shadowmsc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 το isdn δεν μπορεί να προστατεύσει κανέναν.
SpY Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 yparxoun pantws syskeues sto emporio pou kai kapoios na exei gefyrwsei ta kalwdia sou na min mporei na se parakolouthisei. Bebaia mou fenete ligo duskolo na irthe kapoios stin oikodomi sou, na brike katw sto kouti tin grammi sou kai ekei na sundese otidipote. Ta paidia pou sou eipan na miliseis me kapoion texniko tou OTE gia na kleiseis ena rantebou kai na tou peis ti synbainei einai to kalytero alliws des edw:http://www.spygadgets.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=TDG&Category_Code=4 50$ kanei Alliws an thes na psaxseis gia korious i krifes kameres des edw: http://www.spygadgets.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=ASBC&Category_Code=4 34$ Ligo duskolo na exei erthei kaneis katw apo to spiti sou me auto edw:http://www.spygadgets.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=1&Product_Code=BIOEAR
ninna Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Η κοπέλα που θέτει τέτοιο θέμα νομίζω είναι ένα σοβαρό θέμα και αφορά όλους όσους έχουν να κάνουν με ανθρώπους αδίστακτους οι οποίοι αν θέλουν να σε βλάψουν γίνεται με πολλούς τρόπους. Η αστυνομία αν έρθει τι να σου πει? Δεν νομίζω ότι ασχολείται με τέτοια θέματα. Εγώ έχω φέρει τον οτε και μου είπε ότι δεν διαπίστωσε τέτοιο θέμα. Σε άλλη περίπτωση, ένας τεχνικός του οτε μου είπε ότι βρήκε ασύρματη σύνδεση στο σπίτι μου, που δεν καταλαβαίνει πως έγινε, και το κομμάτι που ο ίδιος ευθύνεται το καθάρισε. Για το υπόλοιπο αφορά την πολυκατοικία και τους ενοίκους. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ και πάρα πολύ καλά, είναι ότι ενώ μιλάω κάποια στο υπόγειο πάει και αποσυνδέει τα καλώδια. Χάνεται η γραμμή, σβήνει το λαμπάκι, και μετά τα ξαναενώνει. Αν γίνεται αυτό λοιπόν, τι να κάνει ο οτε ή η αστυνομία.
μανος2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Η κοπέλα που θέτει τέτοιο θέμα νομίζω είναι ένα σοβαρό θέμα και αφορά όλους όσους έχουν να κάνουν με ανθρώπους αδίστακτους οι οποίοι αν θέλουν να σε βλάψουν γίνεται με πολλούς τρόπους. Η αστυνομία αν έρθει τι να σου πει? Δεν νομίζω ότι ασχολείται με τέτοια θέματα. Εγώ έχω φέρει τον οτε και μου είπε ότι δεν διαπίστωσε τέτοιο θέμα. Σε άλλη περίπτωση, ένας τεχνικός του οτε μου είπε ότι βρήκε ασύρματη σύνδεση στο σπίτι μου, που δεν καταλαβαίνει πως έγινε, και το κομμάτι που ο ίδιος ευθύνεται το καθάρισε. Για το υπόλοιπο αφορά την πολυκατοικία και τους ενοίκους. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ και πάρα πολύ καλά, είναι ότι ενώ μιλάω κάποια στο υπόγειο πάει και αποσυνδέει τα καλώδια. Χάνεται η γραμμή, σβήνει το λαμπάκι, και μετά τα ξαναενώνει. Αν γίνεται αυτό λοιπόν, τι να κάνει ο οτε ή η αστυνομία. Να ρωτήσουμε την κοπέλα εάν κάλεσε την αστυνομία. Δεν μπορεί παρά μετά από δύο χρόνια να έλυσε το πρόβλημά της.
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 έχω την αμυδρή αίσθηση ότι δεν το έλυσε...
arxaggelos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 παίζει...αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω τι έγινε τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.