tehz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Kalispera, thelw na me voithisetai se ena shmeio pou kolaw, kathos ekana install to panda antivirus se kapia stigmh kolise (apla ektelouse ligo pio arga) kai kathos ekane install wizard shield [kapos etc] tou eriksa termatismo apo taskmgr kai emeine kapos miso xalasmeno arxeio, kai twra den mporw na egatastiso to panda gt den proxoraei sto install wizard skeftomai na to kanw delete apo ta installs shields alla thelw prwta na mou peite an prepei na kanw kati pio ousiodes mhn ginei kamia *patata*.
ntg_net Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 .... Πρωτη σελιδα ενωθηκε USBSTORE_DISABLE.zip USBSTORE_ENABLE.zip
ntg_net Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ..... Πρωτη σελιδα ενωθηκε disablenotify.zip enablenotify.zip Disable open file - security warning.zip disable control center.zip
ntg_net Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 .... Πρωτη σελιδα ενωθηκε TaskbarRepairToolPlus!.zip systray.zip systray_plus.zip systray_undo.zip Fix Systray.zip
ntg_net Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Προστεθηκαν καποια Content - Ευρετερια στο 1 και 3 ποστ.. στο 2ο θα το κοιταξει μαλλον ο admin γιατι ειναι πολυ μεγαλο και μου κολλαει μεσω NET μαλλον τοπικα θα γινεται. Oι εργασιες με τα content εχουν τελιωσει και στο κανονικο ποστ-sticky αλλα και στο wiki (εχει χωριστει σε 4 part)
C.M.O.S. Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα: Όποτε συνδέω κάτι (flashακι, εξωτερικό σκληρό δίσκο) στις θύρες USB και πάω να το προσπελάσω μέσω του My Computer πάιρνω το μήνυμα σφάλματος 1381 - Υπέρβαση μέγιστου αριθμού μυστικών σε ένα μόνο σύστημα. Απεγκατέστησα τις USB και τις επανεγκατέστησα, απεγκατέστησα και το Service Pack 3 που έβαλα πρόσφατα (Windows XP Professional), εκκίνησα το σύστημα σε ασφαλή λειτουργία, αλλά πάντα το ίδιο εμφανιζόταν. Υπάρχει κάποια λύση ή αναγκαστικά πρέπει να κάνω format; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
avangard31 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αυτό το τελευταίο με την εικόνα που το βρήκες? Θέλω να το δώ και εγώ για τον δικό μου υπολογιστή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.