Προς το περιεχόμενο

Windows XP & IE Pro Tips & Tweaks

ntg_net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους.

Ξέρετε γιατί τα XP SP2 μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα λάθους, όταν πάω να εκτελέσω την ανασυγκρότηση δίσκου ;;

Περιμένω σύντομα της σωτήριες γνώμες/ απόψεις/ απαντήσεις σας..

mzzeknm3tadwlzzmdmxn.jpg

Δημοσ.

Αντιγραφοντας απο εδω ελπιζοντας κατι απο αυτα να σου δουλεψει (δε τα εχω δοκιμασει ομως :().

1. Εναρξη->Εκτελεση-> "regsvr32 dfrgsnap.dll" και μετα απο αυτη δινεις το "regsvr32 dfrgui.dll" (χωρις τα εισαγωγικα εννοειται).

2. Αν δε δουλεψει το πρωτο, πας στο φακελο C:\WINDOWS\INF (ενδεχεται να ειναι κρυφος φακελος οποτε κανε enable απο τις επιλογες φακελων να φαινονται οι κρυφοι φακελοι), δεξι κλικ στο αρχειο DFRG.INF και "Εγκατασταση".

3. Αν παλι δε γινει τπτ, τσεκαρε για ιους σε safe mode κανε και κανα scan disk και πες μας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθειά σου kostelo αλλα διστυχώς τίποτα απο τα 3 δέν έλυσε το πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι,

Και ευπρόσδεκτη όποια βοήθεια..

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι απλό , μπαίνεις με δικαιώματα Administrator από αυτόν τον λογαριασμό που πας να κάνεις ανασυγκρότηση ?

Νομίζω πως παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου.

Στο ψάξιμο να δώ τι φταίει, βρήκα μιά σχετική σελίδα που μου έδινε οδηγίες.

Μία απ' αυτές ήταν και η ακόλουθη (που έχω τυπώσει στην 'εκτέλεση')

Ξέρεται όμως γιατί μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα-πιθανότατα, φαντάζομαι αυτό να είναι και το πρόβλημα που δεν γίνεται ανασυγκρότηση,

Όποιος μπορεί και ξέρει τη λύση του πρόβλήματος, παρακαλώ ας βοηθήσει.

Περιμένω και άλλες σωτήριες λύσεις σας..

mjxojmjyfk0ygdydojan.jpg

Δημοσ.

Αν δε δουλεψει τπτ, τοτε κανε μια επιδιορθωση των windows. Μπουταρε απ το cd αλλα να επιλεξεις εγκατασταση και μετα επιδιορθωση (και οχι επιδιορθωση με την κονσολα αποκαταστασης). Ετσι δε θα κανεις φορματ και θα επιδιορθωθουν και τα windows (αν ειναι εκει το προβλημα και δεν ειναι καμια ρυθμιση). Η εσχατη λυση ομως αυτη.

Δημοσ.

καλησπερα.εχω ενα προβλημα.εχω τα WINDOWS XP PRO+SP2 στον υπολογιστη μου.εδω και μια βδομαδα μου εμφανιζει το εξης προβλημα....παω

εναρξη-->κλεισιμο υπολογιστη-->απενεργοποιηση και κανω κλικ αλλα δεν τερματιζουν τα windows.χρειαζεται να το ξαναεπαναλαβω για να τερματισουν.με αλλα λογια πρεπει να πατησω 2 φορες το κουμπι τερματισμος για να κλεισουν και οχι μια.ξερει κανεις γιατι?

Δημοσ.

Μήπως έχεις ανοιχτή κάποια εφαρμογή, όπως ας πούμε το μtorrent? Πριν πας να κάνεις τερματισμό, "ξεδίπλωσε" την tray icon bar, κλείσε τις εφαρμογές που κλείνουν και μετά κάνε τερματισμό. Αν γίνει κατευθείαν, αυτό είναι το προβλ. Απομόνοσε το πρόγραμμα που ευθείνεται και κοίτα να το κλείνεις.

Δημοσ.

Μια μικρη απορία και απο εμένα.

Παω να αντιγράψω φακέλους απο τον ένα δίσκο στον αλλο και μου βγάζει

''ονομα ή η επέκταση του αρχείου ειναι υπερβολικά μεγάλο''

Το θέμα είναι πως αυτά τα αρχεία τα έχω χρόνια στον υπολογιστή μου και ποτέ δεν συνάντησα πρόβλημα. Τώρα απο τον πρώτο φάκελο ακόμα σταματάει η αντιγραφη. Μπορώ να κάνω κάτι?

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει δηνατοτηα στα XP να βαλω καποιο password σε ενα φακελο ωστε πρωτου τον ανοιξεις να χρειαζεται να τον εισαγεις ?

Δημοσ.

Geia sas paidia!

Exo ena problima kai de ksero akribos apo ti prokaleitai. Exo ta XP kai afino anameno opos panta to pc na katebazei apo torrent kai otan girnao exei kollisei kai bgazei mia mauri grammi ekei pou einai to start . Fainetai mono to start kai ta eikonidia stin alli akri kai exei kollisei. Boitheia....please

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...