geo99rge Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 παιδια καλησπερα ψανχω να βρω ενα emulator για να τρεξω και αλλο λειτουργικο μεσα απο το tiger οπως ειναι και το virtual pc της M$ το λειτουργικο που λεω να βαλω μεσα ειναι το puppy linux για εκπαιδευτηκους λογους ---> βρηκα ενα το (Q-0.8.1a35.dmg) και θα το δωκιμασω το απογευμα απο pure αν εχετε υποψην για καποιο καλυτερο στηλτε στηλτε και pm
Snolly Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Αν έχεις intel mac δες το Parallels. Αν έχεις PowerPC mac δεν το Virtual PC της Μ$
psychedelic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 loipon filoi mou evala to Parallels alla den mporw na valw ta vista den diavazei to dvd apo to drive piga na to kanw image me to image tool pali ta idia den kserw ti ftaiei. sto review pou diavasa elege pws iparxei periptwsi na min diavazei cd twn windows gia afto kante to iso image to ekana sto pc mou me to copy dvd gold se iso image to metefera sto macbook alla den to anoigei meta evala to virtual pc sto macbook mou alla otan paw na to anoiksw krasarei evala to 7 kai meta to update 7.0.2 piga na to aniksw me to applancher pali tipota pio allo programma iparxei gia emulator ??? Twra molis eida kai to Boot Camp poli diskolo kai poli doulia exi re si kati pio aplo??
afantos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Με το Boot Camp τρέχεις πραγματικά windows, όχι μέσα από το OSX, είναι όμως πολύ πιο γρήγορα, αξίζει τον κόπο...
worldcitizen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το Virtual PC δεν είναι UB, οπότε λογικό να μην παίζει. Εγώ Vista RC1 έκανα εγκατάσταση μια χαρά, από το DVD στο Parallels, τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Δοκίμασε εκεί που επιλέγεις λειτουργικό να επιλέξεις WinXP αν είχες επιλέξει Vista, ή Vista αν είχες επιλέξει XP. Άλλοι emulators είναι οι Q κι έχει βγάλει και μια Beta το VMware, αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.