skyler_gray Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 γεια σας , θελω να ρωτησω πια απο τις δυο μνημες μου προτεινετε? ειναι και οι 2 DDR2 στα 800 mhz... OCZ PC2-6400 EL DUAL CHANNEL DDR2 2GB (2X1GB) PLATINUM EDITION XTC H CORSAIR XMS2 DDR2 1GB PC6400 (800MHZ) * 2 θελω σε διαταξη DUAL channel sinolo 2 GB
tolis86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 φιλε παιζει να εχουν τα ιδια τσιπακια οποτε αν ειναι ετσι οτι και να παρεις ειναι το ιδιο. παρε οτι ειναι πιο φτηνο. και να μην εχουν τα ιδια τσιπακια τρελο κλοκαρισμα δε νομιζω να κανεις οποτε κοιτα τη τσεπη σου
dterzakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Να αντιπαραθέσω εγώ και αυτές... g.skill PC2 6400, 4-4-4-12 τις βρίσκω 40 ευρώ πιο ακριβές από τις παράνω... τι λέτε;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Apo oti exo akousei einai duseuretes kai polu kales...
BiSoNaSs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Η OCZ Συμπεριφερεται καλύτερα σε οverclock Καταστάσεις. H Corsair είναι γενικά πιο Συμβατές, πιό Normal μνήμες. Παει χέρι χέρι με την Asus και είναι καλές μνήμες. Oi Ocz Αντιδρουν καλύτερα στο Overclock.... είναι σαν ατιθασες μνήμες. Σαν εταιρεία δεν κάνει τοσο συνεργάσίες με κατασκευαστές , οπως η Corsair αλλα προσπαθέι να κερδίσει τον κόσμο καθαρα με τις δυνατότητες της μνήμης. Γιαυτο κυρίως είχαν και πολλα προβλήματα συμβατόττητας είδικα με Asus mobos στο ξεκίνιμα των C2D. ¨εχουν ξεπεραστεί αυτα όμως . Καλες μνήμες γενικά. Παιχνιδιαρικες. Gskill... never had , dont know. Τις Ocz και τις Corsair τις έχς δοκιμάσει και τις δύο. Αν θές παιχνιδιαρικες μνήμες.. να παιξέις μαζί τους να πειραματιστής με Overclock Παρε OCZ.. Αν θές να βάλεις μνήμες και να έχεις το κεφάλι σου υσηχο , χωρις να έχεις όρεξη για πειράματα, πάρε Corsair. Επισης οι Ocz Αντιδρουν καλυτερα όταν ανεβάζεις το DRAM Voltage, Θέλουν ρευμα γενικά !!! αντέχουν !! Αποψη μου ολα αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.