nontasg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δεν γνωριζω .. επειδη χρησιμοποιω Portable Firefox στον οποιο δεν ισχυει οπως τον Internet Explorer .Aν 8ες το κοιταω καποια στιγμη. Απλα τωρα προσπαθω να συμμαζεψω τα ποστ ολα , να βρισκω αυτο που θελω πιο γρηγορα. επειδη πολλες φορες σε καποιο pc θελω να κανω κατι και δεν θυμαμαι , ερχομαι εδω. ΟΚ no problem...Όταν και αν το βρεις πόσταρέ το. ;-)
ntg_net Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Bασικα αν πας στην address bar και κανεις highlight αυτο που θες να σβησεις πατας Shift+Delete και εχει φυγει το συγκεκριμενο απο το history του Firefox.
nontasg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Bασικα αν πας στην address bar και κανεις highlight αυτο που θες να σβησεις πατας Shift+Delete και εχει φυγει το συγκεκριμενο απο το history του Firefox. Σωστόοοοοοος ο παίκτης,thanks ρε! Ήταν πολύ απλό τελικά,αλλά δεν το είχα σκεφτεί..... Πάντως απ'ό,τι είδα γίνεται και με σκέτο delete αυτού που κάνεις highlight.
ANEMOS-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ego na po..oti ama eine ola sosta apla eine apexto thema.. to provlima omos: eine? pou ta exeis vrei? mipos exei mesa kai kakovoula stixeia..opos ama sviseis auto..tha sotheis apo auto ton kyndino.. toulaxiston an gnorizei kapios kanena lathos xirismo..na mas enimerosei mi kanoume kamia kotsana..
ntg_net Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αν δεν μου ξεφυγαν γραμματα και αυτα που εχω γραψει ειναι σωστα καθως και αυτα που ειχα σε αρχεια και που εκανα copy - paste κολλησαν κανονικα τοτε σιγουρα το 95% ειναι οκ. Ξερω 2-3 που ειναι λαθος. Απλα οταν βρω χρονο θα το ψαξω και θα διορθωσω. Δεν υπαρχει κινδυνος απο αυτα που εχω λαθος , απλα δεν πεζουν. Ειναι λιγο χαοτικο το ποστ που εκανα και δυσκολευομαι να το χειριστω . tnx Σωστόοοοοοος ο παίκτης,thanks ρε! Ήταν πολύ απλό τελικά,αλλά δεν το είχα σκεφτεί..... Πάντως απ'ό,τι είδα γίνεται και με σκέτο delete αυτού που κάνεις highlight. Mαλλον γινεται και με το delete μονο. Απλα δεν ειχα url στο history να δοκιμασω
ntg_net Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εκανα διορθωση με γκρι χρωμα αυτα που δεν ειναι οκ Για αυτα που εχω σε γκρι θελουν διορθωμα , δεν χρειαζεται να το δοκιμασετε. Δεν θα υπαρξει προβλημα στο Η/Υ σας απλα δεν θα κανει τιποτα.
tonypapadovic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Τρομερό Post! Μια απορία, γιατί δεν έχω ιδέα: πχ. Λες: Μπορούμε να έχουμε μεγάλη αύξηση των επιδόσεων του συστήματος αλλάζοντας τα settings της μνήμης. Όμως θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 256 ΜΒ RAM. Πάμε "HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Session Manager/Memory Management" και προσθέτουμε: (1) "DisablePagingExecutive"=dword:00000001 ώστε να μην μεταφέρονται τα αρχεία από τη μνήμη στο swap file του σκληρού. (2) "LargeSystemCache"=dword:00000001 ώστε να φορτώνει το Kernel των ΧΡ στη μνήμη (Σπάνια καταλαμβάνει πάνω από 4ΜΒ) Πως προσθέτουμε αυτά τα δύο; Τι πατάμε;
ntg_net Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πως προσθέτουμε αυτά τα δύο; Τι πατάμε; Μπορεις να πας να ανοιξεις με το εργαλειο regedit την registry να πας στο συγκεκριμενο path Δεξι κλικ στο δεξι πανελ - δημιουργια - Τιμη dword για το συγκεκριμενο και εισαγωγη το ονομα, μετα enter πανω της και βαζεις τιμη στο κλειδι. Ενας αλλος τροπος ειναι να κανεις ενα αρχειο με το σημειωματαριο και να το ονομασεις οπως θες με την καταληξη reg πχ tweak memory.reg Πατας διπλο κλικ στο αρχειο που δημιουργησες , σε ρωταει αν θες να το προσθεσει στη registry , πατας ναι και εισαι οκ. Να και ενα δειγμα για αυτο που θες. Ειναι zip , αποσυμπιεζεις και τρεχεις px.zip
tonypapadovic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Σευχαριστώ φίλε! ΣΤο αρχείο που μου έδωσες άλλαξα την τιμή του "DisablePagingExecutive" από 0 σε 1 σωστά;
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πολύ καλό Πόστ ntg_net!!! Απλά Παίδες πριν κάνετε κανα tweak κρατήστε και κανά backup τής reg!!!
ntg_net Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πολύ καλό Πόστ ntg_net!!! Απλά Παίδες πριν κάνετε κανα tweak κρατήστε και κανά backup τής reg!!! Εννοειτε backup το αναφερω και πανω πανω στο κειμενο Registry & Regedit .. μπορει σε μενα να πεζει κατι , μπορει καπου αλλου να μην πεζει. Τα windows << χτυπανε >> απο διαφορα dll κτλ απο διαφορα third part προγραμματα. Δεν εχουμε ολοι εγκατεστημενα τις ιδιες εφαρμογες , εκδοσεις και updates (updates δεν εχω τπτ αλλο απλα SP2 :grin: )
tonypapadovic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εννούσα μέσα στην registry, η value ήταν ακόμη 0 άρα εγώ την έβαλα 1!
ntg_net Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εννούσα μέσα στην registry, η value ήταν ακόμη 0 άρα εγώ την έβαλα 1! ε ναι αυτο ειναι το πιο απλο.. απλα οταν ειναι να κανεις πολλες αλλαγες μαζι τις βαζεις ολες σε ενα αρχειο reg. Φυσικα οταν κανεις tests τις κανεις μια μια να δεις διαφορα. Αφου ομως εχεις ξεχωρισει τις τελικες αλλαγες τις κρατας ενα backup πχ mytweaks.reg οποτε μετα απο ενα format το φερνεις κατευθειαν οπως ηταν.
madsc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Sticky it is then. Μια συμβουλή. Κρατήστε back up την registry σας πριν κάνετε οτιδήποτε. Περάστε τα tweaks που σας ενδιαφέρουν ή σας φαίνονται χρήσιμα μόνο, αφού καταλάβετε τι κάνει έκαστο. Μην περνάτε ότι βρίσκετε άκριτα. Ευχαριστούμε το μέλος ntg_net για την προσφορά του. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.