MrSeanKon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη ψιλοβαριεμαι να μεταφραζω εδω ειναι το αντιστοιχο αγγλικο thread. Νομιζω οτι θα προκυψει ενας καλος οδηγος αντιμετωπισης προβληματων. Φυσικα ξερω τη λυση. Μαντεψτε την! Θα εκπλαγειτε οταν τη μαθετε (εκτος κι αν τη βρειτε) αλλα δε θα σας τη μαρτυρησω ακομη σκοπευω να σας βγαλω το λαδι!
tolis86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 εβαλες οντως τις παλιες μνημες και τις εβαλες στις ιδιες ρυθμισεις που τις ειχες αρχικα και δεν?μηπως εβγαλες το 4πιν καταλαθως? η λυση ειναι προφανης και κατω απο τη μυτη μας ή θελει λιγο ψαξιμο?
MrSeanKon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον μολις τελειωσα τις δοκιμες μπηκα στο BIOS κι αλλαξα τις ρυθμισεις στα defaults διοτι οι Mushkin τραβανε ψηλοτερα. Αυτο εγινε με τις Kingston επανω. Εσβησα το PC και μετα εβαλα τις Mushkin ξεκινησε ΟΚ το συστημα αλλα @@ρια :twisted: μολις δοκιμασα να το ξανατρεξω στις παλιοτερες ρυθμισεις ΓΚΡ......:evil:
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 το έχω πάθει και εγώ με τον semprom όταν τον clockαρα στα 2.2 ήταν Rock stable και ενώ του βάζω μια μνήμη δουλεύει και πάω να βάλω τις παλιές πάνω του χωρίς καμια αλλαγή δεν ήθελε με τίποτα να συνεχίσει σταθερός κοίταξα το τροφοδοτικό λέω με άφησε και δεν αντέχει αλλάζω αλλα πάλι τίποτα κοίταξα παρα πολλά και το μονο που μου έλυσε τα χερια ήταν ένα format και πάλι ήμουν Rock stable οποτε σαν ομοιοπαθείς που ήμουν αποδίδω το πρόβλημα στα win ίσως αλλάζουν κάποια πράγματα όταν αλλάζεις hardware αλλα αφού ξέρεις την λύση πες μας μην μας κρατάς
MrSeanKon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεκτόν! Ποσταριστηκε ηδη στα Aoaforums μπορειτε να τη δειτε. ΓΚΡ η μητρικη ψω*αρει ΓΚΡ......:evil: Ολες οι τασεις ειναι ΟΚ (PSU, Vcore, Vdimm) κλπ.. Η αληθεια ειναι οτι τα Windows εχουν ξερχαβαλωθει γενικως αλλα που να παρει και να τη σηκωσει δε δουλευει ουτε στα default αν δεν κανω αυτο το μπακαλικο ΓΚΡ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.