deker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έχετε υπόψιν σας κάποιο κατάστημα στην Αθήνα ή κάποιο site (Ελληνικό) που μπορώ να αγοράσω ρολόγια σκακιού; Πήρα τηλέφωνο εδώ και μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή και ότι θα αργήσουν να φέρουν. Υ.Γ. Προκαλώ οποιονδήποτε για μερικές παρτιδούλες φυτευτό (bughouse)
bandito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έχετε υπόψιν σας κάποιο κατάστημα στην Αθήνα ή κάποιο site (Ελληνικό) που μπορώ να αγοράσω ρολόγια σκακιού; Πήρα τηλέφωνο εδώ και μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή και ότι θα αργήσουν να φέρουν. Υ.Γ. Προκαλώ οποιονδήποτε για μερικές παρτιδούλες φυτευτό (bughouse) Φυτευτό rules! Θα σου έλεγα την κάισσα αλλά μάλλον το εγκατέλειψαν το σκάκι. Ρώτα σε κανενα σκακιστικό όμιλο, μπάς και ξέρουν.
deker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μα στην Κάισσα πήρα τηλέφωνο και δεν έχουν. Παίζεις φυτευτό bandito? Σε προκαλώ μαζί με ένα φίλο σου αν θέλεις
bandito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μα στην Κάισσα πήρα τηλέφωνο και δεν έχουν. Παίζεις φυτευτό bandito? Σε προκαλώ μαζί με ένα φίλο σου αν θέλεις Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλα δεν μπορεί ο theobabis τώρα γαμώτο. Πριν αρκετά χρόνια, επαιζα φυτευτό 10 ώρες την ημέρα σε εναν άθλιο παγωμενο χώρο στον σκακιστικό όμιλο. Τέτοια πόρωση. Έχω καιρό να παιξω. Ρολόι βρήκες;
deker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα ρολόι.Το βλέπω να το παραγγέλνω από amazon αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός με το εξωτερικό. Τέσπα, θα δω τι θα κάνω. Και εγώ παλιότερα είχα ασχοληθεί με το φυτευτό, το παράτησα και τώρα ήρθε ένας φίλος και με έβαλε πάλι στο λούκι και δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω.Πολύ πόρωση και κυρίως χαβαλές και γέλιο.
NoD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Καμμιά εξήγηση και για εμάς τους αδαείς πέρι τίνος πρόκειται το φυτευτό ?
bingo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Και εγώ είχα την απορία τι είναι το φυτευτό διαβάζοντας τα προηγούμενα post και αποφάσισα να κάνω ότι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις. Google! Και ιδού το αποτέλεσμα: http://www.blackqueen.net/news/2005/fitefto_kanonismoi.asp Ενδιαφέρον φαίνεται, δεν το είχα ακούσει ποτέ πάντως..
PATRINOS06 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 στην πατρα παντωσ σχεδον ολοι οι σκακιστικοι συλλογοι πουλανε καινουρια αλλα και μεταχειρισμενα...οσο για φυτευτο ειμαι κι εγω μεσα με τα χιλια...αν γινεται και on line ακομα καλυτερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.