charmed Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 τι από τα δύο προτιμάτε και γιατί? ποια η διαφορά τους? ψάχνω να πάρω ένα και θέλω να είμαι ενημερωμένος
antonl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Stick για φορητότητα, HDD για ποσότητα (εκτός αν πάρεις κανέν 2,5" οπότε θα 'χεις μια σχετική φορητότητα κι εκεί). Επίσης το stick συνδέεται μόνο σε usb -σε αντίθεση με κάποια HDD frames που έχουν επιπλέον δυνατότητες σύνδεσης- ενώ οι HDD πιθανόν να θέλουν κι εξωτερική τροφοδοσία.
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εννοείται flash. Ούτε έννοια για τους κραδασμούς, για hard disk failure, ούτε να πηδάει ο δίσκος και να ανατριχιάζεις ότι θα σκάσει, ούτε καθυστέρηση στην ανάγνωση και στο ff. Και φυσικά μικρότερες και ελαφρύτερες συσκεύες. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται και στο κόστος τους βέβαια.
charmed Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 exo dei sto eshop me flash. kales times. xalia times exei to plaisio. kamia sxesi...
antonl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 exo dei sto eshop me flash. kales times. xalia times exei to plaisio. kamia sxesi... Υπερβάλεις. Στην τελική ακόμα και να δώσεις πχ 3€ παραπάνω στο ΠΛΑΙΣΙΟ για το TRANSCEND JETFLASH 150 - 2GB USB STICK (45.5 vs 48.5) αξίζει τον κόπο -κατά τη γνώμη μου- γιατί αν σου πάθει κάτι δε θα φας τα νιάτα σου μέχρι στο αντικαταστήσουν, εφόσον είναι εντός εγγύησης. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το topic
punky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ή κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ ή ο άνθρωπος ρωτάει για mp3 player και όχι απλά storage device
antonl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ή κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ ή ο άνθρωπος ρωτάει για mp3 player και όχι απλά storage device Έχεις δίκιο, εγώ κατάλαβα λάθος :/. Οπότε μια ψήφος υπέρ του flash κι από 'μένα.
rathymosneos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Εξαρτάται από τη χρήση που θα του κάνεις. Εάν ας πούμε ακούς μουσική όταν πχ. τρέχεις στο γυμναστήριο ο σκληρός θα τα παίξει με την πάροδο του χρόνου, ενώ το φλας δεν έχει πρόβλημα. Ο σκληρός έχει κινητά μέρη, που κατα κανόνα σημαίνει οτι χαλάει πιό εύκολα στις πτώσεις και καίει περισσότερο ρεύμα. Ο σκληρός βέβαια σου βγαίνει πιο φθηνά όσον αφορά τα €/GB για μεγάλη χωριτικότητα. Προσωπικά προτιμώ με σκληρό απο 20GB και πάνω γιατι βαριέμαι καθε τρεις και λίγο να αλλάζω τα τραγούδια που έχει πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.