Προς το περιεχόμενο

l2 walker

jkmagik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
trash.jpg

Axou ti glykia gat00la?? Dagwnei?? woof.gif

Όποιος ΔΕΝ ξέρει να παίζει, απλώς ΜΗΝ παίζει. Χαλάτε το Game των υπόλοιπων. Λίγο σεβασμό στους υπόλοιπους gamers.

Respect nabster's Soc1ety!!! v(o_O)>

Comfuzio noobouko fwtia 8a pesei kai 8a mas plakwsei p eimaste trel0b0ta tou Off!! :mrgreen:

Δημοσ.

....Ποιός ο λόγος να παιζεις τότε?? Τα βλέπω και στον off....Βγαίνεις για exp, και είσαι εσύ και αλλα 150 botakia γύρω σου....Πάλι καλά γίνανε αλλαγες στον Off και τα ban account για reason bot, έφτασαν σε μία μέρα τα 1500!!! Μέχρι και τα sites ανέβασαν την τιμή του power lvl!! Χχαχαχαχαχαχα καιρός ήταν. Αηδία κατάντισε με τους ετοιματζίδες. Μαθετε να παίζετε το Game. Αν όχι αφήστε το.

Δημοσ.
....Ποιός ο λόγος να παιζεις τότε??

Ton logo ton lene OWNAGE, Sieges, WAR, Olympiad, Party vs Party, RaidinG kai alla polla..

Alla lege afto to piimataki p ema8es na les, min se enoxlw egw p eimai trel0botou, tin kanw..

Δημοσ.
PSU : ETASIS 850W Gaming - CPU : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz - M/B : Asus Striker Extreme i680 (S775,DDR2) - GFX : 2 x 8800 GTS (320MB) on SLI - Case : TT Armor Junior Black - Memory : 2 x Mushkin 2GB Kit DDR2 - Sound : SB Xi-Fi Platinum Champion - Cooling : Zalman 9700 NT[/Quote]

O_O!!! Thee mou....

Δημοσ.
Ton logo ton lene OWNAGE, Sieges, WAR, Olympiad, Party vs Party, RaidinG kai alla polla..

Alla lege afto to piimataki p ema8es na les, min se enoxlw egw p eimai trel0botou, tin kanw..

Όλα αυτά να τα κανείς όμως με char που ανέβασες εσύ, όχι το walker

Δημοσ.
Είχα να πάρω PC 6 χρόνια οπότε καταλαβαίνεις...ήθελα κάτι δυνατό για να παίξω Τέτρις.:P

Hahaha ^^

Makari na eisoun gitonas na to evlepa kai apo konta to terataki sou :P:p:p

(An kai sorry pou to lew, alla prepei na "ta exeis" gia na pareis kati toso tromero..)

Δημοσ.

Είχα έναν πολύ καλο φίλο σε ένα μαγαζί και είχα μια αξιοσέβαστη έκπτωση.Σιγά μην έσκαγα τόσα λεφτά!#@Δεν είμαι ο Ωνάσης (ή όπως λέει και στην ταινία για λόγους clopyright - Mr.Tomasis).PC σε κανα 2άρι χρόνια πάλι.

Δημοσ.
....Ποιός ο λόγος να παιζεις τότε?? Τα βλέπω και στον off....Βγαίνεις για exp, και είσαι εσύ και αλλα 150 botakia γύρω σου....Πάλι καλά γίνανε αλλαγες στον Off και τα ban account για reason bot, έφτασαν σε μία μέρα τα 1500!!! Μέχρι και τα sites ανέβασαν την τιμή του power lvl!! Χχαχαχαχαχαχα καιρός ήταν. Αηδία κατάντισε με τους ετοιματζίδες. Μαθετε να παίζετε το Game. Αν όχι αφήστε το.

Αφού το gaming πλέον είναι "επάγγελμα", δε είναι διασκέδαση:)

Είχα να πάρω PC 6 χρόνια οπότε καταλαβαίνεις...ήθελα κάτι δυνατό για να παίξω Τέτρις.:P

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα pc για να παίζω wonder boy 1 (αυτό με τα σφυράκια ντε!) τι προτείνεις;;; :Ρ

Οfftopic αλλά δε βαριέσαι..:)

Δημοσ.
Αφού το gaming πλέον είναι "επάγγελμα", δε είναι διασκέδαση:)

Pes to psemata..Mono egw ebgala panw apo 1.000euro apo pwlisi Char ston off..

(Eixa akoumpisei kiollas..ara dn mporw na pw akrivws.. ;/ )

Δημοσ.

Σίγουρα..ποτέ μα ποτέ δεν είδα ένα παιχνίδι με χρηματικό σκόπο...το θέμα στο gaming είναι να περνάς ΚΑΛΑ..ακόμα παίζω το the 7th guest το phantasmagoria etc etc etc μια ατελείωτη λίστα με σχετικά παλιά και νέα παιχνίδια..:Ρ κ ακόμα κολλημένος στο worms world party.!:P

Τι να μου κάνει ένα rpg που το έχω να μου βγάζει λεφτά (Λέμε τώρα γιατί κάνεις δεν βγαίνει άμεσα κερδισμένος) άμα δεν το κάνω επειδή μου αρέσει το χιούμορ του τα καρτουνίστικα γραφηκά κλπ.

Φιλικά Θάνος

Δημοσ.
Σίγουρα..ποτέ μα ποτέ δεν είδα ένα παιχνίδι με χρηματικό σκόπο...το θέμα στο gaming είναι να περνάς ΚΑΛΑ..ακόμα παίζω το the 7th guest το phantasmagoria etc etc etc μια ατελείωτη λίστα με σχετικά παλιά και νέα παιχνίδια..:Ρ κ ακόμα κολλημένος στο worms world party.!:P

Τι να μου κάνει ένα rpg που το έχω να μου βγάζει λεφτά (Λέμε τώρα γιατί κάνεις δεν βγαίνει άμεσα κερδισμένος) άμα δεν το κάνω επειδή μου αρέσει το χιούμορ του τα καρτουνίστικα γραφηκά κλπ.

Φιλικά Θάνος

Min trelenese .. apla proekipse .. dn pistevw KAN na ksekinane atoma na paizoun Official gia na bgaloun lefta >.<

Apla opws eipa, proekipse .. to LineageII estw KAI ton interlude to "termatisa" as poume .. Kai i8ela o idrwtas m na min paei xamenos (Pera tou oti euxaristi8ika Ownage..Afto einai i megaliteri aksia..) .. kai etc poulisa ton char m se ena pedi, kanontas Donate mono gia allagi onomatos, kai pira ta lefta pou aksize ..

Kai twra exw char ekei .. Noblesse kiollas .. alla dn variese sikwsa diko m server, paizw kai alla games .. kai dn polumpainw .. Tin teleftea Trial Card m to kovw na tin p00law misi timi :mrgreen:

Filika Maraki..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...