gpapava Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σε ολους. Έχω να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση που αφορά τα χειριστίρια του wii. Σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις ΟΛΑ τα παιχνίδια ΚΑΙ με το "κλασικού τυπου" παλιό χειριστίριο ΚΑΙ με το καινούριο; Επίσης το "παλιό κλασικο" χειριστιριο πρεπει να το αγορασεις εξτρα; Θα βγεί PES6 ή PES7 για wii; Είμαι ψιλοάσχετος και θέλω να μάθω καποια πράγματα για το wii γιατι ψήνομαι ασχημα να το παρω. Αν υπάρχει διαθέσιμο κάνα λινκ με ελληνικο review της κονσόλος ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγχωρήστε με για την ασχετοσύνη μου
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 δυστυχως το zelda (o πιο σοβαρος τιτλος μεχρι στιγμης) δεν παιζει με κλασσικο χειριστηριο, και χανει ετσι μια απο τις πιο καλες λειτουργιες του (2ο thumbstick = free camera) το "classic" χειριστηριο αν και δεν το βρηκα πουθενα για να εχω προσωπικη αποψη, απο οτι εχω διαβασει ειναι σχετικα μικροσκοπικο και αβολο. και φυσικα ειναι εξτρα. για το pes ρωτα τον blackjim. αυτος ειναι ο πιο pesανθρωπος απο ολους τους υπολοιπους.
gpapava Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε. Πάντως αν τελικά βγεί PES και παίζει με το καινούριο χειριστίριο έχω τρομερή περιέργεια να δω τον τρόπο! Τελικά να το πάρω το wii ή όχι; ρητορική ερώτηση ;-D Πρέπει πρώτα να το δω από κοντά και να παίξω καμποσο πρώτα με το χεριστιριο και μετα να αποφασίσω... Είμαι σε μέγα δίλλημα πάντως μεταξύ wii kai 360. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα για το Wii... Μετα σκέφτομαι οτι είναι και το άτιμο το gears of war στην μέση.... :-P
Rebel21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 δυστυχως το zelda (o πιο σοβαρος τιτλος μεχρι στιγμης) δεν παιζει με κλασσικο χειριστηριο, και χανει ετσι μια απο τις πιο καλες λειτουργιες του (2ο thumbstick = free camera) το "classic" χειριστηριο αν και δεν το βρηκα πουθενα για να εχω προσωπικη αποψη, απο οτι εχω διαβασει ειναι σχετικα μικροσκοπικο και αβολο. και φυσικα ειναι εξτρα. για το pes ρωτα τον blackjim. αυτος ειναι ο πιο pesανθρωπος απο ολους τους υπολοιπους. gia to wii classic controller ekana ena mini review.treli moufa.
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Είμαι σε μέγα δίλλημα πάντως μεταξύ wii kai 360. αποψη μου ειναι οτι σε αυτη την περιπτωση απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δίλλημα.
apple64 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Το 95% των τίτλων θα παίζουν με το WiiRemote. Θα υπάρχουν και λίγοι ελάχιστοι τίτλοι που θα παίζουν με το χειριστήριο του GameCube (που παρεμπιπτόντως είναι άψογο). Το WiiRemote είναι καλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι. Πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου για να καταλάβεις. Καλή αίσθηση και πολύ μεγάλη ακρίβεια. Το PES θα βγεί. Εγώ πιστεύω πως τουλάχιστον τις στατικές φάσης θα τις χειρίζεσαι με το πόδι.Μπορεί και όχι. Είδωμεν... Βασικά το πρώτο PES δεν με νοιάζει τόσο. Το επόμενο όμως; Ίσως είναι ευκαιρία να δούμε παιχνίδι με... δύο WiiRemote. Ίσως βέβαια να μην δούμε και τίποτα. Προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί δεν παίζω ποδοσφαιράκια αλλά θα είναι άσχημο να μην χρησιμοποιήσουν το Wii στο μέγιστο. Που είσαι ρε kostacurta με το... WiiNike football shoe
heyou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε.Πάντως αν τελικά βγεί PES και παίζει με το καινούριο χειριστίριο έχω τρομερή περιέργεια να δω τον τρόπο! Τελικά να το πάρω το wii ή όχι; ρητορική ερώτηση ;-D Πρέπει πρώτα να το δω από κοντά και να παίξω καμποσο πρώτα με το χεριστιριο και μετα να αποφασίσω... Είμαι σε μέγα δίλλημα πάντως μεταξύ wii kai 360. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα για το Wii... Μετα σκέφτομαι οτι είναι και το άτιμο το gears of war στην μέση.... :-P Για το Wii δες εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=163020 Το τι θα αγοράσεις είναι καθαρά προσωπική άποψη. Πήρα το Wii κατευθείαν, χωρίς να έχω σχετικό δίλλημα, οποτε δεν ειμαι και τοσο κατάλληλος να βοηθήσω. Εμένα μου αρέσει για τον πρωτότυπο χειρισμό του, το Zelda και οτι έχει πολύ πλάκα το Wii Sports όταν παίζεις με παρέα. Ακόμα δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσουν τα μελλοντικά παιχνίδια του Wii.
telegamesvg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Είμαι σε μέγα δίλλημα πάντως μεταξύ wii kai 360.Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα για το Wii... Μετα σκέφτομαι οτι είναι και το άτιμο το gears of war στην μέση.... :-P Παρε τωρα το Xbox360 το οποιο αυτη τη στγμη εχει πολλα παιχνιδια που αξιζει να ασχοληθεις και φυσικα το LIVE που προσφερει τα μεγιστα στην επεκταση της διαρκειας και ευχαριστησης καθε παιχνιδιου ..... και μετα το "συμπληρωνεις" και με ενα Wii .....
apple64 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Αν το δεις το Wii είμαι σίγουρος ότι απλά θα φύγεις με ένα Wii στο χέρι.
sheik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το να παρεις τωρα ενα Χ360 και προς το καλοκαιρακι ενα Wii ειναι νομιζω η καλυτερη επιλογη.Το Wii εχει προοπτικες,οποτε το αφηνεις ενα 6μηνο να βγουν πολλα και καλα παιχνιδια,και το παιρνεις τοτε.Ετσι θα εχεις ΚΑΙ τη νεα γενια που υποσχονται οι αλλες 2 εταιριες(γραφικα,ηχος,HD κλπ κλπ) αλλα και την οποια επανασταση του Wii....ο,τι καλυτερο δηλαδη.
kage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 XAAXAX k gw νομιζα οτι θα ελεγες για το θεμα π εχει προκυψει με τις σπασμενες τν απο τα χειριστηρια
ladhm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ida ta interactive pexnidia tou wii ke ta 8eoro psilomoufes gia ta dika mou stantards. Ta grafika ine cartoonistika(san pexnidia flash) ke ise kolimenos se ena shmio ke varas ton antipalo i xtipas mia mpala. Tin dedomeni stigmi dn to 8eoro epanastasi to sigekrimeno gameplay(gia ta giaponezakia sigoura kalo 8a ine). Isos pio meta na ipar3i proodos sto sigekrimeno 8ema ke tote na a3izi...
gpapava Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Βασικα παιδες για να λεμε και του στραβου το δικιο, στις κονσόλες όλο το θέμα ειναι τα παιχνίδια. Αν θέλεις να παίζεις zelda και metroid θα παρεις Wii, αν θελεις Halo και Gears of war θα πάρεις Xbox και ουτο καθεξής... Απλά έχω παρατηρήσει παλαιότερα οτι διάφοροι τίτλοι που βγαίνουν για όλες τις κονσόλες, τύπου PES, need for speed, splinter cell κτλ κτλ, ΔΕΝ βγαίνοθν για την κονσόλα της nintendo. Έτσι έχει δείξει το παρελθόν. Αν αυτό ξεπεραστεί και το Wii έχει ανεκτά "καλά" γραφικά ( τουλαχιστον παρόμοια του προηγούμενο xbox ) πιστεύω πως το wii είναι η καλύτερη επιλογή. Γνώμη μου πάντα. Πάντως ρε παιδιά και τα games περνάνε μια κάποια κρίση. Όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπουμε...μηδενός εξαιρουμένου ms nintendo sony.
zousgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Βασικα παιδες για να λεμε και του στραβου το δικιο, στις κονσόλες όλο το θέμα ειναι τα παιχνίδια. Αν θέλεις να παίζεις zelda και metroid θα παρεις Wii, αν θελεις Halo και Gears of war θα πάρεις Xbox και ουτο καθεξής... Απλά έχω παρατηρήσει παλαιότερα οτι διάφοροι τίτλοι που βγαίνουν για όλες τις κονσόλες, τύπου PES, need for speed, splinter cell κτλ κτλ, ΔΕΝ βγαίνοθν για την κονσόλα της nintendo. Έτσι έχει δείξει το παρελθόν. Αν αυτό ξεπεραστεί και το Wii έχει ανεκτά "καλά" γραφικά ( τουλαχιστον παρόμοια του προηγούμενο xbox ) πιστεύω πως το wii είναι η καλύτερη επιλογή. Γνώμη μου πάντα. Πάντως ρε παιδιά και τα games περνάνε μια κάποια κρίση. Όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπουμε...μηδενός εξαιρουμένου ms nintendo sony. Και το need for speed, splinter cell έβγαιναν και βγαίνουν γαι το gamecube! To PES τώρα βγήκε στο ds, λογικά θα βγει και στο wii! Άσε που όλοι οι 3rd party developers δείχνουν εντυπωσιασμένοι απ'τον απλό πογραμματισμό του wii και λένε ότι θα το στηρίξουν..
panther_512 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Άσε που όλοι οι 3rd party developers δείχνουν εντυπωσιασμένοι απ'τον απλό πογραμματισμό του wii και λένε ότι θα το στηρίξουν.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μάλλον τα λεφτά μυρίστηκαν Να φτιάχνεις ένα παιχνίδι με το 1/4 του κόστους του XBOX360 ή του PS3, στο μισό χρόνο και να το πουλάς σχεδόν σε ίδια τιμή. Τουλάχιστον εγώ έτσι θα σκεφτόμουν αν ήμουν μεγάλος και τρανός dev....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.