chill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Η λύση είναι μια και λέγεται πάπλωμα. Ναι man μόνο που κατοικώ σε μονοκατοικία στον πρώτο όροφο και η οποία βάλλεται από όλες τις μεριές μιας και δεν συνορεύει με κανένα άλλο σπίτι. Κάνει τρομερό κρύο και σπανίως (αν όχι ποτέ) ανάβω καλοριφέρ. Μιας και κατοικώ μόνος την βγάζω με τα air conditions (έχω 4 στο σπίτι). Όταν είμαι σπίτι αράζω στο living room με θέρμανση οπότε καταλαβαίνεις τι παίζει στο υπόλοιπο σπίτι.
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εσένα σάερεσε....αυτή τη ρώτησες??? :P Έχεις δίκιο, δεν τη ρώτησα. Μπορεί να της τυχαίνει κάθε μέρα στο Birmingham να συναντάει ένα γυμνό Έλληνα Θεό και να έχει συνηθίσει. Ή να ήταν λεσβία (αλλά από τις πολύ αποφασισμένες). Αααα πείτε μου ποιά είναι η διαφορά του νυχτικού από την πυτζάμα.... Ε, το νυχτικό είναι αυτό που φοράνε τα κορίτσια. Που είναι σαν φουστάνι. Η πυτζάμα είναι το παντελόνι. Νομίζω
palawiaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 .τι πυτζαμες φορατε κατα την διαρκεια για οσους φορανε .εχετε καποια αγαπημενη?οποιος εχει καμια φωτο την ποσταρει. Εγώ φοράω μια αόρατη πυτζάμα.Να σας στείλω φωτο;
guido Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Χειμώνα: Πάπλωμα (μισώ τις κουβέρτες) , Αθλητικές φόρμες (μόνο χρώματος σκούρο πρασινο,σκουρο μπλε,και γκρι {δεν έχω ιδέα γιατί} ) Οτι φούτερ έχει παλιώσει ή μου κάνουν δώρο και δεν μαρέσει Kαλοκαίρι: Παντα σεντόνι και ας έχει και 50βαθμούς , Οτι αθλιο σορτσάκι βρω , Και για πάνω έχω καμιά 20ρια ίδια t-shirt παραλλαγή που είχα αγοράσει κάποτε για τον στρατό και είναι μια χαρά άνετα για ύπνο και επιπλέον και το ίδιο να φοράς για μέρες δεν θα το πάρει χαμπάρι κανείς
wert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Με τα ρούχα όπως είμαι κοιμάμε κιόλας Στρατιωτικό σύστημα επαγρύπνησης. Την κάνω δυστηχός πολλές φορές μόλις γυρίσω απ'τη δουλειά ξαπλώνω για δέκα λεπτά αλλά γίνονται 3-4 ώρες. Αυτό όμως δεν θεωρήτε ύπνος γιατί ήμουν με τα ρούχα. Οπότε ξυπνάω βγάνω τα ρούχα ρίχνω βουτιά κάτω από τις κουβέρτες και πλέον κοιμάμαι πραγματικά. Πυτζάμες ποτέ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Xαχα εγώ φοράω είτε ενα γκρι παντελόνι με ενα ασορτί γκρί πανω (πραγματικά τεράστιο, μου αρεσει να πλέουν οι πυτζάμες), είτε ενα πρασινο ανοιχτό, οχι λαχανι (προς θεου), δνε ξερω τι χρωμα ειναι..! Θα ανεβασω φωτό αν μπορεσω λολ!
Socratis_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Οτι βρώ μπροστά μου αρκεί να είναι κάπως καθαρό.
MariaTs. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καλά ρε τεμπελόσκυλα, κοιτάτε να ξεμείνει η ντουλάπα από καθαρά για να βάλετε πλυντήριο; :twisted:
Cromb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 E ναι... αν έχουμε καθαρά γιατί να βάλουμε πλυντήριο?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 E ναι... αν έχουμε καθαρά γιατί να βάλουμε πλυντήριο? Απορώ με το ποσο απλά σκεφτόμαστε k χαίρομαι...
the_end Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 chanel no.5 κανείς ρε παιδιά?ξενέρωτοι... :Ρ
Rising1980 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ΜΑΛΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο Beckham ΣΤΟ Insomnia !!
ClouD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.