2arkoudi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Για καθιστικο , εξοχικο , φοιτιτικο κλπ δεν ειναι και ασχημα τα επιπλα και οι τιμες του. Αλλα για σαλονι ε οχι δεν θα παρω απο το ΙΚΕΑ ενταξει ειπαμε για τα παραπανω ειναι ΟΚ.
Vangosmech Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδιά τί να σας πω...εγώ οταν ειχα περάσει 1ο ετος στη Θεσσ/νικη(τότε δεν ειχε ακομα ΙΚΕΑ η Αθηνα...), ειχαμε στησει σε 2 μερες ενα φοιτητόσπιτο...Κι οταν πήρα τη μεταγραφή και τα φεραμε Αθηνα σε 2 μέρες ξανα, τα στησαμε στο δωμάτιό μου...Είμαι φουλ ευχαριστημένος, αλλα ειμαι και σχετικά καλόβολο άτομο..
tolis86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 απο ικεα δε ξερω απο πρακτικερ παντως γραφιο, σιφωνιερα, επιπλο τηλεορασης, επιπλο στερεοφωνικου, βιβλιοθηκη, καναπε, τραπεζακι καθηστικου, καρεκλα γραφειου και κρεβατι(μεταλικο) που τα πηρα προπερσυ που περασα φοιτητης ειναι ακομα στερεοτατα και ανθεκτικοτατα....(λυθηκαν και ξανασυναρμολογιθηκαν μια φορα λογω μετακομισης) ασε που εμενα μαρεζε που τα εφτιαχνα μονος μου...μαρεσει γενικα δλδ να κατασκεβαζω... ιδικα αμα εχεις ξανασυναρμολογισει καποιο επιπλο αλλη φορα ανετα μπορεις να ξανασυναρμολογισεις....και καμια φορα ποτε δε κοιταξα τις οδηγιες...
VKostas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Όμορφα πράγματα με πολύ καλή σχέση απόδοση/τιμή. Και τα μικροαντικείμενα απλά υπέροχα! Άντε, να δούμε πότε θα ανοίξει και στο Ηράκλειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.