Προς το περιεχόμενο

internet απο τα hot spots ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kατ'αρχήν ξεκαθαρίζω ότι είμαι άσχετος... Με ένα laptop μπορουμε να συνδεθούμε στο internet στα hot spots χωρίς δική μας σύνδεση. Η βασική μου απορία είναι αν γίνεται να συνδεθώ στο internet χρησιμοποιώντας το wi-fi που υπάρχει σε αυτά τα σημεία από το σπίτι μου. Δηλαδή, αν μένω σχετικά κοντά σε ένα τέτοιο σημείο, πχ Σύνταγμα μπορώ με κάποια κεραία ή καποιον άλλο τρόπο να τραβήξω την σύνδεση σπίτι μου;;;

Δημοσ.
Kατ'αρχήν ξεκαθαρίζω ότι είμαι άσχετος... Με ένα laptop μπορουμε να συνδεθούμε στο internet στα hot spots χωρίς δική μας σύνδεση. Η βασική μου απορία είναι αν γίνεται να συνδεθώ στο internet χρησιμοποιώντας το wi-fi που υπάρχει σε αυτά τα σημεία από το σπίτι μου. Δηλαδή, αν μένω σχετικά κοντά σε ένα τέτοιο σημείο, πχ Σύνταγμα μπορώ με κάποια κεραία ή καποιον άλλο τρόπο να τραβήξω την σύνδεση σπίτι μου;;;

Για να συνδεθείς σε wifi χρειάζεσαι username και pin.Η forthnet μέχρι 30/08/2006 το παρείχε δωρεάν στους συνδρομητές της αλλά πλέον το χρεώνει!!

Δημοσ.

επειδή χρησιμοποίησε την ορολογία hot spots ( wifi της forthnet διασκορπισμένα στην επικράτεια) κατάλαβα οτι μιλάει για κάτι συγκεκριμένο. Για τα δωρεάν δεν γνωρίζω και εδώ θα ήθελα τα φώτα σου.

Δημοσ.

Κατ΄αρχην το δορυφορικο στον τιτλο ηταν λάθος, αλλά μετά την δημοσιευση δεν ηξερα πως να το αλλαξω. 2ον, ναι εννοω τα σημεία που παρεχεται δωρεαν internet οπότε δεν χρειαζεται κωδικους. με κεραια repeater για τι αποσταση περοπου μιλαμε???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...