Προς το περιεχόμενο

Έχω ή όχι DSL?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε κάτι απίστευτο κι όμως αληθινό.

Στις 8 Οκτωβρίου έληξε η συνδρομή μου στη vivodi(δίκτυο ΟΤΕ) και η σύνδεση διακόπηκε κανονικά.

Η γραμμή όμως συνέχιζε να δείχνει on(πράσινο λαμπάκι μονίμως αναμένο στο modem-microcom).

Έτσι μέσω του RAM προμηθεύτηκα 2μηνη trial από ALTEC.

Τελειώνει κι αυτή πριν 2 μέρες και πηγαίνω σήμερα στον ΟΤΕ να τους πω να μου κόψουν άμεσα τη γραμμή για να κάνω νέα αίτηση για DSL.

Πάω λοιπόν στον ΟΤΕ και μου λέει η κοπέλα "η γραμμή σας έχει καταργηθεί από τις 28 Οκτώβρη".

Μα της λέω "πως, δε γίνεται έχω ακόμα DSL"

Μου δείχνει την οθόνη του υπολογιστή της και όντως είδα ότι η γραμμή μου έχει διακοπεί!:???:

Πώς γίνεται να έχει διακοπεί η γραμμή μου και να έχω ακόμα ιντερνετ?

Μήπως μου έλεγε λαλακιες?

Αλλά αφού το είδα με τα μάτια μου!!!

Μετά από το σημερινό, θα συνεχίσω παίρνοντας κανα demo!:-D

Δημοσ.

akrivos to idio exo pathi kai go me vivodi akou na dis ti paizi na ginete ala den einai kai sigouro.i grami einai men tou ote ala misthomeni apo vivodi.i paroxi kovete i grami men oxi to aitima diakopis.tin exelexi diladi tou aitimatos diakopis tis aitisis den mpori kamia otetzou na sto pi na di diladi tin poria tis etisis.para mono otan gini i diakopi kai enimerothi to sistima tora ligo grafiokratia ligo na xathike kana etima i ise ok exis grami akomi aaaaaaaa

oute i vivodi mpori na se pi tin exilixi tis etisis diakopis an figi apo ki to etima

ok

Δημοσ.

Αυτά πρέπει κάποιος να κάτσει να τα κάνει ταινία και να μπει στην κατηγορία επιστημονικής φαντασίας. Τι να λέμε πιαααααα

Δημοσ.

pezei na exei ginei lathos stin miktonomisi.anti na kopsoun esena na ekopsan kapoion allo.exei tixei na paro til ton ote na leo ine online me 768 anti gia 1 mbit kai na mou leei den se blepo kan online.telika itan lathos stin miktonomisi apo Pote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...