Προς το περιεχόμενο

Java: Read from log file

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά,

Εχω ένα log file, με κάποιες τιμές του στυλ

>...
28,0,170,0,128,64,170
206,1,170,13,127,64,170
34,2,170,25,126,63,170
72,3,170,37,122,61,170
200,4,170,49,118,59,170
228,5,170,60,113,56,170
201,6,170,71,106,53,170
...

Θέλω να διαβάζω και να αποθηκεύω τις τιμές σε μια βάση (mySQL) και μετά πολλά και διάφορα αλλά δεν είναι της στιγμής. Έχω βρει διάφορα, αλλά επειδή είμαι πολύ αρχάριος ακόμα, θα 'θελα τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γνώμη για ποιο πράγμα; Αφού λες τι θέλεις να κάνεις! Να τα βάλεις σε μια βάση και να τα διαβάζεις από εκεί! Θα δημιουργήσεις τη βάση σου και μετά θα βρεις τις εντολές τις java που θα κάνουν το πρόγραμμά σου να αλληλεπιδρά με αυτή και να κάνεις ό,τι θέλεις.

Άρχισε να το κάνεις και για όποιο πρόβλημα έχεις ρώτα. Κάποιος θα σου απαντήσει κάτι αλλά σε συγκεκριμένα συνήθως πράγματα.

Στο πρόγραμμα που δουλεύω αυτόν τον καιρό, θα πρέπει να συνδέσω μια βάση (mySQL) με java. Ελπίζω να είμαι σε αυτό το σημείο σε καμιά βδομάδα, οπότε τότε θα μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ!

Δημοσ.

Οταν λέω γνώμη, εννοώ ένα γενικό guideline ρε παιδί μου, πάνω κάτω τη μεθοδολογία. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο (και τόσο μεγάλο όπως θα δείτε).

Thanks πάντως

Δημοσ.

prwta prepei na diavaseis ligo gia file access me java (na anoigeis text files kai na ta diavazeis). meta tha psakseis gia "spliting" coma seperated strings kai na ftiaxneis arrays me autes. dld (1) na diavaseis auto to file (2) na xwriseis to text se diafora strings (3) na peraseis ta strings se kapoio array. Meta, kserwntas pou akrivws theleis na tis topothethseis sto DB, proxwras pio pera. ontws den les polla omws. duskolo na se voithisei kapoios. Skepsou prwta pws tha einai ta tables tou database sou kai meta pws tha xeiristeis autes tis times.

have fun. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...