Προς το περιεχόμενο

Windows XP & IE Pro Tips & Tweaks

ntg_net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera.

1. Yparxei tropos na apoklisoyme se kapoio hotmail logariasmo ta spam mail poy lamvaneis apo diaforetikoys paraliptes kathe fora??? An nai poios tropos?

2. Edw kai kairo sto windows explorer(Exerevnisi twn winrodws) otan pataw diplo klik se ena fakelo exei papsei na anoigei - kleinei kai eimai anagazmenos eite na patisw to + aristera apo kathe fakelo gia na anoixei eite apla na patisw panw sto fakelo ena click. Mporeite na moy peite ti ftaiei gi' ayto to mikroprvlima kai pws lynetai?

Sas euxaristw poly

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιας και εδω μιλάτε για win xp pro, να ρωτησω. Επειδη δεν είχα ποτέ win xp pro, αλλά win xp home, έχουν μεγάλη διαφορά τα δυο μεταξύ τους σε απόδοση;

Είναι πιο βαριά τα xp pro και πως τα πάνε απο σταθερότητα; Θα μπουν σε dual core συστημα με 1 gb μνήμη :)

Δημοσ.

παντωs πριν λιγο κατεβηκαν κατι updates για τα ultimate x64 και βλεπω μεγαλη διαφορα στο ανοιγμα των σελιδων απο τον explorer,αλλα και γενικα μια βελτιωση.

Δημοσ.

Πως μπορω να μπαινω στο bios απο τα windows???

Καπου ειχα διαβασει για μια εντολη αλλα δεν θυμαμε που κ δεν το βρισκω....

Επειδη δεν μπαινει με το κουμπι (F2) στην εκκινηση...

Δημοσ.
Πως μπορω να μπαινω στο bios απο τα windows???

Καπου ειχα διαβασει για μια εντολη αλλα δεν θυμαμε που κ δεν το βρισκω....

Επειδη δεν μπαινει με το κουμπι (F2) στην εκκινηση...

Τι laptop έχεις? Γιατί π.χ. τα Toshiba θέλουν Esc+F1 για να μπεις στο bios. (πολύ ήθελα να 'ξερα τι πίνουν οι s/w engineers τους...)

Δημοσ.

Desktop εχω....(φαινετε κ απο την υπογραφη!)

Κ απο τα Μ/Β ξερω οτι μπαινει με F2....

Αλλα η το pc μου ειναι παρα πολυ γρηγορο η κατι αλλο παιζει...

Δημοσ.
Desktop εχω....(φαινετε κ απο την υπογραφη!)

*blink* Τα pc mobos θέλουν Del, τα laptop θέλουν F2. (Η υπογραφή σου μπορεί να έλεγε Angelina Jolie, αυτό δε σημαίνει ότι είναι δικιά σου... :mrgreen:)

Δημοσ.

Κ με del το εχω δοκιμασει...παλι δεν μπηκε....

κ με tab....τπτ....

Καπου ειχα διαβασει που ελεγε οτι αν δεν προλαβεις να μπεις στην εκκινηση κατι κανεις κ στην επομενη εκκινηση βγαινει απευθειας στα bios....αλλα δεν θυμαμε....:evil:

Δημοσ.

Στην επομενη εκκινηση να μπεις σε safe mode με το msconfig το ξερω, να μπεις σε bios δεν το ηξερα. Μηπως κανεις λαθος; Τα win δε πρεπει να εχουν σχεση με το bios (?)

Παντως το δικο μου Τοσιμπα μπαινει με f2 στο bios.

Δημοσ.

Ok, από το FAQ της ASROCK

Question: What key should I press to enter into BIOS setup? What key should I press to enter into boot menu?(8/18/2006)

Answer:To enter BIOS setup, please press "F2" repeatedly right after you turn on the computer until system goes into BIOS setup.

If you want to enter into boot menu, please press "F11"

Και στα Toshiba έτσι είναι, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. Τι να σε πω, εμείς κρατάμε πατημένο το key σχεδόν ταυτόχρονα με το power και μιλάμε για Tecra S1 και M2, σιγά τα γρήγορα laptop. :roll:

Δημοσ.

Σιγουρα το εχω διαβασει....

Μαλιστα θυμαμε ακριβως οτι εγραφε "επειδη πρεπει να το πατησεις για ενα συγκεκριμενο-μικρο διαστημα κ πολλες φορες το χανεις υπαρχει εντολη η οποια δεν χρειαζετε να κανεις επανεκκινηση αλλα πατας run, κτλ...." η καπως ετσι...αλλα που....:-?

Δημοσ.

Συγγνωμη ο σκοπος μου δεν ειναι να σε μπερδεψω αλλα αυτο που λεω γινεται ετσι: Control, run, msconfig, και επιλεγεις safe boot. Tην επομενη φορα που θα ξεκινησεις το συστημα θα μπει σε σεηφ μοουντ χωρις να χρειαστει να πατησεις τπτ. Σιγουρα δε λες αυτο;

Εγω μονο αυτο ξερω και κανω στην ακρη να σε βοηθησει καποιος που να ξερει :)

Δημοσ.

Οχι δε θα σε βαλει στο bios αυτη η επιλογη. Και δεν υπαρχει εκει καποια που θα το κανει αυτο. Μονο με το καταλληλο κουμπι θα μπεις στο bios. Τουλ αυτο ξερω. :) Φανταζομαι οτι δοκιμασες με το που θα εμφανιστει το λαμπακι στο πισι σου οτι ξεκινα να κρατησεις για ωρα πατημενο το f2.

Mηπως παιζει τπτ με flock? Μηπως δεν παιζει το f2? Δοκιμασε και με το f11.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...