xristakits Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα κ θελω την βοηθεια σας. εχω κατι dvd με iso παιχνιδια. οταν τα βαζω στον υπολογιστη μου εμφανιζονται κανονικα ως iso αρχεια, ενω οταν τα βαζω στον υπολογιστη ενος φιλου εμφανιζονται ως winrar αρχεια. τι φταιει? ευχαριστω εκ των προτερων
pusher Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Απλά έχει επιλέξει να ανοίγουν τα .iso με το winrar (κάτι που θα έγινε αυτόματα κατά την εγκατάσταση του winrar). Δεξί κλικ πάνω σε ένα .iso --> Αλλλαγή και μπορεί να τα συσχετίσει με όποιο πρόγραμμα θέλει!
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δεν φταίει τίποτα. Απλά το winrar μπορεί να ανοίξει iso αρχεία. Και προφανώς στο pc του φίλου σου τα έχει κάνει associate με το winrar. Εγώ το βρίσκω πολύ βολικό, για να μπορώ να κάνω αναζήτηση μέσω στο iso χωρίς να χρειαστεί να το κάψω σε cd ή να το κάνω mount με το daemon tools. edit: γαμώτο σου ρε pusher. προσπαθώ να βοηθήσω (πρώτος) εδώ και μου το χαλάς.
pusher Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δεν φταίει τίποτα. Απλά το winrar μπορεί να ανοίξει iso αρχεία.Και προφανώς στο pc του φίλου σου τα έχει κάνει associate με το winrar. Εγώ το βρίσκω πολύ βολικό, για να μπορώ να κάνω αναζήτηση μέσω στο iso χωρίς να χρειαστεί να το κάψω σε cd ή να το κάνω mount με το daemon tools. edit: γαμώτο σου ρε pusher. προσπαθώ να βοηθήσω (πρώτος) εδώ και μου το χαλάς. Φίλε punky κατά το γνωστό η προσπάθεια μετράει. Θα προσθέσω και η χειρονομία. Άλλη φορά θα σου παραχωρήσω τη θέση μου ! Να 'σαι καλά και κάπου θα τα ξαναπούμε. Ίσως απαντήσεις πρώτος σε δική μου απορία !
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Πλάκα κάνω βρε. Κρυοκωλη granted, αλλά πλάκα. Απλά με το που έκανα ποστ, είδα ότι είχες ήδη απαντήσει.
pusher Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Πλάκα κάνω βρε. Κρυοκωλη granted, αλλά πλάκα.Απλά με το που έκανα ποστ, είδα ότι είχες ήδη απαντήσει. Μην αγχώνεσαι. Έπιασα το πνεύμα της απάντησης σου από την πρώτη στιγμή. Συγγνώμη αν σε έκανα να νομίσεις ότι παρεξηγήθηκα. Και να ξέρεις ότι χαίρομαι πραγματικά όταν βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να είναι αυτοί που θα βοηθήσουν πρώτοι το συνάνθρωπο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.