rapidrag Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 15.42 selida online! Poly kali prospatheia!
mixalis8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 i selida einai online alla exei kapoio "problima" me tin taxitita. gia tin akribeia xrisimopoieite san basi dedomenon i postgres i opoia einai poli argi se sxesi me tin mysql. gi'auto kai i epomeni anabathmisi tha einai i metatropi tou site apo postgreSQL se MySQL. signomi gia ta problimata pou antimetopizete alla mia prospathia gia kati kalitero den petixe oso tha perimena. Mporei na prosferei parapano dinatotites i postgreSQL alla einai (opos ematha prosfata) 20fores poio argi apo tin mysql.... elpizo prin to neo etos na to metatrepso
mixalis8 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Έχετε δει διαφορά στην ταχύτητα της σελίδας????
chrispen Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μιχάλη να πώ οτι κάνεις πολύ καλή δουλειά μπράβο σου
mixalis8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ανοιγε παλια και τώρα σταμάτησε (πότε??) ή πρώτη φορά δοκιμάζεις....
sa3rdna Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 πρώτη φορά δοκίμασα χθές αλλά τίποτα. τώρα που το δοκίμασα άνοιξε.
jIO87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλες δουλειες !!!!Ομορφο σιτε!!!! Πολυ καλη δουλεια!!!!:-D:-D:-D
mixalis8 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ένα μακρινό σχέδιο ξεκίνησε… η έκδοση 4 του MoviePlace.gr είναι ήδη στα σκαριά… Η νέα έκδοση θα έχει στοιχεία web2 έτσι ώστε να ήμαστε και εμείς στην “μόδα”. • Στα σχέδιά μας είναι να αναβαθμίσουμε την έκδοση του forum από phpbb2 σε phpbb3. • Χρήση ajax τεχνολογίας • Φωτεινότερο template…. (έχει ήδη σχεδιαστεί…. αλλά ακόμα δεν αποκαλύπτω τίποτα….) • Community (όπως myspace, hi5, facebook)…. • Αναβάθμιση της ταινιοθήκης • Πρόγραμμα κινηματογράφου • Software (χρήσιμα προγράμματα με οδηγούς χρήσης) • Αποδοτικότερη αναζήτηση στις ταινίες και τους υπότιτλους • Εκτενέστατη χρήση RSS Feed • Αυτόματη ενημέρωση χρηστών με mail για ταινίες που περιμένουν • Αυτόματo zip υποτίτλων όταν είναι srt αρχείο • Ενημέρωση για τις τελευταίες αλλαγές από την τελευταία επίσκεψη κάθε μέλους • Φωτογραφίες και Posters από τις ταινίες σε Lightbox Gallery!!!! Όλα αυτά έχουν μπει στο πρόγραμμα μου και ελπίζω να πραγματοποιηθούν…. Δεν υπόσχομαι τίποτα για σύντομα αλλά το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή όλα θα γίνουν…. Επίσης να τονίσουμε πως εκτός από το forum, η κεντρική (infos, upload, subtitles κτλ) σελίδα δεν είναι κάποιο έτοιμο CMS αλλά custom κώδικας.... MoviePlace.gr Administrator
mixalis8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μπείτε και δείτε το πλήρως ανανεωμένο MoviePlace.gr Περιμένω εντυπώσεις και παρατηρήσεις............
infected Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά προτιμούσα το μαυράκι,όπως και κάποια άλλα πράγματα στη προηγούμενη version.Χαλάσαν κάποια πράγματα δηλαδή σε ένα μεγάλο βαθμό θα έλεγα.Τώρα είμαι σίγουρος ότι έχουν προστεθεί κάποια πράγματα που είναι χρήσιμα και δεν υπήρχαν,αλλά.... Όπως και να έχει μπράβο στα παιδιά για τη προσπάθεια τους.
dimitris2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 προσωπικα μου αρεσε η αναβαθμιση αρκει... να μαθω λιγο τη σελιδα γιατι ψιλοχανομαι
mixalis8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 είμαι ανοιχτός σε προτάσεις βελτίωσης....
anasmel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τι έγινε; Έκλεισε και το νέο σάιτ σας; Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει το σάιτ, ενώ ως εχθές το βράδυ δούλευε κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα