Προς το περιεχόμενο

Format h Ghost Backup????

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

Άλλο το format (που σβήνει όλα τα αρχεία ενός σκληρού δίσκου) κι άλλο το Ghost (που παίρνει αντίγραφο όλων των αρχείων ενός σκληρού δίσκου).

Δεν είναι παραπλήσιες λειτουργίες ή έννοιες για να διαλέξεις την μία ή την άλλη.

Είναι σαν να ρωτάς "ποιά είναι η γνώμη σας, μπριζόλα ή ποδήλατο;"

Δημοσ.

Εγω προτεινω και τα δυο μαζι. Πρωτα φορματ βαζεις ολα τα updates και τους drivers και μετα ghost. Κρατας αυτο το αρχειο και οποτε πρεπει να κανεις ξανα format περνας το image.

Δημοσ.

1- Όπως τα λέει ο paredwse...

2- Το format θέλει λίγα λεπτά και η εγκατάσταση από την αρχή μερικές ακόμα ώρες. To ghost διαρκεί μισή περίπου ώρα (ή και λιγότερο) και αυτό ήταν.

Δημοσ.

mi peftete panw tou re! agw apo ti katalava enoei na kanei format na perasi ta panta apo pano (xronovoro) i na xrisimopiisi to ghost image tou.

vasika to ghost image ine oti prepi exis mia kathari egatastasi me ola ta progs kai tis rithmisis sou se ena dvd to petas kai oxi se 30 lepta alla se 5 lepta ise ok.

xrisimopiise ghost anepifilakta!

Δημοσ.

Edo ime pali!Afto pou katalabe o filos "fragment_" enoo .Otan kapoios skeftetai na ksanaperasei ta windows tha ine to idio stathero to sistima an kano ghost mias palias ikonas tou sklirou otan douleban ola ok glitonodas etsi para poli xrono i kalitera na ta kano ena-ena;Afto rotao...

Δημοσ.

Η ερώτησή σου εξαρτάται από την όρεξη που έχεις και από τα παρακάτω,

αν κάνεις πειράματα με το pc σου κάνε ghost,αν έχεις κάποιο software πρόβλημα το ίδιο,σε hardware πρόβλημα ξεκίνα πάλι με ghost και αν δεν κάτσει άρχισε να ξηλώνεις hardware (κάρτες-μνήμες κλπ κλπ) και κάνε format...καλό είναι πάντως κατά καιρούς να κάνεις το σκληρό σου ένα image για τις παραπάνω περιπτώσεις.

Δημοσ.

Σε αυτό το δίλημα είμαι και εγώ εδώ και μέρες. Έχω κρατήσει ένα ghost όταν είχα κάνει εγκατάσταση και είχα περάσει τα βασικά προγράμματα και όλα τα updates τότε. Άνοιξη ήταν.

Να έβαζα αυτό ή να καθαρίσω μια και καλή; Και φτού και απ'την αρχή και που είναι τούτο και που είναι το άλλο;

Αύριο που θα έχει τελειώσει η κατεβασιά μου θα πάρω την μεγάλη απόφαση.:mrgreen:

Δημοσ.
Edo ime pali!Afto pou katalabe o filos "fragment_" enoo .Otan kapoios skeftetai na ksanaperasei ta windows tha ine to idio stathero to sistima an kano ghost mias palias ikonas tou sklirou otan douleban ola ok glitonodas etsi para poli xrono i kalitera na ta kano ena-ena;Afto rotao...

ρε παιδια μη χαλατε το μυαλλουδακι σας. τα πραγματα ειναι απλα. Το ghost δεν τροοποιει κατι στην εγκατασταση των windows και των προγραμματων σου απλα περνει μια πανομοιοτιπη εικονα του partition σου. Δεν σου αλλαζει κατι δεν χανεις κατι. Αμα θες να παιδευεσαι με εγκαταστασεις τι να σου πω.

Το μονο που μπορω να σου προτινω ειναι να χρεισιμοποιεις το ghost 2003 διοτι τα αλλα ειναι λιγο δυσλειτουργικα οπως πχ τρωνε πολυ μνημη στο συστημα και γενικος θα εχεις προβλημα σε περιπτωση emegerncy διοτι απο τα 2003 στα ματισαν το απλο ευχρειστο boot με δισκετες και cd.

και δευτερον μονο οταν αλλαξεις μητρικη ή επεξεργαστη σου προτινω καθαρη εγκατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...