Προς το περιεχόμενο

Μπορώ adςl σύνδεση?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. εχω ισδν σύνδεση αλλά καποιος χωργιανός μου μου είπε ότι αν βαλω οπτικη ηνα αντι καλωδιου τηλεφονικου στο σπιτι μου θα εχω κι εγω αdsl συνδεση αλλά δε ξερω το κόλπο πως. ADSL δεν εχει μπει ακόμα στο τοπο μου και ψαχνω δικαιως τροπο να εχω ταχήτερες μεταδώσεις. Καποιο τρηκ θα υπαρχει. Ξερει καποιος να μου πει εμπιστευτικά?

Δημοσ.

Λεβεντης ο χωργιανός σου!!εγω δεν εχω ακουση κατι αλλα.. γιατι δεν λες του μερακλη να μας πη την hackερια να το δοκιμασουμε?

Δημοσ.

ektos toy na poylate trella, exete kati allo na toy proteinete?

oxi, den mporeis na kaneis kati allo, para na perimeneis...alli lisi einai h mis8omeni grammh, alla milame gia poly ipsilo kostos (700-800 eyra ana mina nomizw...)

Δημοσ.
Λεβεντης ο χωργιανός σου!!εγω δεν εχω ακουση κατι αλλα.. γιατι δεν λες του μερακλη να μας πη την hackερια να το δοκιμασουμε?

αμ αμα ηξερε θα μοτολεγε ο χρηστιανος. δε γινετε τελικά ε? θα ρωτησο αλλου που θα παει θα το βρω

Δημοσ.

Cpluslas peran ths plakas, adsl prosvash mporei na mhn exeis

alla mporeis na exeis sindesi katey8ian me doryforo

mesw piatou sthn taratsa sou kai na katevazeis me poly kales taxythtes.

Psaksto ligo to 8ema, edw sto insomnia exoune graftei arketa...

Δημοσ.
pink _panther ολα καλα αλλα μη του μιλας για .. ταρατσες .. ΔΕν ξερει τι ειναι...

Εγω ξερω τι ειναι ταρατσα κι εχω στο χωριό μου πολλές από δαφτες. Eσένα κυρα Γιούλα το χωριό σου έχει ταράτσες ,κυράτσες ή μπουγάτσες;

Δημοσ.
Cplusplas.. apla de xriazete na exeis grammes me optikes ines gia DSL ..

kai me ta kalodia ta xalkina..ayta pou exeis idi.. (exeis?)

otan tha erthei sto xorio to DSL..tha to exeis.

Μεχρι να περιμενω πότε θαρθει το DSL στο χωριό θα ειμαι παπούς μεαγγόνια. Αλλωστε ο μονος ιντερνετικός ειμαι γω και κανας αλλος. Θα δω με πιατο τι γίνεται για δοριφορικο DSL . Μηπως πρεπει να ψαχτώ για νεβρωτικά δικτια? Τι ειναι αυτα? βοηθαει τετοια συνδεση?

Δημοσ.

gia doriforiko tha eise ok.. alla akrivo.

tora i alli lysi eine me asyrmati mykrokymatiki (wifi) alla thelei optiki epafi megales kerees kai safos na mi ksepernaei ta 5 xiliometra aytos pou tha sou stelnei..an yparxei kati sta 5 xlm me optiki epafi..kati gynete.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...