Προς το περιεχόμενο

Windows XP & IE Pro Tips & Tweaks

ntg_net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαθηκε κατα λαθος.. κοπηκε το ρευμα πανω σε copy paste

το δευτερο σκελος και μεγαλυτερο http://insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1410607&postcount=2

πηγα να προσθεσω αυτο το λινκ

γινεται να το επαναφερεται ?

προς administrators

SOS

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενω προσπαθησα να βαλω καποιο παλοιο save εκαφανιστικε

το #2 post

Υμαρτον

Παρακαλω ας διαγραφει ολο το sticky

Δημοσ.

SOS SOS

file m an katalaba kala sbhsthke megalo meros tou 1ou post?!!?!?Dn to exeis pou8ena allou?

An dn to exeis pantws mn agxonesai..Xrhsimopoiontas to programma "MetaProducts Offline Explorer Enterprise" exw "katebasei" auto to prwto post tou topick wste na mporw na to blepw kai off-line!!einai wraio blepeis..

An se endiaferei s stelnw ta arxeia...!

Δημοσ.
Ενω προσπαθησα να βαλω καποιο παλοιο save εκαφανιστικε

το #2 post

Υμαρτον

Παρακαλω ας διαγραφει ολο το sticky

Η google cache έχει τελευταία ημερομηνία ανανέωσης του 2ου post την 12/04/2007, στις 13:47.

Hope that helps mate, είναι κρίμα να πάει στράφι όλο το post. :neutral:

Δημοσ.

Το ξερω οτι ηταν πολυ καλο ποστ LiKBeAsT , QueenOfStars

απλα η insomnia φαινεται να ειναι στο αερα..

Εστειλα μυνημα σε 2 mod αλλα τπτ..

Δεν ειδαν , δεν ξερουν , αδιαφορουν , δεν ξερω

στην cache της google εδω

υπαρχει αλλα δεν μπορω να κανω edit αλλα και που προσπαθησα χειροκινητα να το βαλω το ποστ.. κολαει η insomnia

SOS SOS

file m an katalaba kala sbhsthke megalo meros tou 1ou post?!!?!?Dn to exeis pou8ena allou?

An dn to exeis pantws mn agxonesai..Xrhsimopoiontas to programma "MetaProducts Offline Explorer Enterprise" exw "katebasei" auto to prwto post tou topick wste na mporw na to blepw kai off-line!!einai wraio blepeis..

An se endiaferei s stelnw ta arxeia...!

κανε το κοπο.. αν και εχω save απο πιο παλια οταν καω edit & paste κολλαει επειδη μαλλον ειναι μεγαλο... δοκιμασα και κομματι κομματι αλλα παλι τπτ

Δημοσ.

παιδιά θέλω βοήθεια!!!!

εδώ πρέπει να το είχα διαβάσει πως π.χ. σε ένα φάκελο με 500 εικόνες για να μεταονομάσουμε όλα τα αρχεία ταυτόχρονο γράφουμε την λεξη και πατάμε κάπια πλήκτρα και εμφανίζονται ως εξής:

εικονα.jpg

εικονα(1).jpg

εικονα(2).jpg

εικονα(3).jpg

εικονα(4).jpg

εικονα(5).jpg και τα λοιπά.

δεν θυμάμαι πως ακριβώς γίνεται, μήπως μπορείται να μου πείτε επειδή είναι επίγον???? ευχαριστώ

Δημοσ.

ε παιδια ξαρη καποιος να μου πωσ γινεται μετακινηση ενος αρχειου

ρε παιδια πως γινεται μετακηνιση ενοσ αρχειου με τα vista δεν τη βρισκω αυτη την επιλογη

Δημοσ.

Στο μενού Επεξεργασία , δεν έχει επιλογή για Μετακίνηση σε φάκελο ?

Αν δεν υπάρχει, που δεν το νομίζω, τσέκαρε το αρχείο , πάτα ταυτόχρωνα ctrl + X και πήγαινε εκεί που θέλεις και πάτα ctrl + V.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...