίσκο τώρα για την μητρική ναι δεν λέω όχι αλλα για την κάρτα γραφικών ήδη είναι υπερβολική για τις απαιτήσεις του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...