Challenger Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έχω βάλει την τηλεόραση στην RCA έξοδο της κάρτας γραφικών μου. Αυτό που θέλω είναι να επεκτείνω την επιφάνεια εργασίας σε "Dual view" mode. Να έχω στο μονιτορ μου την επιφανεια εργασίας με τα προγράμματα και την μπάρα των windows,και στην τηλεόραση μόνο το desktop. Το είχα καταφέρει παλιότερα, αλλά πλέον στο nview της Nvidia δεν μου δίνει την επιλογή "Dual Mode". Μόνο "Single Display" "Horizontal-vertical Span" και "Clone". Τί να κάνω για να εμφανιστεί και το Dual View? Έχετε κάποιους drivers να μου προτείνετε? Ευχαριστώ
GCMH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μα το "Horizontal-vertical Span" δεν κάνει αυτό που ζητάς; (Συγγνώμη, είχα nVidia αλλά δεν θυμάμαι τι κάνει!)
hydrogen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω που εχω ΑΤΙ τα ιδια εχει . Το extented δεν το καταφερα καλα. Και ετσι εκανα clone, για να βλεπω στην τηλεοραση οτι βλεπω στο pc.
Challenger Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά μόλις άνοιξα αυτό το thread μου έβγαλε την επιλογή Dual View... Δεν ξέρω πως έγινε αυτό!!! Μήπως έκανε κανείς σας τίποτα? (λολ). Οπότε όλα οκ τώρα... αν και θα ήθελα να ξέρω τί να κάνω αν ξαναεξαφανιστεί... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.