poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ο υπνος ειναι ενα αναποσπαστο κομματι της ζωης μας οπου πρεπει να τον ευχαριστιομαστε.τι πυτζαμες φορατε κατα την διαρκεια για οσους φορανε .εχετε καποια αγαπημενη? οποιος εχει καμια φωτο την ποσταρει. ας ξεκινησω με μενα.πιτζαμες tweety.my favorite.
Harkon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 χαχαχα θεεικό θέμα αγαπημένη... πυτζάμα (δεν ήταν, έγινε) είναι μια μπλε βελούδινη φόρμα Puma που είχα αγοράσει πριν την πενταήμερη (ε ρε γεράσαμε). παραήταν λεπτή και βελούδινη για φόρμα να την βάλεις και να πας έξω ή για μπάσκετ και έτσι πήρε τον ρόλο της πυτζάμας. από πάνω φανελακι κοντομάνικο.. άσπρο συνήθως..
chill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ένα κάρο πιτζάμες. Ολόλευκες ολόμαυρες, μπλε, γκρι και δεν συμμαζεύεται. Όποια δεν είναι άπλυτη φοριέται . Αν τώρα όλες είναι άπλυτες θα κάνει την δουλειά της καμιά φορμίτσα. Όλα αυτά το χειμώνα. Το καλοκαίρι συνήθως τίποτα. Μακάρι να ήταν εφικτό αυτό και τον χειμώνα αλλά η άτιμη η κουβέρτα γρατζουνάει!!!!
Cromb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μακάρι να ήταν εφικτό αυτό και τον χειμώνα αλλά η άτιμη η κουβέρτα γρατζουνάει!!!! Η λύση είναι μια και λέγεται πάπλωμα.
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Yeap. Πάπλωμα το χειμώνα και γυμνός. Το καλοκαίρι σεντόνι όσο ζέστη και να έχει. Θέλω κάτι να με χαϊδεύει πάντα στον ύπνο μου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 E καλά τι θα λέγατε όλοι?Ας κάνω λοιπόν εγώ την αρχή λέγοντας αλήθεια ότι κοιμάμαι με οποιοδήποτε t-shirt πιάσω και με boxer φυσικά...ακόμα και όταν δεν κοιμάμαι μονος boxer πάλι φοράω... p.s. ο tsάκonas φοράει μπιτζάμες Canti-Canti....!!!
kattistt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Χμμμ... Ωραιο topic!!! Εγω φοραω πυτζαμες σατεν ροζ με τον σνουπι τον χειμωνα και το καλοκαιρι σορτσακι και τιραντακι!!!
fireflies Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Πάνω που πήγα να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν πια άλλα θέματα προς συζήτηση στο φόρουμ... Πιτζάμες εννοείται. Τα νυχτικά είναι πολύ ενοχλητικά. Το καλοκαίρι ό,τι να 'ναι - κατά προτίμηση το σεντόνι.
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 E καλά τι θα λέγατε όλοι?Ας κάνω λοιπόν εγώ την αρχή λέγοντας αλήθεια Γιατί ρε "διάλεξα-alias-με-το-σύστημα-Μπράϊγ"? Ποιος ο λόγος να πούμε ψέμματα;
fireflies Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ^ ε, σε περίπτωση που δε φοράς κάτι που σε κάνει αρκούντως σέξυ κατά τη διάρκεια του ύπνου :-? ΄τότε ενδεχεται να έλεγες ψέμματα στο φόρουμ for the sake της δημόσιας εικόνας σου.
Freddie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Yeap. Πάπλωμα το χειμώνα και γυμνός.Το καλοκαίρι σεντόνι όσο ζέστη και να έχει. Θέλω κάτι να με χαϊδεύει πάντα στον ύπνο μου. +1. Tα είπες όλα.
DhZou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Σωβρακοφανέλα (ολόσωμη) χωρίς άνοιγμα και σκούφο με φούντα στην άκρη!
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ^ ε, σε περίπτωση που δε φοράς κάτι που σε κάνει αρκούντως σέξυ κατά τη διάρκεια του ύπνου :-? ΄τότε ενδεχεται να έλεγες ψέμματα στο φόρουμ for the sake της δημόσιας εικόνας σου. γιατί το λες αυτό; εναλλακτικά απλώνω baby oil και πηγαινοέρχομαι στη μπαλκονόπορτα, καπνίζοντας αισθησιακά. anyway, έγραψα τον τρόπο που προτιμώ να κοιμάμαι. δεν σημαίνει ότι το κάνω πάντα. πχ άμα κοιμάμαι σε ξένα σπίτια, φίλων κλπ. αλλά το επιδιώκω όποτε μπορώ. ειδάλλως έχω και εγώ μια ριγέ πυτζάμα. από πάνω δεν φοράω ποτέ τίποτα πάντως. btw έτσι την πάτησα πέρυσι στην αγγλία που είχα πάει για ένα συνέδριο. ξέχασα ότι είχα παραγγείλει breakfast in bed, και αφού είδε και απόειδε η καμαριέρα να χτυπάει, μπούκαρε μέσα. Κι εκείνη την ώρα πετάχτηκα ανταριασμένος από το κρεβάτι. Σπανιο για αγγλίδα, αλλά ηταν πολύ όμορφη. Δυστυχώς όμως η ζωή δεν είναι αμερικάνικο πορνό και έτσι τελικά αναγκάστηκα να πάω απλά άρον-άρον στο συνέδριο.
Steven Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Σπανιο για αγγλίδα, αλλά ηταν πολύ όμορφη. Δυστυχώς όμως η ζωή δεν είναι αμερικάνικο πορνό και έτσι τελικά αναγκάστηκα να πάω απλά άρον-άρον στο συνέδριο. Εσένα σάερεσε....αυτή τη ρώτησες??? :P Αααα πείτε μου ποιά είναι η διαφορά του νυχτικού από την πυτζάμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.