Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με παρακολούθηση σταθερών

pank79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.Οποιος ξέρει ας βοηθήσει.Το σταθερό μου τηλ.παρακολουθείται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.Υπάρχει κάποια συσκευή που να με ενημερώνει πότε είναι υπό παρακολούθηση???Αν όχι τουλάχιστον κάποιος άλλος τρόπος να προφυλαχτώ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλα βρε φιλε μου ποιος να σε παρακολουθησει? Πως ξερεις δηλαδη οτι γινεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα? Γιατι δε ενημερωνεις την αστυνομια ή τον ΟΤΕ για να δεις τι μπορουν να κανουν αυτοι?

Δημοσ.

Το ξέρω σίγουρα απλά ανεπίσημα.Δεν μπορώ να καλέσω Οτε ή Αστυνομία για δικούς μου λόγους.Αν ήξερες κάτι εσύ ή κάποιος άλλος θα με διευκόλυνες

Δημοσ.
Παιδια καλησπέρα.Οποιος ξέρει ας βοηθήσει.Το σταθερό μου τηλ.παρακολουθείται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.Υπάρχει κάποια συσκευή που να με ενημερώνει πότε είναι υπό παρακολούθηση???Αν όχι τουλάχιστον κάποιος άλλος τρόπος να προφυλαχτώ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν γνωρίζω να σου πώ τον τρόπο να βρείς ποιός και αν σε παρακολουθούν, αν θέλεις ομως να κάνεις δύσκολη την ζωή τους , χρησιμοποίησε τηλέφωνο με περιστροφικό δίσκο!!!

Δημοσ.

Αν ακούς ένα θόρυβο στο τηλεφωνό σου και ύστερα απο μέρες φτιάχνει μην ανησυχείς π@π@ρια του πΟΤΕ είναι...

Y.Γ να πούμε και ένα αστείο μέρες που είναι...:-D

Υ.Γ πως ξέρεις οτι σε παρακολουθούν?Απο που το συμπεραίνεις?

Δημοσ.

Γιατι βρε pank79 δε μπορεις να καλεσεις καποιον αρμοδιο? Εισαι παρανομος ή εχεις λερωμενη την φωλια σου? Αν σε παρακολουθει καποιος καταπατα την προσωπικη σου ζωη και τα ατομικα δικαιωματα σου και ειναι υπολογος στον νομο, δε εχεις να φοβηθεις κατι...

Δημοσ.

6600gt.Κοίτα να δεις ούτε ψυχωτική είμαι ουτε Ευαγγελάτο βλέπω όπως ανέφερε η φίλη πιο πάνω.Είναι σίγουρο και καρατσεκαρισμένο αυτό που σας λέω και σχετίζεται με οικογενειακούς λόγους.Οποιος όμως ξέρει κάτι please help

Δημοσ.

Ένας τρόπος για να προστατευτείς είναι αν έχεις απλή τηλεφωνική γραμμή (PSTN) να την μετατρέψεις σε ψηφιακή(ISDN). Υποτείθετε οτι δεν μπορεί να σε παρακολουθήσει κανείς λόγω του οτι είναι ψηφιακή η γραμμη και οχι αναλογική.

Ακόμη και αν δεν ισχύει αυτό πάντως θα τους δυσκολέψει.

Δημοσ.
Ένας τρόπος για να προστατευτείς είναι αν έχεις απλή τηλεφωνική γραμμή (PSTN) να την μετατρέψεις σε ψηφιακή(ISDN). Υποτείθετε οτι δεν μπορεί να σε παρακολουθήσει κανείς λόγω του οτι είναι ψηφιακή η γραμμη και οχι αναλογική.

Ακόμη και αν δεν ισχύει αυτό πάντως θα τους δυσκολέψει.

Thanks 6600.Η παρακολούθηση γίνεται εκτός σπιτιού αλλά θα το σκεφτώ για ΙDSL

Δημοσ.

Μάλλον τα έμπλεξες λίγο. Το παλικάρι μίλησε για ISDN και εσύ απαντάς για IDSL???

Αλλάζοντας την γραμμή σου από PSTN σε ISDN δεν μπορεί κανένας συγγενής σου να μπει παράλληλα στην γραμμή και να σε παρακολουθήσει...

εκτός αν έχει πρόσβαση στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου.

Δημοσ.

Από οτι καταλαβαίνω το τηλέφωνο δεν είναι στο όνομα σου αλλιώς θα ξεμπέρδευς με μια αίτηση εξέτασης γραμμής απο τον ΟΤΕ.

Τι μπορείς να κάνεις να το δηλώσεις εσύ εν αγνοία των υπολοίπων βλάβη ότι δηθεν έχει παράσιτα η γραμμή σου και να ζητήσεις από το 134 να σημειώσουν στο δελτίο βλάβης υπόδειξη της γραμμής σου ώστε κάποιος να φτάσει μεχρι την εισαγωγή της πολυκατοικίας αν είναι πολυκατοικία για να αφήσει χαρτάκι με το νούμερο σου.

Επείσης ζητάς "ευγενικά" το τηλέφωνο του βλαβοληπτικού της περιοχής που ανήκεις και που θα πάρει την δηλωμένη βλάβη και θα τους εξηγήσεις την περίπτωση και ζητήσεις ένα τρίωρο ραντεβού με τον τεχνικό που έρθει ώστε να μπορέσεις να του ζητήσεις να ασχοληθεί με το θέμα σου.

Αν απο το βλαβοληπτικό δεν βγάλεις άκρη ζήτα τον προιστάμενο του Τεχνικού τμήματος και εξήγησε του.

Είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να βοηθήσει την περίπτωση σου.

Αν η δουλειά γίνετα από οικείο περιβάλλον σκέψου ότι έχουν βρεθεί κοριοί και σε σε εσωτερικές μπρίζες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρε κανα ντετεκτιβ να ρωτησεις αν υπαρχει κανα μηχανημα π να σε προστατευει...

σιγουρα θα στα παρει 3πλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...