Προς το περιεχόμενο

Aγορα μεταχειρισμένου

house_of_craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

ενδοιαφέρομαι να αποκτήσω ένα laptop και έχω βρει ένα

Acer Aspire 320

mobile sempron amd 3000+

512mb

ati 6700 radeon 128

Hd 80 Gb

δεν θέλω να με πιάσουν κορόιδο, οπότε η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να το αγοράσω καταβάλλοντας 500 euro συγκριτικα πάντα με κάποιο άλλο αντίστοιχο πχ από το eshop.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Φίλε,

Πάνω από 250-350 € για μεταχειρισμένο δε λέει...αν χρειάζεσαι πραγματικά φορητό βρές κάποιο καινούργιο για να έχεις εγγύηση και μετά να μπορείς και να το πουλήσεις.

Ξέχασα να σου πω : Η αντιπροσωπεία της Acer (σε περίπτωση βλάβης και αν είναι στην εγγύηση) είναι στην Ιταλία !!!

Δημοσ.
Φίλε,

Πάνω από 250-350 € για μεταχειρισμένο δε λέει...αν χρειάζεσαι πραγματικά φορητό βρές κάποιο καινούργιο για να έχεις εγγύηση και μετά να μπορείς και να το πουλήσεις.

Ξέχασα να σου πω : Η αντιπροσωπεία της Acer (σε περίπτωση βλάβης και αν είναι στην εγγύηση) είναι στην Ιταλία !!!

sυμφωνω και επαυξανω.ΜΕγαλο το ρισκο και γλυτωνεις πολυ λιγα λεφτα(απο 500ε ξεκινανε οι καινουργιοι φορητοι δες το τεστ του COMPUTER ACTIVE του τρεχοντος μηνα) οποτε.........

Δημοσ.

me 600 pairneis kainourgio kai isaxio..kai me egiisi...dwse 100 parapanw kai eisai ok.pleon uparxoun arketa modela se auta ta lefta..min kaneis thn malakia kai dwseis lefta gia metax...ektos kai an vreis kana skotomeni alla grigoro kai oso katsei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...