Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ Splinter Cell (chaos Theory)

semola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κολλήσει σε μια ταράτσα και δεν μπορώ να περάσω στο απέναντι κτήριο.Εκεί υπάρχει μια φωτινή πινακίδα με ενα ηλεκτροφόρο καλώδιο.Όποτε πάω να το πιάσω για να περάσω απέναντι , στη μέση της πορείας ,πέφτω.Ξέρει κάποιος να μου πεί τη πρέπει να κάνω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσ.

μπορειται να μου πειτε πως κανουν το crack για να παιξει το παιχνιδι? Γιατι ανοιγωντας το φακελο crack υπάρχουν και αλοι δυο. Τι κανουμε?Splinter Cell (chaos Theory

Δημοσ.

Μπορείται να μου πειτε τους κωδικους των παρακατω παιχνιδιών γιατι τους εχασα και δεν μπορώ να τα πεξω? είναι τα

SHADE WRATHE OF ANGELS

ANNO 1701

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Παιδιά έχω κολλήσει σε μια ταράτσα και δεν μπορώ να περάσω στο απέναντι κτήριο.Εκεί υπάρχει μια φωτινή πινακίδα με ενα ηλεκτροφόρο καλώδιο.Όποτε πάω να το πιάσω για να περάσω απέναντι , στη μέση της πορείας ,πέφτω.Ξέρει κάποιος να μου πεί τη πρέπει να κάνω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα το είχα κι εγώ. Δοκίμασα τα πάντα και τελικά μόνο όταν έπαιξα από την αρχή την αποστολή δούλεψε. Πέρασα κανονικά απέναντι με το σκοινί και μετά απο αυτό δεν είχα κανένα πρόβλημα.... μέχρι την προτελευταία αποστολή. Έχοντας φάει μία ώρα + για να φτάσω στο τέλος της αποστολής, αυτός ο καραγκιόζης ο Shetland που κυνηγάς κολλάει σε μία πόρτα και δεν μπορεί να την ανοίξει. Αν τον πυροβολήσεις απλά ματώνει χωρίς να πεθαίνει, ενώ αν κάνεις grab character εξαφανίζεται και μένεις κλειδωμένος στο δωμάτιο. Μπορείς να δεις με την οπτική ίνα, αλλά όχι να ανοίξεις. Έχω παίξει την αποστολή 3 φορές από την αρχή αλλά πάντα κολλάει το @$#^#^^&^. Σημείωση: το παιχνίδι είναι καραoriginal. Ούτε No-cd crack δεν έχω βάλει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει το αναθεματισμένο. Μου την έχει βαρέσει πολύ άσχημα και έχω κατεβάσει άπειρα καντήλια...

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...