franzamadeus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούριος σε αυτό το forum, και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα όσα γράφονται για τις οθόνες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 20'' widescreen (ακόμα δεν έχω καταλήξει στο μοντέλο), και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πετύχει κανένας από εσάς τέτοιες οθόνες σε κάποιο αθηναϊκό μαγαζί. Μια βόλτα που πήγα από τη Στουρνάρη μια και μένω και δίπλα ήταν μάταια πάντως. Μάλλον δεν είναι πολύ εμπορικές ακόμα... Ευχαριστώ, Άρης.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Giati den xreisimopeieis to internet na pareis mia geusi?
franzamadeus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Giati den xreisimopeieis to internet na pareis mia geusi? Έχω ήδη πάρει γεύση από internet και eshops. Απλά θα ήθελα να τις δω και από κοντά, και εν πάσει περιπτώση μου κάνει εντύπωση που δε βρίσκω πουθενά..
dterzakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Στον MediaMarkt στο Περιστέρι είχα πετύχει, στο άλλο δίπλα στο Village Park δεν θυμάμαι να είχα δει.
tolis86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ποσα λεφτα δινεις? αμα δινεις μεχρι 400 περνεις και 22 wide... ετσι κιαλλιως πανω απτις 19 χανεις την οποια εγγυηση 0 πιξελ
franzamadeus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ποσα λεφτα δινεις? αμα δινεις μεχρι 400 περνεις και 22 wide... ετσι κιαλλιως πανω απτις 19 χανεις την οποια εγγυηση 0 πιξελ Kάπου μέχρι 350-400. Απλά έχω καταλάβει οτι όσα δίνεις παίρνεις στην απόδοση χρωμάτων, άρα μάλλον προτιμώ να δώσω 400 και να πάρω καλύτερη 20'' wide, παρά στα ίδια λεφτά μια χειρότερη 22''. Υπάρχει άλλωστε 22'' wide μέχρι 400 ;
franzamadeus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Στον MediaMarkt στο Περιστέρι είχα πετύχει, στο άλλο δίπλα στο Village Park δεν θυμάμαι να είχα δει. Ευχαριστώ! Θα το τσεκάρω αύριο. Α, σύντομα έχω ακούσει οτι ανοίγει και στο Σύνταγμα κατάστημα PUBLIC, για να δούμε κι εκεί.. Πήγα στο καινούριο PUBLIC του Βόλου την περασμένη εβδομάδα και εντυπωσιάστηκα! (http://www.public.gr)* *Δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά να βρω monitor! Αν υπάρχει πρόβλημα επειδή είπα για το συγκεκριμένο κατάστημα ας μου το πει κάποιος admin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.