poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Yeap. Πάπλωμα το χειμώνα και γυμνός.Το καλοκαίρι σεντόνι όσο ζέστη και να έχει. Θέλω κάτι να με χαϊδεύει πάντα στον ύπνο μου. συμφωνω Χμμμ... Ωραιο topic!!! Εγω φοραω πυτζαμες σατεν ροζ με τον σνουπι τον χειμωνα και το καλοκαιρι σορτσακι και τιραντακι!!! cartoons rulez. Πάνω που πήγα να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν πια άλλα θέματα προς συζήτηση στο φόρουμ...Πιτζάμες εννοείται. Τα νυχτικά είναι πολύ ενοχλητικά. Το καλοκαίρι ό,τι να 'ναι - κατά προτίμηση το σεντόνι. εχω να ανοιξω ακομα πολα τετοια 8εματα.ενα ενα Εσένα σάερεσε....αυτή τη ρώτησες??? :P Αααα πείτε μου ποιά είναι η διαφορά του νυχτικού από την πυτζάμα.... τα ευκολος εννοουμενα παραλιπονται.
Socratis_g Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καλά ρε τεμπελόσκυλα, κοιτάτε να ξεμείνει η ντουλάπα από καθαρά για να βάλετε πλυντήριο; :twisted: Να μήν ξεμείνει και τελείως και μετά κυκλωφορούμε με την ψ*λή έξω μέχρι να στεγνώσουν τα ρούχα! :oops:
gtsamour Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ φοράω 3 σταγόνες Dolce Gabbana πίσω από το αριστερό αφτί. Άλλο ένα βλαμμένο thread, το επόμενο θα είναι "τι χρώμα βρακί φοράτε".
kattistt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 @gtsamour: Αφου δεν σ'αρεσει το thread γιατι κανεις τον κοπο να κανεις post? εγω σε Threads που δεν μ'αρεσουν δεν κανω καν post. Παντα θες να σχολιαζεις εσυ... το εχεις σκεφτει να γινεις κριτικος κινηματογραφου? ή web σελιδων?
fireflies Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ε, το νυχτικό είναι αυτό που φοράνε τα κορίτσια. Που είναι σαν φουστάνι. Η πυτζάμα είναι το παντελόνι. Νομίζω Σωστά!
punky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Σωστά! Φιου! Αυτή τη φορά τουλάχιστον δεν έφαγα κωλόχερο ρε φίλε.
gtsamour Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 @gtsamour: Αφου δεν σ'αρεσει το thread γιατι κανεις τον κοπο να κανεις post? εγω σε Threads που δεν μ'αρεσουν δεν κανω καν post.Παντα θες να σχολιαζεις εσυ... το εχεις σκεφτει να γινεις κριτικος κινηματογραφου? ή web σελιδων? 1. Εγώ κάνω.... 2. Ναι θέλω... 3. Τώρα που το λές.... υπάρχει καμία δική σου;
kattistt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 1. Εγώ κάνω.... 2. Ναι θέλω... 3. Τώρα που το λές.... υπάρχει καμία δική σου; 1. αναποδε... 2. μια ζωη... να νευριαζεις και να κοντραρεις τους αλλους... 3. nop....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Yeap. Πάπλωμα το χειμώνα και γυμνός.Το καλοκαίρι σεντόνι όσο ζέστη και να έχει. Θέλω κάτι να με χαϊδεύει πάντα στον ύπνο μου. +1 και από μένα. Ακριβώς αυτό.
mindtrapper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω κάτι να με χαϊδεύει πάντα στον ύπνο μου. Εντάξει έχω αντέξει μια μέρα χωρίς να σχολιάσω τη συγκεκριμένη φράση. Μη μου την κάνετε quote κάθε 2 post g@m0 τις πυτζάμες μου g@m0!!! :twisted:
punky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δεν σε καταλαβαίνω mindtrapper. Τι το κακό έχει να είναι κανείς ηδονιστής νάρκισσος; Εμείς ψυχούλα δεν έχουμε; Εφορεία δεν πληρώνουμε; Φαντάροι δεν πήγαμε; Όπου εκει, πράγματι φόραγα τη σέξυ σκελέα που μου είχε παραχωρήσει η υπηρεσία, όταν κοιμόμουν. Αυτό το μιλιτέρ-Μπαρίσνικωφ look δεν ξέρω ποιος ακριβώς το εμπνεύστηκε για να το εισαγάγει στο στράτευμα. Αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια για το χιούμορ του.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ φοράω 3 σταγόνες Dolce Gabbana πίσω από το αριστερό αφτί. Άλλο ένα βλαμμένο thread, το επόμενο θα είναι "τι χρώμα βρακί φοράτε". δεν σε υποχρεωνει κανεις να γραψεις.το δικο σοy bandwidth τρωμε.αν μπορεις και 8ες ανοιξε εσυ ενα καλυτερο.
Harkon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 μην ασχολήστε ρε σεις.. και τα στρουμφάκια είχαν τον γκρινιάρη που του "την έδιναν όλα"
Freddie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ φοράω 3 σταγόνες Dolce Gabbana πίσω από το αριστερό αφτί. Άλλο ένα βλαμμένο thread, το επόμενο θα είναι "τι χρώμα βρακί φοράτε". Radio Kourasidisssssss:evil:
Socratis_g Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 μην ασχολήστε ρε σεις..και τα στρουμφάκια είχαν τον γκρινιάρη που του "την έδιναν όλα" :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.