PATRINOS06 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σε όλους.λοιπον μπαινω σε ενα site της google απο linux και για να δω κατι πινακες που θελω χρησιμοποιει macromedia flash player 7.το κακο ομως ειναι οτι δεν μου εμφανιζει ολα τα περιεχομενα.δοκιμασα σε windows με macromedia flash player 9 και εμφανιζονται μια χαρα.εν τω μεταξυ η adobe στα linux εχει φτασει το εν λογω προγραμμα στην εκδοση 7 ενω για windows στην εκδοση 9.τι μπορω να κανω?μπορει να φταει κατι αλλο?σαν τι?ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει η 9 για linux κανονικά. Κατέβασέ την από την adobe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει η 9 για linux κανονικά. Κατέβασέ την από την adobe. pou akrivws?giati vlepw men 9 alla otan pathseis na katevei gia linux soy katevazei ton 7!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ο φίλος μάλλον εννοούσε σε αυτή τη διεύθυνση http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer9.html Είναι ακόμα σε testing φάση ακόμα αλλά μπορείς να τον κατεβάσεις και πιθανότατα δε θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν τον έχω βάλει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν όντως εφταιγε η εκδοση 7,με την 9 ειναι ολα κομπλε.ευχαριστω πολυ και τους δυο προλαλησαντες για την πολυτιμη για μενα βοηθεια τους.Να'στε καλα ρε παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.