poul1na Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πυτζαμες το χειμωνα με τον γλυκουλη Bugs Bunny και το καλοκαιρι φοραω μονο τα εσωρουχα μου!!!
PATRINOS06 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πυτζαμες το χειμωνα με τον γλυκουλη Bugs Bunny και το καλοκαιρι φοραω μονο τα εσωρουχα μου!!! συγγνωμη που επεμβαινω στα προσωπικα των αλλων αλλα ο poulinos κι η poul1na τα χουν??αν οχι κριμα...ταιριαζουν τοσο πολυ και ειναι πολυ καλα παιδια και τα δυο τουσ.....
MagicaDeSpell Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 μμμ... μετα απο οτι διαβασα θα απαντησω και εγω... πιτζαμες το χειμωνα (αυστηρως σκουρες χωρις καρτουν) και σορτσακι-τιραντακι (αυστηρως σκουρα χωρις καρτουν) το καλοκαιρι...
PATRINOS06 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 παλιες φορμες,ή φορμες που δεν μ'αρεσουν το χειμωνα,το καλοκαιρι παλι μονο με το σωβρακο...(αυτο το μωβ με τα ροζ ελεφαντακια ντε!)
Rising1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 μμμ...μετα απο οτι διαβασα θα απαντησω και εγω... πιτζαμες το χειμωνα (αυστηρως σκουρες χωρις καρτουν) και σορτσακι-τιραντακι (αυστηρως σκουρα χωρις καρτουν) το καλοκαιρι... Αν είσαι όντως η Magica παρακαλώ επικοινώνησε. Ήσουν ο παιδικός μου έρωτας. ΥΓ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΗΤΑΝ ΠΑΠΙΑ" ??
MagicaDeSpell Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Αν είσαι όντως η Magica παρακαλώ επικοινώνησε.Ήσουν ο παιδικός μου έρωτας. Τι θα θελατε παρακαλω?
MagicaDeSpell Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Αν είσαι όντως η Magica παρακαλώ επικοινώνησε.Ήσουν ο παιδικός μου έρωτας. Τι θα θελατε παρακαλω?
Rising1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Να εκφράσω τον θαυμασμό μου κτλ κτλ κι επίσης να δηλώσω ότι μου αρέσουν οι μελαχρινές. Αν είναι και ιταλίδες μάγισσες ακόμα καλύτερα.
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 συγγνωμη που επεμβαινω στα προσωπικα των αλλων αλλα ο poulinos κι η poul1na τα χουν??αν οχι κριμα...ταιριαζουν τοσο πολυ και ειναι πολυ καλα παιδια και τα δυο τουσ..... αφου λες οτι επεμβενεις στα προσωπικα τοτε γιατι ρωτασ?: :P :P xaxa.ταχααλλαχαλασεχωριςναχαλασει αυτου που χαλασε.χαχα την προωριζω για αντικατασταση εδωμεσα μολις βγω στην συνταξη.50 χρονων εφτασα ηδη αυτη εχει τα μισα μου χρονια οποτε πρεπει να βρε8ει καποιος να συνεχισει το εργο μου. patrinos06 let's play a game...........SAW
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 μαλιστα...λαλιστατος και σημερα.....παλι ξεμοναχιαζες την πουλινα ε????(απο δω και περα θα σου κολλαω!)
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 μαλιστα...λαλιστατος και σημερα.....παλι ξεμοναχιαζες την πουλινα ε????(απο δω και περα θα σου κολλαω!) εγω ειμαι καλο παιδι δεν κανω τετοια ασχημα πραγματα.η μαμα λεει στα 30 σχεση και ολα μετα το γαμο.οποιος κολλαει 8α κανει πτωση χωρις αλεξιπτωτο.
bianca76 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Χειμωνα-καλοκαιρι βολευομαι με αντρικο t-shirt...
PATRINOS06 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Χειμωνα-καλοκαιρι βολευομαι με αντρικο t-shirt... ki ap'th mesh kai katw?
bianca76 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ki ap'th mesh kai katw? :oops: :oops: εχμ....ισχυει η απαντηση που εδωσα πιο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.