Προς το περιεχόμενο

1 thanx...kai kales giortes...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tha ithela tora pou einai giortes k suginoume kapos na po 1 megalo thanx se polla members gia oses fores xreiastika voitheia kai autoi mou tin prosferan aploxera(tsakona,jonah,louie,bill,ailuros kai polloi alloi...) kai ena soz se osous stenaxorisa...:)

Euxome se olous kales giortes kai oti epithimite...na ste kala...

p.s.lets spread the joy guys...

Δημοσ.

Πω ρε φίλε διαβάζει κανείς το μύνημα σου και λέει ''τι ευαίσθητο παιδί'', και μετά κοιτάει το avatar σου και λεει ''μπάαααα. λάθος έκανα''

Τέλος πάντων. Μαζί σου είμαι και εγώ.

Να ευχαριστήσω ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ κάτι παιδιά που τους ρωτάς κάτι και μόνο που δεν έρχονται στο σπίτι σου να στο φτιάξουν. Ειδικά κάτι άτομα που κόβουν βόλτες σε κατηγορίες ''Software'' ή ''Divx κ.λ.π'' τους ρωτάς κάτι και μόνο τα πόδια τους δεν σε ανοίγουν. (Ειδικά αυτόν τον Kastel πρέπει να τον πληρώνουμε)...

ΑΛΛΑ υπάρχουν και κάτι άλλοι τύποι ΠΟΟΟΟΟΛΟΙ σπα...διδες αλλά θα βγω offtopic... Καλές γιοτρές και απο μένα.

Δημοσ.

Egw den tin prosfera aploxera :mrgreen: , tou pira polla antalagmata :D and mony more to come....ade me geia to PC!

P.s. Sellers.... oti deixnei sto Avatar tou einai!!!!

Kales giortes se olous!!

Δημοσ.

Εγώ αρκετές φορές με βοήθησάν και δυστηχώς λιγότερες βοήθησα όχι από αδιαφορία, να ευχαριστήσω για της πολίτιμες βοήθειες που πρόσφεραν κατα καιρούς, firewalker (Ο χρήστης του υπολογιστή (vb)),UserXP (Εφαρμογή Visual Basic ως υπηρεσία),smilefreeware (algorithmos ipologismou imeras,δεν το άνοιξα έγω), Infrared (Visual Basic - "Κρύψιμο" εφαρμογής, παλαιά ιστορία την είχα βρεί με αναζήτηση) επίσης όλους όσους προθημοποιήθηκάν και παρόλο που δεν με καλήψατε πάντα (εισαγωγή & εξαγωγή cd στην vb6 , Διαγραφή τραγουδιού από την βιβλιοθήκη) εγω ευχομαι ολόψηχα σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2007.

Δημοσ.

Ευχαριστπώ και γω με την σειρά μου όσους με βοήθησαν κατά καιρούς, τους λίγους μήνες που είμαι insomniac! (και ήταν πολλοί όπως επίσης και οι φορές ήταν πολλές!)

Μακάρι κάποια στιγμή να βοηθώ και γω τους άλλους με τέτοιους καταιγιστικούς ρυθμούς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...