vandermonde Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 το Twilight Princess κάνει το Oblivion να φαίνεται κενό από ουσιαστικό περιεχόμενο.....για αυτο respect απο μερικους.....
vfragos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 το Twilight Princess κάνει το Oblivion να φαίνεται κενό από ουσιαστικό περιεχόμενο.....για αυτο respect απο μερικους.....Έμένα πάλι δεν μου έχει δωθεί αυτή η εντύπωση, έχω 150 ώρες στο oblivion και ακόμα με τραβάει να παίξω. Τι θεωρείς ''ουσιαστικό περιεχόμενο" ;
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έμένα πάλι δεν μου έχει δωθεί αυτή η εντύπωση, έχω 150 ώρες στο oblivion και ακόμα με τραβάει να παίξω. Τι θεωρείς ''ουσιαστικό περιεχόμενο" ; για την αποφυγη παρεξηγησεων, δεν τη λεει αυτη την κοτσανα ο vandermonde, vfragos, αλλα το review του gamelife.gr..
kaklas13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ενταξει ειπαμε μαγικο το tp αλλα το oblivion ειναι αλλη φαση. νομιζω οτι το oblivion ειναι μια κλαση πανω απο το tp αλλα και απο καθε αλλο rpg-action/rpg.. και μην με παρεξηγειτε, εχω και wii kai to zelda και ειμαι απλα ενθυσιασμενος..
sheik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 οσο για αυτο... αυτος που εκανε το review ειναι ενα παιδι που κατα καιρους γραφει εδω μεσα? αν ναι, φανερωσου φιλε μου να σου κανω δυο ερωτησεις γιατι εισαι τελειως βεβηλος και ασχετος με αυτα που γραφεις!! Αυτα ειναι που δεν μου αρεσουν.Το συγκεκριμενο ατομο,επαιξε τα 2 παιχνιδια,τα τερματισε και επειδη η θεση που εχει του δινει τη δυνατοτητα αυτη,εξεφρασε μια αποψη.Ως γνωστον ενα review προσπαθει να δωσει μια γενικη εικονα ενος τιτλου,οσο το δυνατον πιο αντικειμενικη αλλα παντοτε χαρακτηριζεται και απο μια προσωπικη αποψη του γραφοντα.Οποτε το να τον λες ΒΕΒΗΛΟ και ΑΣΧΕΤΟ ειναι νομιζω απαραδεκτο....παιξε κι εσυ και τα 2,τερματισε τα,και αν διαφωνεις πηγαινε γραψε ενα σχολιο και πες του που και γιατι διαφωνεις.Ουτε ειπαμε να ταυτιζομαστε με τις αποψεις του καθε reviewer αλλα οχι και να τον βριζουμε.
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 δηλαδη ποια θεση εχει που δεν την εχει καποιος αλλος? δε σε καταλαβα?
sheik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εννοω μωρε το να "δουλευει" σε μεγαλο ελληνικο site για videogames και να εχει τη δυνατοτητα να γραφει reviews...
eilio94 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Κατά την γνώμη μου η σύγκριση είναι άτοπη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια είδη games. Το Zelda δεν είναι rpg, είναι action/adventure/unique game. Είναι καταπληκτικό παιχνίδι χωρίς καμία αμφισβήτηση. Αλλά δεν είναι του 10! Το 10 σημαίνει πως απλά δεν μπορεί να φτιαχτεί καλύτερο παιχνίδι από το ΤΡ. Δηλαδή αποκλείεται στο μέλλον να βελτιωθεί η σειρά? Άλλωστε αυτό το γραφικά 8, ήχος 8 κτλ κτλ αλλά τελικός βαθμός 10 πως προκύπτει ποτέ δεν κατάλαβα Σκεπτικό reviewer : "σε όλες τις κατηγορίες βάζω κάτω από 10 , αλλά τελικό βαθμό βάζω 10 γιατί μπορώ..." Από την άλλη το Οblivion είναι σπουδαίο rpg, αλλά δεν είναι και του 9,5/10 που βαθμολογήθηκε. Ήταν ένα καλό rpg, με καταπληκτικά γραφικά. Οπότε το δίκαιο θα ήταν το 8 - 8,5/10. Κι επειδή έχω παίξει όλη την σειρά από το arena, νομίζω πως ακόμα και στα πλαίσια της σειράς δεν ήταν το καλύτερο. Η τόσο υψηλή βαθμολογία ίσως ήταν και συνάρτηση του Hype. Και κυρίως κατά την γνώμη μου, οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί περίμεναν (λανθασμένα πιστεύω) ένα killer rpg στο 360. Και λέω λανθασμένα γιατί όταν βάζεις τόσο υψηλή βαθμολογία στο πρώτο καλό rpg που κυκλοφορεί, αδικείς τα υπόλοιπα. Δηλαδή κάποιο από τα blue dragon, bioshock, mass effect, fable 2, Lost Odyssey, Elveon, Eternal sonata ktl θα πρέπει να πάρει 11/10? Eγώ πιστεύω πως όλα τα λεφτά θα είναι πχ το mass effect. Και θα δω καμιά βαθμολογία στο 8 ή ακόμα και στο 9 και θα τα πάρω στο κρανίο από την αδικία. Γιατί αν ένα καλύτερο του oblivion παιχνίδι, πάρει μικρότερη βαθμολογία θα είναι αδικία. Άλλωστε ως γνωστό όσο περνά ο καιρός μιας κονσόλας, οι περισσότεροι anal-υτες του ειδικου τύπου βαθμολογούν και ποιο αυστηρά. Τα είπα και ηρέμησα. Mass Effect ftw!!! Α, και καλύτερο rpg στο xbox και με τεράστια διαφορά από το δεύτερο είναι το kotor. To παιχνίδι δημιούργησε κίνηση και αναταραχή σε λιμνάζοντα ύδατα.
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 παιδια εγω το αφησα το zelda, μεχρι να βρω καλωδια λογω θολουρας. ομως μεχρι εκει που πηγα, τα μονα interactive αντικειμενα στο περιβαλλον ητανε κατι κολοκυθες. χωρια που απο οτι καταλαβα στο zelda δεν χανεις ποτε. μην λεμε οτι θελουμε τωρα... το oblivion ειναι ασυγκριτο σαν βαθος, interactivity, immersion, μεχρι να βγει κατι καλυτερο. οσο για σενα eillio, που του βαζεις 8-8.5, απλα ενισχυεις τις αρχικες εντυπωσεις που ειχα για σενα..ΧΩΡΙΑ που δεν εχεις 360 απο οτι καταλαβαινω, οποτε οτι λες ειναι αερας...
Daredevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Το να παραθέτει κάποιος review από το gamelife για να υποστηρίξει το οποιοδήποτε παιχνίδι είναι λίγο άτοπο, εντάξει είπαμε καλό παιχνίδι το zelda αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας. Εννοω μωρε το να "δουλευει" σε μεγαλο ελληνικο site για videogames και να εχει τη δυνατοτητα να γραφει reviews...και αυτοί που δουλεύουν στο GAME σε μεγάλο περιοδικό εργάζονται.... δεν λέει κάτι αυτό.
eilio94 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 οσο για σενα eillio, που του βαζεις 8-8.5, απλα ενισχυεις τις αρχικες εντυπωσεις που ειχα για σενα.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ναι είμαι πράκτορας κι έχω έρθει σε αυτό το forum να σε εξοντώσω... Δεν ξέρω αν έχεις μανία καταδίωξης ή αν φοράς παρωπίδες. Γράφω τα πράγματα όπως έχουν χωρίς να χαϊδεύω αυτάκια. Και tr3pan για να τελειώνουμε, με το να ανοίγεις σταυροφορίες εναντίων δικαίων και αδίκων δεν βοηθάς να σχηματιστεί καλύτερη εικόνα για την κονσόλα που υποστηρίζεις. Δεν υποστηρίζω καμιά κονσόλα! Δεν είμαι καν κονσολάς! Δηλαδή για σένα πόσο άξιζε πραγματικά? Με όσους δημοσιογράφους έχω μιλήσει, αυτήν την άποψη έχουν. Και κάτι άλλο σημαντικό: για να κρίνεις, να κατακρίνεις, ή απλά να έχεις άποψη πάνω σε κάτι πρέπει να έχεις παίξει πολλά παιχνίδια ενός είδους. Αλλη εικόνα έχεις αν έχεις παίξει 10 rpg, άλλη αν έχεις παίξει 300 rpg. Και ξαναρωτάω, ένα καλύτερο rpg στο 360 πόσο πρέπει να βαθμολογηθεί? Λες ασύγκριτο σε: Interactivity. Συμφωνώ και επαυξάνω. Ίσως μάλιστα οτι καλύτερο σε rpg μέχρι τώρα. Δεν είναι πρωτεύων όμως στοιχείο ενός rpg. immersion Κι εδώ συμφωνώ κι επαυξάνω. Mάλιστα θα έλεγα από τα βασικότερα στοιχεία ενός rpg. Σε αυτό το κομμάτι παίρνει άριστα. Βάθος Εδώ διαφωνώ και ταυτόχρονα σχηματίζω πλέον εικόνα για σένα. Το oblivion δεν ήταν και η προσωποποίηση του rp. Mάλιστα θα έλεγα πως από άποψη rp ήταν ιδιαίτερα φτωχό. Είχε άπειρες subquest (συνολικά ξόδεψα τουλάχιστον 30 ώρες σε subquest και πρέπει να τελείωσα μόνο ένα φτωχό 30-40% από αυτές) αλλά τα subquest ήταν σε μεγάλο βαθμό επαναλαμβανόμενα στα ίδια dungeons με τα ίδια textures και το σημαντικότερο στο 90% των αποστολών, χωρίς καμιά δυνατότητα να αποφύγεις κάποια μάχη ή συμπλοκή, με διάλογο,πονηρία, μαγεία κτλ. Έπρεπε να μπεις και να σφάξεις. Απλά. Δεν έχω σκοπό να θάψω το Οblivion καθώς δεν του αξίζει. Άλλωστε δήλωσα πως είναι παιχνίδι του 8-8.5. Γιατί παρόλα τα καλούδια του, από άποψη rp είναι απλώς στην entry level κατηγορία. Εdit: εντυπωσεις που ειχα για σενα..ΧΩΡΙΑ που δεν εχεις 360 απο οτι καταλαβαινω, οποτε οτι λες ειναι αερας... To ότι δεν έχω 360 είναι άλλη μια ανυπόστατη προσπάθεια μείωσης των όσων υποστηρίζω. Καλά εκτός από το να πετάς λάσπη έχει μάθει άλλο τρόπο διαλόγου? Γιατί ειλικρινά με κουράζεις...
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ναι είμαι πράκτορας κι έχω έρθει σε αυτό το forum να σε εξοντώσω... Δεν ξέρω αν έχεις μανία καταδίωξης ή αν φοράς παρωπίδες. Γράφω τα πράγματα όπως έχουν χωρίς να χαϊδεύω αυτάκια. Και tr3pan για να τελειώνουμε, με το να ανοίγεις σταυροφορίες εναντίων δικαίων και αδίκων δεν βοηθάς να σχηματιστεί καλύτερη εικόνα για την κονσόλα που υποστηρίζεις. Δεν υποστηρίζω καμιά κονσόλα! Δεν είμαι καν κονσολάς! Δηλαδή για σένα πόσο άξιζε πραγματικά? Με όσους δημοσιογράφους έχω μιλήσει, αυτήν την άποψη έχουν. Και κάτι άλλο σημαντικό: για να κρίνεις, να κατακρίνεις, ή απλά να έχεις άποψη πάνω σε κάτι πρέπει να έχεις παίξει πολλά παιχνίδια ενός είδους. Αλλη εικόνα έχεις αν έχεις παίξει 10 rpg, άλλη αν έχεις παίξει 300 rpg. Και ξαναρωτάω, ένα καλύτερο rpg στο 360 πόσο πρέπει να βαθμολογηθεί? Λες ασύγκριτο σε: Interactivity. Συμφωνώ και επαυξάνω. Ίσως μάλιστα οτι καλύτερο σε rpg μέχρι τώρα. Δεν είναι πρωτεύων όμως στοιχείο ενός rpg. immersion Κι εδώ συμφωνώ κι επαυξάνω. Mάλιστα θα έλεγα από τα βασικότερα στοιχεία ενός rpg. Σε αυτό το κομμάτι παίρνει άριστα. Βάθος Εδώ διαφωνώ και ταυτόχρονα σχηματίζω πλέον εικόνα για σένα. Το oblivion δεν ήταν και η προσωποποίηση του rp. Mάλιστα θα έλεγα πως από άποψη rp ήταν ιδιαίτερα φτωχό. Είχε άπειρες subquest (συνολικά ξόδεψα τουλάχιστον 30 ώρες σε subquest και πρέπει να τελείωσα μόνο ένα φτωχό 30-40% από αυτές) αλλά τα subquest ήταν σε μεγάλο βαθμό επαναλαμβανόμενα στα ίδια dungeons με τα ίδια textures και το σημαντικότερο στο 90% των αποστολών, χωρίς καμιά δυνατότητα να αποφύγεις κάποια μάχη ή συμπλοκή, με διάλογο,πονηρία, μαγεία κτλ. Έπρεπε να μπεις και να σφάξεις. Απλά. Δεν έχω σκοπό να θάψω το Οblivion καθώς δεν του αξίζει. Άλλωστε δήλωσα πως είναι παιχνίδι του 8-8.5. Γιατί παρόλα τα καλούδια του, από άποψη rp είναι απλώς στην entry level κατηγορία. Εdit: To ότι δεν έχω 360 είναι άλλη μια ανυπόστατη προσπάθεια μείωσης των όσων υποστηρίζω. Καλά εκτός από το να πετάς λάσπη έχει μάθει άλλο τρόπο διαλόγου? Γιατί ειλικρινά με κουράζεις... πολυ γλωσσιτσα βγαζεις μικρε!! οπως σου ειπα, εδω δεν ειναι μελομακαρονα vs κουραμπιεδες!!! οι γνωσεις σου για το oblivion ειναι πιο επιφανειακες και απο νερο που κυλαει σε τζαμι. πχ. χωρίς καμιά δυνατότητα να αποφύγεις κάποια μάχη ή συμπλοκή' date=' με διάλογο,πονηρία, μαγεία κτλ. Έπρεπε να μπεις και να σφάξεις. Απλά.[/quote'] ειναι πασιφανες οτι ενω κανχαζεις οτι εχεις παιξει 300 (!! ) rpg, δεν εχεις φτασει ουτε στο απλοϊκο βαθος του να εξελιξεις το χαρακτηρα σου αρκετα ωστε Π.Χ. να γινει αορατος και να περνας ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ TASK ΘΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΤΟΥΛΑ. αυτα κυριε "εχω παιξει 300 rpg", και σταματω εδω λοιπον, γιατι εσυ μπορει να γραφεις εδω με προδιαθεση να κοντραριζεσαι μαζι μου, αλλα εγω εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω απο το χαλαω το χρονο μου για ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!
eilio94 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ok. Δόξα το θεό. Φανερώνεις μέρα με την μέρα τις αστείρευτες γνώσεις σου. Το να γίνεις 300 invisible είναι η rp επιλογή... Μάλλον δεν ξέρεις καν τι είναι rp. Επιπλέον επειδή πάλι πετάς λάσπη, δεν είπα πως έχω παίξει 300 rpg. Μίλησα για σύγκριση ενός που έχει παίξει πολλά κι ενός που έχει παίξει λίγα. Προφανώς και δεν έχω παίξει 300. Πρέπει να ξεπερνάνε τα 350, τα rpg που έχω παίξει. Aπό αυτά τα 250 περίπου τα έχω αυθεντικά. Νομίζω 170 πρέπει να είναι μόνο τα crpg. Αλλά είπαμε, επειδή δεν είναι κουραμπιές vs μελομακάρονο, είμαι άσχετος που καγχάζω... Μπορεί να λέω ψέμματα, μπορεί να λέω αλήθεια. Το πράγμα γίνεται ενδιαφέρον. Θα έβαζες στοίχημα? Το "κανχαζω" δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά είπαμε είμαι μικρός για τέτοια πράγματα και ούτε εγώ είμαι εδώ για να κοντραρίζομαι με τον διεθνούς φήμης tr3pan.
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 φιλε σου αποδειξα επαρκως οτι απο oblivion εισαι ασχετος. κι αν θες να βαλουμε καποιο στοιχημα, βαζω στοιχημα οτι δεν εχεις 360, παρ'ολο που ισχυριζεσαι το αντιθετο. μια ακομα χαζη απαντηση απο μερους σου και μπηκες ignore.. επιστροφη στο θεμα, "εντυπωσεις απο Wii"
reznor_gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 WARNING : EXPLICIT CONTENT ALERT! Λοιπον , διαβαζοντας εδω τα σχολια ειπα να πεταξω και εγω την (οχι και τοσο ευγενικη και ορθογραφικα σωστη) αποψη μου. Να ξεκινισω με το Wii που για μενα ειναι ι πιο διασκεδαστικη κονσολα που εχει να βγει εδω και πολλα χρονια. Μικρο μεγεθος , αθορυβη , μινιμαλιστικο design , controller που ενεργοποιει την option στον σαπισμενο gamer να κουνισει λιγο τον κωλο του απο τον καναπε , και πλουσιο fun με παρεα. Τωρα περι μαχης εδω που γινετε του oblivion με το Zelda. Ωραιο το Oblivion , ελιωσα μαζι του , καλα γραφικα , μπλα μπλα μπλα ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ? Ο Papa Zelda εαν δεν ειχε ορεξουλες και δεν πετουσε το σπερμα του στην γονιμη κοιλαδα της Gaming Industries , κανενα Oblivion δεν θα το εβλεπε το "μανιασμενο να βλεπει γραφικα" ματακι σας. Τελος και εδω. Παμε παρακατω. Subject : Hardcore gamer . Τι σκατα σημενει το hardcore gamer και μερικες πεταλουδες εδω το πετανε βαζοντας διπλα "PARTE XBOX PRWTA KAI META MILATE". Τι εχει το Xbox διλαδη και ειναι HARDCORE? Καμια τρυπα που λειτουργει ως κλειτοριδα? Η μιπως κρεμετε κανα εξωγκομα και αλλαζουν οι ρολοι? Hardcore gamers τις συμφορας , αν το gaming για σας σημενει να πεζω το ιδιο παιχνιδι καθε χρονο με καλυτερα γραφικα τοτε "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" που λεει και ο τσουκαλας ( και αυτος hardcore gamer ειναι , βλεπει το ιδιο πεχνιδι καθε χρονο (yeap.....CL) με καλυτερα γραφικα , HDTV πλεον). Καλημερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.